- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Ben sormadım niye öyle bir şey sorayım sevgilim değil bi şeyim değil.kendisi durup dururken söyledi.bende bi bütün olarak da güzel denecek biriyim yani yeni tanıştığım insanların çoğu söyler bunu.173 boyunda 60 kiloyum.siyah saçlı beyaz tenli büyük gözlü ince kaşlı küçük denecek burunlu biriyim.biraz dudaklarım inceydi onlara da azıcık dolgu yaptırdım şuan gayet iyi,bunlar bir yana her şeyin bası sağlık elim kolum tutsun gözüm görsün yeter tabi.ama kadınız işteO nasıl oluyomuş gi toplama bilgisayar gibi saymış. Adam sana çirkin dememek için kivirmis. Sen kendine aynada hic bakmadın heralde yine benim güzel yanım varmış sende o yok deseydin. Helede için fesat hih diyemedin mi. Tabi sen sormadıysan sorduysan da söyleseydin gerci.
Fesatligindan söylemiş o zaman ayı. Boşver ne kafana takiyon. Sen dediklerimi deseydin keşke veya ona itafen onun yanında telefonda konuşuyormuş gibi yap sonra arkadaşına dermiş gibi aman canim ben öyle herkese cvp vermem. Bir lafa bakarim laf mi diye,bide söyleyene bakarim Adam mi diye de geç. Tabi o sırada gözüne bak eşek değil ya anlar. Ay ben çok kinciyim beBen sormadım niye öyle bir şey sorayım sevgilim değil bi şeyim değil.kendisi durup dururken söyledi.bende bi bütün olarak da güzel denecek biriyim yani yeni tanıştığım insanların çoğu söyler bunu.173 boyunda 60 kiloyum.siyah saçlı beyaz tenli büyük gözlü ince kaşlı küçük denecek burunlu biriyim.biraz dudaklarım inceydi onlara da azıcık dolgu yaptırdım şuan gayet iyi,bunlar bir yana her şeyin bası sağlık elim kolum tutsun gözüm görsün yeter tabi.ama kadınız işte
Hay ağzını öpeyimEğer sevgiliniz değilse ve böyle bir samimiyetiniz varsa kötü niyetsiz bir tespit yapmış olabilir mi. Maç sayısı filminde scarlett johanson ben güzel değilim seksiyim diyordu mesela. Klasik anlamda güzel olup olmamak tek başına iyi ya da kötü birşey değil
Evet ama sevdiğim insanlar bana hep güzel geliyorArkadaşınız biraz dan dun Muş ama ben yine de herkesin birbirini pışpışladığı bir dünyadan hoşlanmıyorum. Whatsapp grubuna bir resim atıyorum. ‘Ayyy abeeet çok güzelsin, fıstık gibi yhaa’ ben çok güzel fıstık gibi bir kadın değilim. Türkiye’de herkesin herşeyin güzel olma zorunluluğu var. Kompleksten midir nedir. Bebek resmî atıyorlar bekliyorlar ki ‘ama bu çok tatlııı’ diyesin. Her bebek sevimlidir ama dibim düşecek kadar tatlı değil neden şeni bebeği bebeği çok beğendiğime ikna etmeliyim. Ben beni eleştiren arkadaşlarımı ayrı bir köşeye koyarım. Dan dun olanlar da vardır içlerinde. Bir renk katıyorlar bence hayata. Herkes giydirmiş adama ama bence asıl güvenilecek insanlar onlar. Abeeet çok güzelsiiin ciler değil.
Sen biraz çiçek böcek tayfadan olabilirsin. Şu hayatta en sevdiğim, dost dediğim üç bilemedin dört arkadaşım vardır. Biri güzel kalan üçü eli yüzü düzgün kadınlar. Güzel değiller, çirkin değiller. Bunun ayırdına varmak neden kötü ? Daha az sevmek mi mesela, sevgiden göz görmez mi bunun böyle olduğunu mesela? Katılmıyorum. İki yeğenim var. İkisi de evladım gibi. Ama biri güzel biri çirkinEvet ama sevdiğim insanlar bana hep güzel geliyor
Size iki tane kızın fotoğrafını atacağım hangisi daha güzel o zaman cevap verin merak ettim shshsSen biraz çiçek böcek tayfadan olabilirsin. Şu hayatta en sevdiğim, dost dediğim üç bilemedin dört arkadaşım vardır. Biri güzel kalan üçü eli yüzü düzgün kadınlar. Güzel değiller, çirkin değiller. Bunun ayırdına varmak neden kötü ? Daha az sevmek mi mesela, sevgiden göz görmez mi bunun böyle olduğunu mesela? Katılmıyorum. İki yeğenim var. İkisi de evladım gibi. Ama biri güzel biri çirkin-çirkin olan bana daha sevimli geliyor -
Tüm forum adamı linç etmiş ama eğer art niyeti yoksa yanından ayırma derim.
İkisi de sevgilimin eski sevgilisi
Size iki tane kızın fotoğrafını atacağım hangisi daha güzel o zaman cevap verin merak ettim shshs
Tamamİkisi de sevgilimin eski sevgilisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?