Haklisiniz ben asagida tutmayi bekliyordum. Tavsiyenize uyacağimPark meselesi ve akran zorbaligi korkulu ruyam. Cocu buyuyunce dert buyuyor dedikleri cok dogru. Benim cocugumu kaydiraginbasinda bir cocuk iteklese ben de net ve sert ses tonuyla hayir yapma derim valla. Buna bagirmak diyen donsun kendi cocugunu kendi uyarsin o zaman gerek kalmadan. Ayrica parkta zorbalik yaoan cocuk var diye neden ben gideyim anasi alsin eve gotursun cocugunu. Esas zorbalik burda basliyor iste hatali oapn cezalandirilmayip magdur olana yukleniliyor. Herkes baskasina saygi duymayi cocukluktan ogrenecek. Ben de bu tip anneleri biliyorum cocugunin baskasini eziklemesini gurur kaynagi sayan. O tarz annelere de ayni uslupla cevabini vernek lazim. Konu sahibi uzulup dert etme. Bir daha en ufak mudahalede cocugum annen nerde diyin dogrudan annesine uyarida bulunun. Ha dinlemiyor net sert ses tonuyla hayir diyip oyle uzaklastirin bagirmadan. Iki yasindaki cocugunuzu da yuksek kaydiraga tek basina gondermeyin cunku itiklesme olmadan da dusebilir neticede. Kucuk kaydiraktan kaysin.
okudugunuzu anlamadan saldirmissiniz yalniz. Sizin cocugunuzun basina gelsin duasi etmemisnkadin. Gelirse oyle yapin demis. Ayrica uslubunuz cok cirkin son cumleniz cok hakli oncr kendi uzerinizde bu cumleyi dusunun derim.Sizin gibi iğrenç mahlukatlar anne oluyor ve en acınası durumunuz da bu mesaj. Akıl sağlığınızı bile sorgulatır cinsten. Bu temenniler genelde kendi başını yer insanın, muhatap almamanızdan onur duyarım. Bakınız, doğurmakla, annecilik oynamakla anne olunmuyor gerçeği.
okudugunuzu anlamadan saldirmissiniz yalniz. Sizin cocugunuzun basina gelsin duasi etmemisnkadin. Gelirse oyle yapin demis. Ayrica uslubunuz cok cirkin son cumleniz cok hakli oncr kendi uzerinizde bu cumleyi dusunun derim
Tabi ki orası öyle o da bir çocuk. Hanımefendinin de kükrediğini sanmıyorum, sesini yükseltti muhtemelen istemsiz olarak. Ben bu sahip çıkmayan anne gibi olan bir arkadaşa sahiptim. Anne baba olarak zorbalık yapmasından mutlu oluyorlardı çocuğun hani ne kadar da özgüvenli filan gibisinden. Yapma dur filan derlerdi yalandan sonra gülerlerdi. En son artık toplantılara çağırmadık onları baktık olmuyor. Bence geneli öyle sahip çıkmayan kişilerin. Ben bunu çok gördüm. Kendi çocuğu canavar gibi, bir zarar gelmiyor ya rahatlar. Yoksa siz zaten çocuğun başkalarına zarar vermesinden tedirginsinizdir. Sahipsiz bırakmıyorsunuz, olması gereken bu bence.Sahip çıkmıyorsa manyak manyak hareketleri varsa da bir çocuk. Düşünsene ama evde zaten bağırılıyodur.
Bu da guzel bir carpitma sekli. Her konuyu bu sekilde manipule edemezsiniz. Bu yaptiginiz sadece niyet okumacilik. Uslubunuz beni gayet ilgilendirir. Siz baskasinin analigini elestirme hatta buna hakaret etme hakkini kendinizde neye dayali buluyorsaniz ben de sizin uslubunuzu elestirme hakkini tam olarak oradan buluyorum.Fark etmez hanım efendi, benim yazdıklarımı şahsileştirip, karşı tarafı yermemizi bekleyip, hiçbir yorum kabul etmeyip kimsenin çocuğu için kötülük istemem denen bir mesajın arkasından bunu yazan kişi bir anne. Üslubum sizi ilgilendirmez, herhangi birinin çocuğuna kötü bir his söz temenni besleyen herkes gözümde tam da bu yazdığım statü de.
