Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Katılıyorum size bence başka bişey var yani 2 yaşında çocuk ve doktor yürümesin falan dedi diyo fazla konu sahibi göründüğü gibi olmayabilir ama tabi evde yalnız bırakması vs çok yalnış kadının psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir

Annelik eminim çok farklı bi duygudur çay içmeyi bırakın bir anne yeri gelir kendi yemek dahi yiyemez onunla ilgilenmekten. Tabiki şikayet edilsin ama konu sahibi de diyoki şikayet ettiğimiz zaman bebek daha iyi şartlarda olacak mı bundan şüpheliyim diyo. Çok vicdani bir durum. Allah yardımcısı olsun bebeğin.

Bir rahatsızlığı varsa ondan tutuyordur beşikte ne demek. Allah aşkına çözümü bu mu , bu nasıl bir bakış açısı.
Bi rahatsizligi varsa aksine daha cok ilgilenmeli, komsu gezmesi yapmasin cok cekiniyosa milletin gormesinden, otursun sadece cocuguyla ilgilensin. Cocukda sorun falan yok zaten hepsi ilgisizlikten bence gulmesi bile kimbilir ne kadar derin yaralar acilmistir ruhunda yavrunun bir de savunuyolar bu anneyi ya bencil pisligin teki iste :/ 2 yasindaki cocuk evde nasil yalniz birakilir degil 3 4 saat 5 dk bile birakilmaz haberlerde goruyorum bazen cocuklarini birakmis yok komsuya gitmis falan inanamiyorum bu kadinlar niye anne oluyor haketmiyolar ki.

Kalbim sıkıştı ellerim uyuştu şu an. Çok kötü oldum ben

Sosyal hizmetlerde büyüyen çocuklar o kadar kötü şartlarda değiller. En büyük eksileri anne baba sevgisi , e bu varlık da o da yok zaten. Ben gerçekten çok kötü oldum. Dünyanın her yerinde türlü işkenceler var bilmediğimiz duymadığımız

Baska ne olabilir? 2yasindaki cocugu evde yanliz birakip saatlerce keyif catacak kadar keyfi yerinde. Kadinin sorunu bencillik, kendi keyfi olsun da cocuga nolursa olsun, yok mu boyleleri youtube girin konuyu yazin yok 6 aylik bebekle birlikte 3 kucuk cocugu evde birakmid, cocuklar ac bebek yere dusmus oyle kalmis polis gelmis aglama seslerine kadinda gorumcesinde cay icmeye gotmis. Var boyle insanlar, kendinize gore yorumluyosunuz, ben boyle sey yapmam yapioyosam gecerli bi sebebim vardir diyosunuz ama her anne her insan bir degil iste, kotu insanlar var, dogurup cope atan da var, park yataga atan da, dove dove olduren de... baslarim onlarin psikolojisine. Cok bozuksa ruhlari korunsunlar o zaman, uckurlarini tutsunlar, bakamayacaksa gidip aldirsinlar. Size degil ofkem yanlis anlamayin...

Bu iyi bir fikir yapılabilir

Çok haklısınız farklı açılardan bakmaya çalışıyorum yani sorun annedeyse tedavi edilerek belki iyileşir yavrusunu da en güzel şekilde bakar sosyal hizmetlerde de durum pek farklı değil çünki kadının elinden alsalar durum yine aynı olur orda da çocuklar beşikte büyüyor keşke imkanımız olsa da bütün zor durumdaki çocuklara yardım eli uzatabilsek inanın çok zor çocuk sahibi olmuş biri olarak böyle şeyler içimi parçalıyor
Avrupa gibi olabilsek Almanyada mesela direk anne psikolojik muayeneden geçiyo ve hastaysa bedenen veya ruhen anne tedavi görürken çocuğa devlet el koyuyor
Konu sahibinin kesinlikle bişeyler yapması gerek

Bence evlenenler kesinlikle çocuk sahibi olmak için paikolojik muayeneye tabi tutulmalı eğer ruhen hastaysa kısırlaştırılmalı diye düşünüyorum

2 yaşındaki çocuk park yataktan çıkabilir ama. Benim Bebe 9 aylık nerdeyse besiginden çıkacak , acaba bi sorunu mu var ?
Zaten moralim allak bullak bi de bu eklendi bana sabah olmaz (
Canım benim kız park yatağa girebiliyor ama çıkamıyor bir defa yakaladım çıkarken az kalsın kafa üstü düşüyordu son anda yakaladım.

Zannedersem yavrum içinde dura dura hareketsiz kalmış belki çıkmaya çalıştı o pislik kadın buna müsaade etmedi dövdü belki çocuğu Allahım konu da geçen kadın gerçekten sabırlı ben olsaydım vallahi o kadını evire çevire dövüp bir yere hapsederdim hayvan muamelesi yapardım sırf anlasın o yavrunun çektiği sıkıntıyı

Her çocuk bir olmuyo evet haklısınız.
Bu yavru dünden beri çıkmadı aklımdan inanın ; sanırım benim de tanıdığım olsa bi güzel pataklardim.
Benim kızım o yaşlarda uykusu gelip bi köşede uyudugunda vicdan azabından ölürdüm (çok uslu bi bebekti)
Ki düşünün 3 saat bebeginizin yanına ugramicaksiniz gerçekten korkunç bişey. .

Doktor kasları zayıf yürütmeyin der mi ,bence demez çünkü sıradan insanlar bile bilir hareket etmedikçe kaslar gelişmez var olan kaslar bile erir körelir ,hareket ede ede kaslar gelişir.bu kadın bariz yalan söylüyor, gelecek eleştirilere karşı dr böyle böyle söyledi diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor.çocuk otura otura hareket edemez hale gelmiş kasları zayıflamış yataktan çıkamaması çok normal.

Evet çok korkunç o çocuk tek başına birşey gelse kadın sevinçten ne yapacağını şaşırır heralde. En büyük endişem kadın çocuğun ölmesini filan mı bekliyor çünkü hayvan bile evladını 10 dk yanliz birakmiyor başına birşey gelir diye bu kadını şikayet etmek lazım.

Aynen oyle yaptiklarina bir kilif bulmalari lazim.Benim akrabaminda cocugunu dovecek o kadar bahanesi vardiki , bana gore merhametsizlik ve bencillik sadece.Bende cocuk buyuttum 3 tane , bana nasil bu kadar sabirlisin derdi.Bazi insanlar cok merhametsiz oluyor.

Annem hep anlatır amcamın eşi yani kuzenlerle aynı yaşlardayız peş peşe doğurmuş annemde yengemde annem diyo büyük olan 2 yaşına kadar oturmuş yürüyememiş bi gün yengem çocukları anneme bırakmış annem tam çorba yedirirken gelmiş şok olmuş demiş o nasıl çorba öyle annem saymış içindekileri kemik suyu sebze herşey koyarmış çorbalara yengem demiş aaa ben suya şehriye salıyorum kendine bisürü bulaşık çıkarıyosun amma uğraşıyosun demiş
Çocuk beslenme bozukluğundan 2 yaşına kadar yürüyememiş
Bu kadında yemek vermiyosa doğru düzgün çocuğa kasları güçsüz kalmış olabilir aslında

çok üzüldüm allahm bu nasıl bir caniliktir vicdansızlıktır okurken kendi oğlum geldi gözümün önüne allah korusun..
pislik kadın lütfen bu işin peşini bırakmayın o çocuğa el uzatın bir şekilde yardm edin şikayet edin ah yavrum benm
o kadın normal olamaz kesinlikle psikolojisi bozuk ruh hastası belkide 3 saat ne demek ya bir bebek için allahm sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…