Paris'te mizah dergisine saldırı... 12 kişi öldü... 'PEYGAMBERİN İNTİKAMINI ALIYORUZ'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

filistin doğru düzgün hiç başlık olmadı sözün bu site için geçerliyse lütfen geçmiş sayfalara bir bak deirm.hatta siyaset bölümüne değil bütün forumlara bak.lütfen yanlış bilgiler verme,o konu sayfalarca tartışılda kaç başlık açıldı.

ayrıca bir acıyı başka bir acıyla kıyaslamak da bence çok yanlış.

kk için değil zira bi kaç başlığı açan da benim ..Mecaz kullanmamalı mıyım ?

kk için değil zira bi kaç başlığı açan da benim ..Mecaz kullanmamalı mıyım ?

mecaz derken o cümle içinde ki başlık kelimesi mecaz kullanımsa ben öyle algılamamıştım gerçekten.ama şöyle ki evet dünya basınında bu saldırı kadar ses getirmediği kesin.

van goghun buğday tarlasına kendisini vurmak için gitmediğini üç yaşındaki bebek bile bilir. bu tarz cinayetler tarihte hep var hangi birini konuşalım ? size dedim ki peygamberimize karşı karikatür resmetme film gibi çirkinlikler daha öncede yapıldı yapılmaya çalışıldı bu tarz bir eylemi müslüman güçler yapacak olsa çok daha önceden yaparlardı .katli vacip kısmını da bir zahmet sen 4 mezhebin fıkıh kitaplarından araştırıver tatlım

aynen canım. ne konular açıldı bburada. ben imza yaptım örneğin bunu. ama görmek istenmezse görülemez maalesef.

Hristiyanlık defalarca değişime uğramış ama İslamiyet kadar kendince yorumlanan başka bir din yoktur herhalde.

Sadece bu yorumunuza istinaden bir sey yazacagim kusura bakmayin sizinle alakali degil.
Kendi kutsal kitaplarini en bastan kendilerince yorumlayip yazmislar zaten. Inanin eğer Incil degistirilmeseydi ayni seyler Hristiyan aleminde de olurdu... Çünkü kurallar hep ayniydi...

Yok, ne kusuru :)
İşte şöyle bir şey var, onlar en başta kendilerince yorumlayıp yazmışlar. Tabi ki hepsinin nasıl yaşadığını bilemeyiz ama İslamiyet'i herkes işine geldiği gibi uyguluyor. Erkekler kadınları eziyor, kimine göre kadının adı olmuyor. Kimi kafa kesmeyi İslamiyet olarak göstermeye çalışıyor, kimi böyle saldırıları Allah için, peygamber için diyerek savunuyor. Halbuki kitap tek, din tek, kurallar tek. İşlerine geldiği gibi yorumlayanlar yüzünden kusurlu olan İslamiyet'miş gibi gözüküyor. Halbuki kusursuz olan müslümanlar değil, İslamiyet'tir.

çünki abdedeki yahudi lobisi ve silah tüccarları çok iyi çalışıyor
sadece silah da değil kimya fizik aklına gelen her türlü konuda çok iyi çaışmalar yapıyorlar bu da onları güçlü kılıyor özellikle hastalık yayıp ilaçlarını satarak bu dünyadan ne paralar kaldırdılar

Evet, ne guzel dediniz . Kusursuz olan Islamiyettir..

Evet nasıl ki Filistin saldırısı veyahut Mısır olayları sizin nezdinizde yeterince kınanmadığı gibi, Çin'in Urumçi'deki katliamı da o derece kınanmamıştı.
Neticede ölenler Arap değil, Türk'tü...
Olan gene dediğiniz gibi onların ailelerine ve onlara oldu.
Bizler de susmakla ve geçiştirmekle yetindik.
Ne kimse one minute dedi ne de 4 parmak ile kınama yaptı...