Yani inşallah kükrenmemiştir hiçbir çocuğa.Tabi ki orası öyle o da bir çocuk. Hanımefendinin de kükrediğini sanmıyorum, sesini yükseltti muhtemelen istemsiz olarak. Ben bu sahip çıkmayan anne gibi olan bir arkadaşa sahiptim. Anne baba olarak zorbalık yapmasından mutlu oluyorlardı çocuğun hani ne kadar da özgüvenli filan gibisinden. Yapma dur filan derlerdi yalandan sonra gülerlerdi. En son artık toplantılara çağırmadık onları baktık olmuyor. Bence geneli öyle sahip çıkmayan kişilerin. Ben bunu çok gördüm. Kendi çocuğu canavar gibi, bir zarar gelmiyor ya rahatlar. Yoksa siz zaten çocuğun başkalarına zarar vermesinden tedirginsinizdir. Sahipsiz bırakmıyorsunuz, olması gereken bu bence.
Yani bugün kükrenmez de yarın ne olur bilinmez. Zorbaların sonu kötü bitiyor genelde.Yani inşallah kükrenmemiştir hiçbir çocuğa.
Geçmiş olsunTamam olmuş bitmiş, ne diyelim?
Eleştiremezsiniz demedim üslubum sizi ilgilendirmez dedim ve başından beri çarpıtmadan aynı şeyi savunuyorum. Manipülasyonun ne olduğunu buradaki örnek sorulardan öğrenmediyseniz eğer asla kabul etmiyorum. Herhangi bir evlada zarar gelme temennisinde bulunan birinin değil analığını, insanlığını dahi sorgularım. Eleştirdiğiniz ile kalırsınız demek oluyor bu da bakın, Eleştiremezsiniz değil.Bu da guzel bir carpitma sekli. Her konuyu bu sekilde manipule edemezsiniz. Bu yaptiginiz sadece niyet okumacilik. Uslubunuz beni gayet ilgilendirir. Siz baskasinin analigini elestirme hatta buna hakaret etme hakkini kendinizde neye dayali buluyorsaniz ben de sizin uslubunuzu elestirme hakkini tam olarak oradan buluyorum.
Arkadaslar bana oneride bulundu saolsunlar onlari uygulayacağım bundan sonraTamam olmuş bitmiş, ne diyelim?
Bu size küçük bir çocuğu korkutma hakkı verdi yani öyle mi?Bagirmamim sebebi kaydıraktan iteklemesiydi oglum ondan kac yaş küçük oglum ayakta kaydiragın basındaydı aklim cıktı çocuk düsecek diye
Biri sizin evladıniza zarar verirse bu sekil davranırsıniz o zaman :) iyi gunler dilerimBu size küçük bir çocuğu korkutma hakkı verdi yani öyle mi?
Süpersiniz ya dünyada tek evlat sizinki:)
Hiçbir çocuğa bunu yapamazsınız, en fazla annesi nerede diye sorar onunla muhatap olabilirsiniz.
Eğer ki bana yapmış olsaydınız şikayetçi olmuştum, ne münasebet!!!
Siz de kendi kendinize sorguladiginizla kalirsiniz o zaman ne diyelim. Bir de baskasinin analigi da siI ilgilendirmez o zaman. Madem toplum icinde yasiyoruz ve sizi baskasinin analigi bu kadar ilgilendiriyorsa beni de bu toplumdaki her ferdin uslubu ilgilendirir. Ayrica surekli bir evlada zarar gelmesin inceligindesiniz ya o zaman ne yapacakti kadin bunu aydinlatin da bir faydaniz olsun elestirmek harici. Yukarida biri cocugunu itekliyor madem buyrun hepimize ornek olacak anneliginizle bizi aydinlatin lutfen.Eleştiremezsiniz demedim üslubum sizi ilgilendirmez dedim ve başından beri çarpıtmadan aynı şeyi savunuyorum. Manipülasyonun ne olduğunu buradaki örnek sorulardan öğrenmediyseniz eğer asla kabul etmiyorum. Herhangi bir evlada zarar gelme temennisinde bulunan birinin değil analığını, insanlığını dahi sorgularım. Eleştirdiğiniz ile kalırsınız demek oluyor bu da bakın, Eleştiremezsiniz değil.
Oha yok artık bunu yeni gördüm. İnşallah yanlış yazmışsındır.Sizin evladiniza zarar gelsin susun hanfendi daha sizinle muhattap olmayacağim iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?