Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Annelik mucizeler yaratmıyor,bir kadın eğer normal insansa normal anne olabilir.Annelikle ilahi bir haleye kavuşmuyoruz.Çok yıllar önce gazeteler bir haber çıkmıştı. Olayın dehşetinden aklımda kalmış.
Hamile bir kadın,dogum vakti geldiğinde,diğer çocuklarının gözleri önünde karnını bıçakla kesiyor.Bebeği çıkarıyor.Yorgan ignesiyle karnını dikerken kan kaybından fenalaşıyor ve küçük kızına komşuyu çağırmasını söyleyip bayılıyor.Hastanede,bunu yapmasının nedeninide şöyle açıklıyor.Sancılara dayanamadım,bir an önce doğsun istedim.Çocuklarının kaskatı kesilmiş halde kameraya konuşmaları hala gözlerimin önünde.Şimdi "bu annedir,en iyisini o bilir" mi diyeceğiz?
O çocuklar travmayı atlatabildimi acaba.Kadını akıl hastanesine kapattılar,bebeği de evlatlık vereceklerdi,gerisi meçhul...

Çocuklarımın birisi yeni yürümeye çalışırken onu alkışlayarak,güzel sözlerle cesaretlendiriyordum.Bir kadın bana bakıp bakıp,"ne uğraşıyorsun ki,benim oğlanı ben ayak üstü bastırmamıştım bile hiç.Yaşını geçmişti.Bir gün anneme gitmiştim,annemin elini tutup kaldırmasıyla çocuk yürüyüverdi" dedi
Ama hala ilgisizim demiyor da,"yürüyecekse yürür"bilimsel tezini savunuyordu

Dünden beri aklımda bu çocuk.Evet bir çoğumuz yazmış aynı yaşta ama benim ki park yataktan çıkar diye.
Evet ama bu çocuk ''öğrenilmiş çaresizlik'' durumu yaşıyor.
Eminim ki bir çok kez denemiştir annesi çıkarmayınca kendi başaramayınca artık denemiyordur bile çıkmayı.
Ayrıca 3 saat evde çocuğu bırakıp komşuya gitmek nasıl bir akıl fukaralığıdır,nasıl bir vicdansızlıktır?

Haber aynen buydu love,o küçük kızın çenesi titreyerek anlattıklarını duymalıydın
Ben bu kadını çok tehlikeli buldum mesela,kendi canına acımayanın başkasına ve çocuklarına neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.Çocuklarına ameliyat yapabilecek potansiyel var yaptığına bakılırsa...

Ay vallahi darlık geldi yeminle

Ay bu kadınları toplayıp ıssız bir adaya atalım birbirlerini yesinler caniler :/

Bu nasıl bir annedir ya.
çocuk ne olursa olsun ilgi bekler.
belki rahatsızdır cocuk ama kontroldemi edilmez.

Yok artık daha neler

Konu sahibi lütfen bu işin peşini bırakmayın, okurken çok üzüldüm. Önceki sayfalarda da yazılmış ben de yazayım. Evet çocuğun bedensel ve zihinsel gelişimi için çeşitli uyaranlara maruz bırakmak gerekir ki çevresiyle daha sağlıklı iletişime geçebilsin, dünyayı tanısın. Bu anne olacak kadın çocuğu tabir-i caizse bir kutunun içine hapsetmiş ve bu da çocuğun bedensel ve zihinsel olarak gerilemesine sebep olabilecek şeyler. Çocuğun doğuştan bir problemi yoksa da şu an varsa şaşırtıcı olmaz. Lütfen bu işin peşini bırakmayalım, biraz daha bilgi alınırsa ve çocuğun istismara uğradığı kesinleşirse ben elimden geleni yapacağım bu çocuk için.

belki çocuğunu gelen giden komşu ellemesin diye çıkarmıyordur. ben de misafir geleceği zaman uyuturum çocukları sevmiyorum kucaktan kucağa gezmelerini. size düşen bir durum yok şiddet vs görür iseniz polisi arasınız gerisine de karışamazsınız

IcimdekiSonsuzDeniz haberi okurken şoke oldum "karnını bıçaklamış" kismında herhalde bebegi katletmiş diye gecti içimden.Bebek yaşıyormuş çok sukur.
Ama diger cocuklar bu olayın izlerini ömür boyu taşırlar. Bir insan nasıl kendi karnını kesebilir üstelik içinde yavrusu varken hangi agrı sancı bu acıya dayanmayı göze aldırır ki...

Evet,çocuğuna çok özenen,üzerine titreyen bir anne konudaki,biz nasıl da anlamadık.Bizim çocuklarımızı konu komşu elliyor,insanlarla bir arada tuttuğumuz için,ne düşüncesiziz

Bunu ciddi ciddi mi yazdınız. Yani siz uyutmuşsunuz amenna ama bu kadın çocuğa süs köpeği muamelesi yapıyor farkinda misiniz!! Çocuğu 4 saat evde yalnız bırakıp komşuya gidiyormuş soruyorum halen karışmayın şiddet yok diyebiliyor musunuz?

Hiç pratik değilsin öyleyse
Kadını hastaneye yatırmışlardı,ben doğurmadımki diye abuk subuk konuşuyormuş.Bebek evlatlık verilecekti,ne oldu bilmiyorum.

Normal değilmiş zaten kadın.Çocuklar donuk gözlerle bakıyorlardı.Asla unutmamışlardır,unutamazlar bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…