Ressam olandan bahsetmiyorum, Hollandalı bir yönetmendi, Submission diye müslüman eleştirileri içeren bir film yaptı ve 2004 yılında öldürüldü. Çok uzak tarihe ya da coğrafyaya gitmeye de gerek yok gel ülkemize bakalım.

Aziz Nesin'e kızıp Madımak'ı yakmadı mı yobazlar toplanıp? Mürted diye öldürülmedi mi Turan Dursun? Regl olan kadın namaz kılabilir, oruç tutabilir, kadının çalışma hayatında ve sosyal hayatta erkekle aynı oranda yeri olmalıdır diyen Konca Kuriş Hizbullah'ın kurbanı olmadı mı? Türbana karşı oy kullandılar diye Vakit gazetesi "İşte O Üyeler!" diye hedef göstermedi mi Anayasa Mahkemesi'ne silahlı saldırı düzenlenmedi mi?

Yok ama hep dış mihrakların oyunu bunlar değil mi, hep müslümanları kötü göstermek için.

Katli vacip kısmını herhangi bir yerden araştırmaya gerek bile yok, Kuran'da gayet açık ayetler var. Dinle dalga geçen biri varsa oradan uzaklaşın diye. Aksi olsa alimi, ulemayı toplayın öldürün derdi.

Ayrıca bu dergi Ebubekir El Bagdadi'yi karikatürize etti daha yeni, ülkedeki sağlık eylemlerine onun bile karşı çıktığı yönünde mizahi bir şeyler çizdi. Sadece 3 yıl önceki olay falan değil yani.

Kinama her kesime yapilmali. Yahudi bir cocugu ya da kadini vs. bir müslüman alip da öldürse onu da kinarim hatta nefret ederim ve ayni tepkiyi gösteririm. Hicbir halk eziyeti hak etmez. Halki birakin hicbir birey baskalarinin pis zevkleri ugruna katledilmeyi haketmez.
Zulmü örtmek de zulümdur. Örtülmemeli.
Ben birini savunurken digerlerini savunmamazlik etmem. Çünkü benim için INSAN'dir önemli olan.
Sevgiler..

Duyarlılığınıza keşke her insan sahip olsa.
Benden de sevgiler...

dün İstanbul da saldırı sonucu ölen polise nasıl üzüldüm se pariste ölen o 12 kişiye de o kadar üzüldüm.

onların da aileri ve çocukları var.acı her yer de acı

bir başka üzüntüm bunu yapan canilerin dini kullanmaları ve Müslüman düşmanlığı yaratıp pariste ölen masumlar gibi masum olan Müslümanların zarar görmesine sebeb olmaları .

insanları öldürüp ALLAH demiyorlar mı orda ben sinirime hakim olamıyorum.

kendilerini ALLAH ın askerleri olarak nitelendirip bu tarz katliamlar yapmaları kadar dine zarar verecek başka bir şey olamaz..

bunun adı ne din ne Müslümanlık ne de islamıyet adı resmen caniliktir.

bakın madımak olayında hemen sünniler yaktı dendi , her olayı hizbullaha el kaideye attılar bunlara da müslüman dendi ,eğer müslümanlar savaş yanlısı katliam manyağı olsaydı inan tek bir hristiyan yahudi ateist yada budist kalmazdı sürekli savaş halinde olurduk dünya islam örgütü haçlı seferleri gibi tüm müslümanları toplayıp cihad diye dünyaya salabilirdi.artı herşey kuranda yazmaz hadisler naslar tefsir ve fıkıh kitapları bunlar için vardır ayetleri kurandan cımbızlamakla olmuyor malesef hatta önümüze gelen her hadise de inanmayıp sahih olmasını araştırmak gereklidir dini boyutlara daha fazla girmek istemiyorum söyleyeceklerim bu kadar tatlım ayrıca verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim

İşte bu bana Allah'a şirk koşmak gibi geliyor. Bu 'ben müslümanım' diyenler Allah'ın kudretinden sual olmayacağını bilmiyorlar mı? Neden Allah'a havale etmek yerine, onun adaletine güvenmek yerine can almaya kalkıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…