- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Annelik mucizeler yaratmıyor,bir kadın eğer normal insansa normal anne olabilir.Annelikle ilahi bir haleye kavuşmuyoruz.Çok yıllar önce gazeteler bir haber çıkmıştı. Olayın dehşetinden aklımda kalmış.Her iki türlü durumda da şikayet çözüm olur. Kadın normal değilse o da tedavi görmüş olur. Kaldı ki normal değilse bu saha korkunç bir durum. Hoş bunu yapan bir varlık normal olamaz benim gözümde. ..
Annelik mucizeler yaratmıyor,bir kadın eğer normal insansa normal anne olabilir.Annelikle ilahi bir haleye kavuşmuyoruz.Çok yıllar önce gazeteler bir haber çıkmıştı. Olayın dehşetinden aklımda kalmış.
Hamile bir kadın,dogum vakti geldiğinde,diğer çocuklarının gözleri önünde karnını bıçakla kesiyor.Bebeği çıkarıyor.Yorgan ignesiyle karnını dikerken kan kaybından fenalaşıyor ve küçük kızına komşuyu çağırmasını söyleyip bayılıyor.Hastanede,bunu yapmasının nedeninide şöyle açıklıyor.Sancılara dayanamadım,bir an önce doğsun istedim.Çocuklarının kaskatı kesilmiş halde kameraya konuşmaları hala gözlerimin önünde.Şimdi "bu annedir,en iyisini o bilir" mi diyeceğiz?
O çocuklar travmayı atlatabildimi acaba.Kadını akıl hastanesine kapattılar,bebeği de evlatlık vereceklerdi,gerisi meçhul...
Çocuklarımın birisi yeni yürümeye çalışırken onu alkışlayarak,güzel sözlerle cesaretlendiriyordum.Bir kadın bana bakıp bakıp,"ne uğraşıyorsun ki,benim oğlanı ben ayak üstü bastırmamıştım bile hiç.Yaşını geçmişti.Bir gün anneme gitmiştim,annemin elini tutup kaldırmasıyla çocuk yürüyüverdi" dediAnnem hep anlatır amcamın eşi yani kuzenlerle aynı yaşlardayız peş peşe doğurmuş annemde yengemde annem diyo büyük olan 2 yaşına kadar oturmuş yürüyememiş bi gün yengem çocukları anneme bırakmış annem tam çorba yedirirken gelmiş şok olmuş demiş o nasıl çorba öyle annem saymış içindekileri kemik suyu sebze herşey koyarmış çorbalara yengem demiş aaa ben suya şehriye salıyorum kendine bisürü bulaşık çıkarıyosun amma uğraşıyosun demiş
Çocuk beslenme bozukluğundan 2 yaşına kadar yürüyememiş
Bu kadında yemek vermiyosa doğru düzgün çocuğa kasları güçsüz kalmış olabilir aslında
Haber aynen buydu love,o küçük kızın çenesi titreyerek anlattıklarını duymalıydın
Ay vallahi darlık geldi yeminleHaber aynen buydu love,o küçük kızın çenesi titreyerek anlattıklarını duymalıydın
Ben bu kadını çok tehlikeli buldum mesela,kendi canına acımayanın başkasına ve çocuklarına neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.Çocuklarına ameliyat yapabilecek potansiyel var yaptığına bakılırsa...
Ay bu kadınları toplayıp ıssız bir adaya atalım birbirlerini yesinler caniler :/Çocuklarımın birisi yeni yürümeye çalışırken onu alkışlayarak,güzel sözlerle cesaretlendiriyordum.Bir kadın bana bakıp bakıp,"ne uğraşıyorsun ki,benim oğlanı ben ayak üstü bastırmamıştım bile hiç.Yaşını geçmişti.Bir gün anneme gitmiştim,annemin elini tutup kaldırmasıyla çocuk yürüyüverdi" dedi
Ama hala ilgisizim demiyor da,"yürüyecekse yürür"bilimsel tezini savunuyordu
Yok artık daha nelerÇocuklarımın birisi yeni yürümeye çalışırken onu alkışlayarak,güzel sözlerle cesaretlendiriyordum.Bir kadın bana bakıp bakıp,"ne uğraşıyorsun ki,benim oğlanı ben ayak üstü bastırmamıştım bile hiç.Yaşını geçmişti.Bir gün anneme gitmiştim,annemin elini tutup kaldırmasıyla çocuk yürüyüverdi" dedi
Ama hala ilgisizim demiyor da,"yürüyecekse yürür"bilimsel tezini savunuyordu
Haberi buldum love
