Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

çocuğa çok üzüldüm ya muhtemelen bir rahatsızlığı var. ya da kadın onu bu şekilde terbiye! etti. zira oğlum 2 yaşındayken bağlasan durmazdı yani. yemeğini bile dolana dolana yemek isterdi. bence arkadaşınız alengirli işlerle uğraşmasın. kadınla açık açık konuşsun. bu çocuğun annesi sensin tabi ki en iyisini sen bilirsin ama bir bilene de danışmak da fayda var. bu çocuk yaşıtları gibi değil. bir doktora götürelim beraber yönlendirsin bizi. sosyalleşmesi gerek yerinde duramaması gerek. ha dirlik vermese de bizim çayımızdan daha önemli onun ruhu, hissettikleri falan desin. yoksa orayı burayı aramayla bu iş çözülmez. uzmanlar gitse çocuk yatakta diye ne yapabilirler ki??

Şikayet etmek boynunuzun borcu. Böyle cocuk yetiştirilmez,engeli dahi olsa bir cocuk saatlerce tek birakilmaz. Hatta ve hatta engeli olan çocuklar daha fazla sosyal ortama ve ilgiye ihtiyaç duyarlar. Doktor kasları zayıf demis, elbette zayıf olur! Bir cocuk saatlerce orada kalırsa kas falan kalmaz zaten. Sikayet edin. Buna anne denmez. Hic de iyi niyet gormedim, bu kadına " anne o " diyenleri de anlamıyorum. Annelik bu değil!

kasları zayıfsa daha hareketli olması gerekmez mi ya, hiç hareket etmezse tabii ki kasları zayıf olur ve bir bebeğin en hareketli olduğu yaş 2 yaş zaten
bana çok anormal geldi, bu şekilde bırak kas gerilliğini zeka geriliği bile oluşur resmen hücre hapsinde, hareket edemiyor, bırak yaşıt görmeyi insan göremiyor
anlattıklarından da gayet kadının bebeği başından attığı belli
dün akşam haberlerdeki çöpe atılan bebek aklıma geldi, bu anne de en az o anne kadar zalim görünüyor bence
napabilirsin bilmiyorum, polisi falan arasan gayet kolay manipüle edecek gibi gelenleri
eşinine söyle desem o da biliyordur kesin
bilemedim çok üzücü

Keşke bilmeseydim deme.İyi ki bildin.Belki o yavrunun kurtuluş kapısı olursun.
Deniz yıldızlarının hikayesi vardır ya,adam sahilde alıp alıp denize atar yaşamaları için.Biri der ki,o kadar çoklar ki,birkaçını atmışsın ne farkedecek?
Adam elindekini de denize fırlatır ve"Ama bunun için fark etti"der.

Biz 10 dk tv önünde tutsak ruh sağlığı bozulur diye panik yapıyoruz. Döndükçe, emekledikçe mutlu oluyoruz. Gık dese alıp emziriyoruz. Kadın yemeğini yatağına koyuyormuş hapishane usulü. Ne enteresan ebeveynler var ya. Cahillik mi desem, bencillik mi, manyaklık mı bilemedim.

Umarım işe yarar. Bende arkadaşınızı işin içinden sıvırmak için düşündüm. Ah yavrum inşallah kurtulur o hapis hayatından.

En çok etkilendiğim metal tasla yemeği önüne atıp yemek bitince çocuğun tabağı atma sesinden bitmesini anlaması ya bu nasıl birşey bu nasıl birşey YaRabbim

Şikayet edilse ne olur bilmiyorum ama aklıma şu yöntem geldi.
Yapıcı olunabilir belki, belki kadın çok cahil veya kadın sorunludur.
Arkadaşınız bu işi görev edinsin, muhakkak ısrar etsin, çocuk yanlı kalmasın getir, ben rahat edemiyorum, hem gürültü yapsın ne olacak, biz de anneler olarak o kadar çile çekelim, getir getirmezsen ben gider getiririm... falan filan. Hatta tatlı sert çıkışılır, ay çocuk yanlız, çay may içmeyiver şeklinde. Aynı ortamda diğer kadınlar da desteklerler arkadaşını diye düşünüyorum. Bir iki bir iki alışır kadın da çocuğu getir, yarım saat bir saat çocuk oynatılır. Zamanla belki değişir yola girer. Ama kadın sürekli çocuğunun yanında olması gerektiği yönünde ısrarlu bir şekilde teşvik edilmeli.

Bende o durumdan çok etkilendim..metal tabak vvermeside aslında demekki çocuğu hep orada tuttuggunun işareti gibi geldi.inanilmaz sorumsuzluk.vicdansizlik..Zaten arkadaşımda kuuut die ses gelince ne oldu diye birbirlerine bakmışlar kadında gülerek her yemeği bitince öyle yapar demiş.sonrasiindaysa uyuyakalmış.hic insandan bahsetmiyor ggibiyiz degilmi..Allah akıl fikir basiret vvversin bu kadina.

