Sosyal Hizmetlerden personel gelicek ne dicek bebeğinizi beşikten çıkarmıyormuşsunuz. Ben bu kadının sadece misafir geldiğinde bunu yaptığını düşünmek istiyorum. Ben de üzüldüm ve annesi olduğu için kötü ihtimaller gelmiyor aklıma. Hiç bir anne kıyamaz çocuğuna. Bu anne bebeğine iyilik yaptığını sanıyor. Güzellikle uyarılmalı.Siz bu yorumda ciddi misiniz?
Yani 3 saat yatagin icinde tv karsisinda cocuk birakiliyor,cocuk aglamaktan aciz, yuruyemiyor vs.. ben oyle analigin carkina baslarim.
Bizde anayiz, super degilim bi ton hata yapiyorum ama zorunlu olarak sadece dus alirken 15 dk yataginda birakiyorum diye icim aciyor kizimi.
Ruh hastasi bi kadin, heryeri anne olsa ne yazar.
Dirlik mi birakir, huzur mu verir ne demek ya?
Konu sahibi,o cocuk saglikliysa da tv onunde otistik olur.
Sosyal hizmetlere sikayet edin,gelip evi kontrol etsinler,cocuga baksinlar durumu ne.
Cok uzucu gercekten
Siz hic gazete okuyor musunuz? Haber izliyor musunuz? Anneler neler yapiyorlar kendi dogurduklari cocuklara biliyor musunuz?Sosyal Hizmetlerden personel gelicek ne dicek bebeğinizi beşikten çıkarmıyormuşsunuz. Ben bu kadının sadece misafir geldiğinde bunu yaptığını düşünmek istiyorum. Ben de üzüldüm ve annesi olduğu için kötü ihtimaller gelmiyor aklıma. Hiç bir anne kıyamaz çocuğuna. Bu anne bebeğine iyilik yaptığını sanıyor. Güzellikle uyarılmalı.
Keşke. Siz iyi niyetle yazmışsınız ama benim anladiğim kadariyla keyfine düşkün umursamaz. Umarım aklı başına gelirHerkes sizin gibi bir anne olamayabiliyor. Benim yorumum kişisel değildi bu kadın da böyle bir anne demekki. Keşke elimizden bişey gelse.
Kadın çocuğunu saatlerce evde yalnız bırakıp komşusuna beş çayına gidiyormuş. Sanırım konuyu tam okumadınız. Yemeği eline veriyormuş o da kuru patates. Kadın resmen çocuğunun okul yaşına gelmesini bekliyor yatağında. O zaman da öğretmenlere postalayacak işte.="Kedicikk061, post: 53065922, member: 710422"]Sosyal Hizmetlerden personel gelicek ne dicek bebeğinizi beşikten çıkarmıyormuşsunuz. Ben bu kadının sadece misafir geldiğinde bunu yaptığını düşünmek istiyorum. Ben de üzüldüm ve annesi olduğu için kötü ihtimaller gelmiyor aklıma. Hiç bir anne kıyamaz çocuğuna. Bu anne bebeğine iyilik yaptığını sanıyor. Güzellikle uyarılmalı.
Siz hic gazete okuyor musunuz? Haber izliyor musunuz? Anneler neler yapiyorlar kendi dogurduklari cocuklara biliyor musunuz?
Yillar once 3.5 yasinda evladina sevgilisi tecavuz eden ve kendisine sirf dogurdugu icin anne diyen bir kadin vardi simdi hapislerde surunuyor
1 aylik bebegini evde birakip memleketine giden ve bebegi acliktan aglaya aglaya olen bir kadin da hapiste ona da anne deniyor
Allah askina nerde yasiyorsunuz???
Bu dunyada maalesef cani kadin dolu , erkrkler kadar cok olmasa da sosyopat ve psikopat kadin da var ve kendi dogurduklarina bile acimiyorlar
Konu sahibi arkadasinizin yerinde olsam coktan sikayet etmistim , yazik gunah o cocuga
Çocuğu ağlıyor susmuyor diye yastık basıp boğan, 9 yaşındaki oğlunu sevgilisinin istismarına göz yuman ve savunmasında "Napayım, başka çarem yoktu, sahipsiz kalıp sokaklara mı düşseydim" diyen, Kıbrısta, kendi öz oğluna tecavüz eden ve defalarca bayıltana kadar döven babasından yana "Hiç fark etmedim" savunması yapan anneyi (Ki çocuk ölü bulunduktan sonra ortaya çıktı) atlamayalım.
Bunlar da anne.
Sevgilisine kendi çocuğunu öldürtüp bahçeye gömdürüp, Müge Anli'da ağlayan da anne...
Anne(!) bunlar.
Allah o kadını bildiği gibi yapsın daha çok şey derdimde yetmez buraya şimdi. Şikayet edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?