belki çocuğunu gelen giden komşu ellemesin diye çıkarmıyordur. ben de misafir geleceği zaman uyuturum çocukları sevmiyorum kucaktan kucağa gezmelerini. size düşen bir durum yok şiddet vs görür iseniz polisi arasınız gerisine de karışamazsınızNerden başlasam bilemiyorum üniversiteden yakın dostum haber verdi kendisi evli ve çocuguyla çok ilgisiz sürekli temizlik yapan,misafir çağıran bı komşusu var ve 2 yaşında yavrusu.sorun şu ki bu yavruya annesi evcil hayvan gibi davranıyor diyor.beni aradı o çocuk için ne yapabilirim oturdum ağladım dün diyor.Çocuğu park yatak oyun alanından asla cikarmiyormus karşısına TV açıp çocuğu orada yalnız birakiyormus.mesela ona beş çayına gelmiş bebek nerede diye sormuş arkadaşım."amaaaan yatağında ggetirsem durmaz o " demiş.Ya ama burada dolu çocuk var getir demiş.Yok o kimseyle oyun oynamaz o sadece yatağında oynar demiş.neyse tam 3 saat geçti kadın birkez bile bebeği ne durumda bakmadı diyor.sonra baska bir gün ben onlara gittim oturdum çay içtik derken bebek nerede dedim.Yatağında o demiş.Yanına gitmiş arkadaşım çocuk konusamiyormus aç diye göstermiş .Çocuk oradan çıkmak için hep hoplayip düşüyor tekrar çıkmak istiyor ama yapamıyor yorgun düşüyormuş.orada beni çıkar diye baktiginda annesi kızar diye çıkarmadim ama bana bakışı çok acıklı geldi diye ağlamış sonra arkadaşım.keske cikarsaydin dedim ama ilginç tarafı çocuk hiç aglamiyormus.Bı ara sesi yükselmiş bebehin annesi himm o acikmistir deyip o yatağın içine metal tabakla patates koymuş çocuk onu yeyip fırlatmış.İçerden bunlar sesi duyunca yemeği bitirmiş bizimki demiş annesi.arkadasimda çıkar bebeği gezsin deyince aman bize dirlikmi verir,sıcak caymi içirir hem Dr dediki bunun kasları zayıf fazla yürüyüp kosmasin dedi diyor.sonrasinda bebehin yanına gitmişler uyuyakalmış yavrucak o yatağın içinde.nezaman gitsem o çocuk o yatağın içinde birde çocukta anormallik sezdim aglamiyor sadece tuhaf bı gguluyor ama şüphelendim bir rahatsızligimi var diye dedi.Bende annesinin tutumundan öyle dedim ama bilemiyorum.Üzgünüm..Hep aklımda o yavvru ne yapılır bilemiyorm
Dehşete düştüm nasıl olur ya, o bıçakla ya da jiletle bebeği kesselerdiHaberi buldum loveEki Görüntüle 2053863
belki çocuğunu gelen giden komşu ellemesin diye çıkarmıyordur. ben de misafir geleceği zaman uyuturum çocukları sevmiyorum kucaktan kucağa gezmelerini. size düşen bir durum yok şiddet vs görür iseniz polisi arasınız gerisine de karışamazsınız
Bunu ciddi ciddi mi yazdınız. Yani siz uyutmuşsunuz amenna ama bu kadın çocuğa süs köpeği muamelesi yapıyor farkinda misiniz!! Çocuğu 4 saat evde yalnız bırakıp komşuya gidiyormuş soruyorum halen karışmayın şiddet yok diyebiliyor musunuz?belki çocuğunu gelen giden komşu ellemesin diye çıkarmıyordur. ben de misafir geleceği zaman uyuturum çocukları sevmiyorum kucaktan kucağa gezmelerini. size düşen bir durum yok şiddet vs görür iseniz polisi arasınız gerisine de karışamazsınız
Hiç pratik değilsin öyleyseDehşete düştüm nasıl olur ya, o bıçakla ya da jiletle bebeği kesselerdi
O kadınlardan çocukları alınmalı ve bir yere ölene kadar kapatılmalılar. Bende normal doğum yaptım 22 saat sancı çektim hiç aklıma kendimi kesmek gelmedi
Haberi buldum loveEki Görüntüle 2053863
Kadın zaten kendini sarhoş etmiş canım kafası güzel yanı :/Hiç pratik değilsin öyleyse
Kadını hastaneye yatırmışlardı,ben doğurmadımki diye abuk subuk konuşuyormuş.Bebek evlatlık verilecekti,ne oldu bilmiyorum.
Normal değilmiş zaten kadın.Çocuklar donuk gözlerle bakıyorlardı.Asla unutmamışlardır,unutamazlar bence deIcimdekiSonsuzDeniz haberi okurken şoke oldum "karnını bıçaklamış" kismında herhalde bebegi katletmiş diye gecti içimden.Bebek yaşıyormuş çok sukur.
Ama diger cocuklar bu olayın izlerini ömür boyu taşırlar. Bir insan nasıl kendi karnını kesebilir üstelik içinde yavrusu varken hangi agrı sancı bu acıya dayanmayı göze aldırır ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?