Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Bende üst komşumun sürekli çocuğuna aşırı bağırıp hakaret etmesinden ve temizlik yaparken çıldırıp çocuğu ağlama krizlerine sokmasından dolayı aşırı üzülüyordum da bunu okuyunca bizim ki daha masum kaldı en azından arada çıkartıp hava aldırıyor

Sosyal Hizmetlerden personel gelicek ne dicek bebeğinizi beşikten çıkarmıyormuşsunuz. Ben bu kadının sadece misafir geldiğinde bunu yaptığını düşünmek istiyorum. Ben de üzüldüm ve annesi olduğu için kötü ihtimaller gelmiyor aklıma. Hiç bir anne kıyamaz çocuğuna. Bu anne bebeğine iyilik yaptığını sanıyor. Güzellikle uyarılmalı.

Sevmek istiyorum bahanesiyle alsa çıkarsa park yataktan?çok ilginç , gerçekten sağlıksız bir anne bebek ilişkisi var ortada.umarim yanlış anlasilma vardir

Siz hic gazete okuyor musunuz? Haber izliyor musunuz? Anneler neler yapiyorlar kendi dogurduklari cocuklara biliyor musunuz?
Yillar once 3.5 yasinda evladina sevgilisi tecavuz eden ve kendisine sirf dogurdugu icin anne diyen bir kadin vardi simdi hapislerde surunuyor
1 aylik bebegini evde birakip memleketine giden ve bebegi acliktan aglaya aglaya olen bir kadin da hapiste ona da anne deniyor
Allah askina nerde yasiyorsunuz???
Bu dunyada maalesef cani kadin dolu , erkrkler kadar cok olmasa da sosyopat ve psikopat kadin da var ve kendi dogurduklarina bile acimiyorlar

Konu sahibi arkadasinizin yerinde olsam coktan sikayet etmistim , yazik gunah o cocuga

Kadın çocuğunu saatlerce evde yalnız bırakıp komşusuna beş çayına gidiyormuş. Sanırım konuyu tam okumadınız. Yemeği eline veriyormuş o da kuru patates. Kadın resmen çocuğunun okul yaşına gelmesini bekliyor yatağında. O zaman da öğretmenlere postalayacak işte.

Çocuğu ağlıyor susmuyor diye yastık basıp boğan, 9 yaşındaki oğlunu sevgilisinin istismarına göz yuman ve savunmasında "Napayım, başka çarem yoktu, sahipsiz kalıp sokaklara mı düşseydim" diyen, Kıbrısta, kendi öz oğluna tecavüz eden ve defalarca bayıltana kadar döven babasından yana "Hiç fark etmedim" savunması yapan anneyi (Ki çocuk ölü bulunduktan sonra ortaya çıktı) atlamayalım.

Bunlar da anne.
Sevgilisine kendi çocuğunu öldürtüp bahçeye gömdürüp, Müge Anli'da ağlayan da anne...

Anne(!) bunlar.

Yahu hemen hemen aynı yaşda oğlum var, değil 3-4 saat evde yalnız bırakmak, dış kapının önüne çıkamam.Bu nasıl canilik vicdansızlıktır?İçime öküz oturdu, keşke okumasaydım, bir kötülüğü daha bilmeseydim şu dünyada.Allahım ne saçma bir dünyada yaşıyoruz biz?

2 yaşındaki çocuk park yataktan çıkabilir ama. Benim Bebe 9 aylık nerdeyse besiginden çıkacak , acaba bi sorunu mu var ?
Zaten moralim allak bullak bi de bu eklendi bana sabah olmaz (

Basligi en az 5defa okudum ne demek istediginizi anlamadigimdan sirf konuyu okudum.
Cocuga gelince sizin yapacak birseyiniz yok arkadasinizin arkdasinin cocugu sonucta.

Kadınla konuşun başka çare yok tüm komşular organize olun hep birlikte evine gidin kadının üstüne gidin çocuğu yataktan çıkarın bakalım çocuk ne yapacak anlarsınız durumu bide çocuğun boy kilo gelişimi nasıl

Bazi cocuklar pasif olabiliyorlar. Komsumuzun cocugu boyle konusmaz sessiz dururdu. Zamanla duzeldi okulunda cok basarili biri. Sosyal hizmetlere haber vermek iyi fikir degil.Anne yani cok istisnai zarar veren durum yoksa daha iyidir. O kisiyle konusun yaptiginin yanlis oldugunu bu sekilde ruhsal gelisimini zedelicegini vs... Yapabileceginiz konusmak sadece.

Arkadaşınız orada 3 saat oturuyor ve bir kere olsun nasihat etmemiş mi?
Hep çocuk nerede diye soracağına , " bana bu durum normal gelmiyor. Sakladığın bir şey mi var?
Besikten bile çıkamayacak kadar gucsuz , aglamayan , sesi çıkmayan bir bebek yanımızda dursa ne ziyan edebilir ki ? diye baskı yapamamış mi ?

Aklı dengesi yerinde olmayan, felç kipirdamayan bir yavruyu bile bir anne dakika başı kontrole gidiyor..
Evet bir odaya kapalı ama vicdanen kontrol altında tutuyor, görmezse üzülüyor, özlüyor.

Her neyse işte bunda bir iş var..

Allah o kadını bildiği gibi yapsın daha çok şey derdimde yetmez buraya şimdi. Şikayet edin lütfen

Allah o kadını bildiği gibi yapsın daha çok şey derdimde yetmez buraya şimdi. Şikayet edin lütfen

Ya da vazgeçtim konuşun bizzat kendiniz açık açık. Baktınız düzelme yok şikayet edersiniz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…