Yine diyorum bir bebeği en çok annesi düşünür. En çok annesi sever. En çok annesi kıyamaz. Bu kadının yaptığı vahşetmiş gibi lanse ediliyor. Evet çok bilinçsiz ve rahatını düşünen bir kadın ama bilemiyoruz ki belki insanlardan çekiniyor çıkarmıyor beşikten. Sebebini bilmeden kötü yorum yapamam. Bebeğim adına endişelenmeyin zira size düşmez.

malesef ben bebegini hiç düşünmeyen annaler gördüm gerçekten keşke dediginiz gibi olsa ,
eşimin bir arkadaşının eşi çocugu biberonuna kola doldururdu
uyanınca verirdi bri paket çikolata dayak hırla
sizce nasıl en iyi anne oluyor bu şimdi?

mantık olarak gerçekten en iyi anne düşüşnüyor ama öyle degil,

Çoğu arkadaş yazmış nasıl anne diye anne böyle mi olur diye bi arkadaşın mesajını okudum çok fırsat bulamıyorum oglumdan gazete okumuyor musunuz diye çok haklı o kadar psikopat anneler var ki genelleme yapmadan söylüyorum insanın içini acıtan cinsten daha dün haberlerde vardı 4 gunluk bebeğini ağzını bağlayıp çöpe atmıştı böyle vicdansız kansizlar iste o bebeğin günahı ne niye getirdin bakmayacaksan dünya ya çok saçma bazı şeyler gerçekten çok saçma benim oğlum evin içind e bile az gelirken yerleri dolaşma alanı o bebek nasıl park yatağa mahkum olur çok saçma bu hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri.

Ben sizi çok iyi niyetli buluyorum..İnşallah düşündüğünüz gibidir.sosyal hizmetler çocuğu aldığında annenin yanındaki hayatı ya daha iyiyse diye kafam karışıyor..Kar zarar oranını düşünüyorum.Devlet hemen almaz tabiiki ggozunun korkutulmasi şart ama ya bizim yuzumuzden alınıp hayırlı olmazsa diye bile endişe ediyorum..Anne ciddi bilinçlendirilmeli..sizi şu noktada eleştiriyorum sadece çocuğun belli bir rahatsızlığı vvar ve herkesten gizliyorsa bile 3-4 belki 5 saat o bebek hemde 22 aylık bir bebek evde yalnız bırakılıp komşuya çaya gidilemez bu bana kalırsa vahsettir.cunku çocuk ölebilir..bogulabilir.o daha kendini koruyamiyor.

aynen katılıyorum dediğinize
benim de 2 yaşında çocuğum var imkanı yok o kadar park yatakta durmaz
canı istediğinde girer fermuarını açarım girer çıkar
çok üzüldüm çocuğa.. babası evdeyken de mi böyle yapıyorlar acaba

Valla ben olsam aynen şöyle yapardımm.
Önce o çay içtiğimiz kadınları toplar konuşurdum. Kadının evine giderdik. Sıkıştırırdık iyice. Baktık yola gelecek tipten gerek telefonla gerek giderek düzeltmeye çalışırdımm. Yola gelecek tip değilse bunun annesi babası kaynanası hepsine ulaşmaya çalışıyor gizli veyahut açıktan herşeyi söylerdim. Baktım olmuyor. Sosyal hizmetler

Çocuğu tek bırskıp gitmesi geeçekten çok kötü ben sadece kendi evinde misafiri varken beşikte tutuyor diye düşündüm. İyi mi olur kötü mü bilmiyorsanız şikayetten önce bu konuyu yetkili birine danışın sonuçları ne olur öğrenin. Yani ben bir annenin bebeğine kötü davranma ihtimalini gerçekten düşünemiyorum konuyu okuduğumdan beri yapmaz ya diyorum. Ben de anne oluyorum insan evladını nasıl tek koyabilir, kendi keyif çatarken.. İnşallah kötü sonuçlar olmaz. Herşey o bebek için iyi olur.
Ki benim kedimden korkan misafirler olurdu düşünün odaya koyarmısın biz gidene kadar derlerdi Koyamazdım o bu evin bireyi ve odada sıkılır diye. Yorumlarım kadının hareketlerini doğru bulduğum yönünde değil asla. Sadece kötü davranma ihtimalini düşünmek istemiyorum.

Sizin bunu ogrenmenizinde vardir hayirli bir sebebi, belkide iyi seylere sebep olacaksiniz.

Kemikleri gucsuz demis annesi+
Garip bi yuz ifadesi var demissiniz. Gulumsuyor gibi. Cocuk gelisimi okudum 6 ayligina.
Bu yazdiklarinizdan Angelman sendromu rahatsizligindan supe ettim dogrusu.
Ama tabi hemen bisey soylenilmesi icin cok erken.

içim parçalandı. (((((( ağlamak üzereyim. neden böyle yapyorlar bakamaycaakları bebeği neden doğuruyorlar. bu konu ile ilgili ne yapılabilir bilmiyorum anneye biraz yakın davranıp bilinçlendirse. sosyal hizmetler ne yapabilir ki yataktan çıkarmıyor diye el koyacak hali yok şiddet filan yoksa. off çok kötü oldum şuan.
çocuk ağlamaz tabi bütün gün beşikteyse alışmıştır yeni bir yer bilmiyor ki keşfetmeyi bile bilmiyor.

bence o da hiç normal değil siz olaya el atsanız. başlarım onun temizliğine. vicdanı pisken evi nasıl temiz olabilir vicdansız kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…