Parkta yaşananlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz ben asagida tutmayi bekliyordum. Tavsiyenize uyacağim

okudugunuzu anlamadan saldirmissiniz yalniz. Sizin cocugunuzun basina gelsin duasi etmemisnkadin. Gelirse oyle yapin demis. Ayrica uslubunuz cok cirkin son cumleniz cok hakli oncr kendi uzerinizde bu cumleyi dusunun derim.

Cocuguna bagrilmasini istemeyen kisi cocugu zorba davranislar gosterirken mudahale etsin. Ben sizi haksiz bulmadim. Benim 2 yasindaki cocugumu taciz edip itmeye calisan cocuga ben de bagiririm gerekirse. Zaten bagirmanizin da refleks oldugunu dusunuyorum. Zorba cocugunuz var ve soz geciremiyorsaniz pesinden ayrilmayacaksiniz ya da parkta nasil davranmasi gerektigini ogrenene kadar parka getirmeyeceksiniz. Kimse cocugunu sokakta bulmuyor.

Tatsız bir olay yaşamışsınız çocuğun alnında annesini gösteren bir ibare olmadığından ve başından beri annesi ortalıkta görünmediğinden annesini bulup annesiyle konuyu halletme şansınız olmamış sadece çocuğa bağırdığınız noktada anne ortaya çıkmış.
Benim de kızım kaydıraktan çıkarken onu beklemeyip üstünden geçmeye çalışan, koşarken önüne bakmadığı için çarpıp merdivenden düşüren vs.çocuklar oldu ben de onlara yavaş olun, dikkatli olun, bekleyin şeklinde bağırdım parklar kazaya çok açık yerler her an her şey olabiliyor gözetim altında tutmak gerek. Ben dikkatli olun şeklinde heyecanla bağırırken çocuklar travmatize olmadılar zaten koşmaya devam ettiler ama ben refleks olarak uyarmamı yaptım yine olsa yine bu şekil tepki veririm tepkiniz bana normal geldi. O çocuğa da hayatında ilk defa bağrılmıyordur eminim. Ki sonradan olaya dahil olan annesiyle yaşananlar da durumu açıklıyor az çok.
Aynı anne çocuğu sizin çocuğun dokunduğu her eşyaya benim benim diye gelip darlarken de ortaya çıksaymış keşke o zaman beraber müdahele ederdiniz annesinin iyi niyetini görünce siz de daha tolere etmeye çalışırdınız çocuğun davranışlarını mesela.

okudugunuzu anlamadan saldirmissiniz yalniz. Sizin cocugunuzun basina gelsin duasi etmemisnkadin. Gelirse oyle yapin demis. Ayrica uslubunuz cok cirkin son cumleniz cok hakli oncr kendi uzerinizde bu cumleyi dusunun derim

Fark etmez hanım efendi, benim yazdıklarımı şahsileştirip, karşı tarafı yermemizi bekleyip, hiçbir yorum kabul etmeyip kimsenin çocuğu için kötülük istemem denen bir mesajın arkasından bunu yazan kişi bir anne. Üslubum sizi ilgilendirmez, herhangi birinin çocuğuna kötü bir his söz temenni besleyen herkes gözümde tam da bu yazdığım statü de.

Sahip çıkmıyorsa manyak manyak hareketleri varsa da bir çocuk. Düşünsene ama evde zaten bağırılıyodur.
Tabi ki orası öyle o da bir çocuk. Hanımefendinin de kükrediğini sanmıyorum, sesini yükseltti muhtemelen istemsiz olarak. Ben bu sahip çıkmayan anne gibi olan bir arkadaşa sahiptim. Anne baba olarak zorbalık yapmasından mutlu oluyorlardı çocuğun hani ne kadar da özgüvenli filan gibisinden. Yapma dur filan derlerdi yalandan sonra gülerlerdi. En son artık toplantılara çağırmadık onları baktık olmuyor. Bence geneli öyle sahip çıkmayan kişilerin. Ben bunu çok gördüm. Kendi çocuğu canavar gibi, bir zarar gelmiyor ya rahatlar. Yoksa siz zaten çocuğun başkalarına zarar vermesinden tedirginsinizdir. Sahipsiz bırakmıyorsunuz, olması gereken bu bence.

Bu da guzel bir carpitma sekli. Her konuyu bu sekilde manipule edemezsiniz. Bu yaptiginiz sadece niyet okumacilik. Uslubunuz beni gayet ilgilendirir. Siz baskasinin analigini elestirme hatta buna hakaret etme hakkini kendinizde neye dayali buluyorsaniz ben de sizin uslubunuzu elestirme hakkini tam olarak oradan buluyorum.

Yani inşallah kükrenmemiştir hiçbir çocuğa.

Tamam olmuş bitmiş, ne diyelim?

Eleştiremezsiniz demedim üslubum sizi ilgilendirmez dedim ve başından beri çarpıtmadan aynı şeyi savunuyorum. Manipülasyonun ne olduğunu buradaki örnek sorulardan öğrenmediyseniz eğer asla kabul etmiyorum. Herhangi bir evlada zarar gelme temennisinde bulunan birinin değil analığını, insanlığını dahi sorgularım. Eleştirdiğiniz ile kalırsınız demek oluyor bu da bakın, Eleştiremezsiniz değil.

Bagirmamim sebebi kaydıraktan iteklemesiydi oglum ondan kac yaş küçük oglum ayakta kaydiragın basındaydı aklim cıktı çocuk düsecek diye
Bu size küçük bir çocuğu korkutma hakkı verdi yani öyle mi?
Süpersiniz ya dünyada tek evlat sizinki:)
Hiçbir çocuğa bunu yapamazsınız, en fazla annesi nerede diye sorar onunla muhatap olabilirsiniz.
Eğer ki bana yapmış olsaydınız şikayetçi olmuştum, ne münasebet!!!

Biri sizin evladıniza zarar verirse bu sekil davranırsıniz o zaman :) iyi gunler dilerim

Siz de kendi kendinize sorguladiginizla kalirsiniz o zaman ne diyelim. Bir de baskasinin analigi da siI ilgilendirmez o zaman. Madem toplum icinde yasiyoruz ve sizi baskasinin analigi bu kadar ilgilendiriyorsa beni de bu toplumdaki her ferdin uslubu ilgilendirir. Ayrica surekli bir evlada zarar gelmesin inceligindesiniz ya o zaman ne yapacakti kadin bunu aydinlatin da bir faydaniz olsun elestirmek harici. Yukarida biri cocugunu itekliyor madem buyrun hepimize ornek olacak anneliginizle bizi aydinlatin lutfen.

Konu sahibi bu arada sürekli gittiğiniz parksa lütfen dikkatli olun. Benim doktorum çocuklar için 10 cm den düşmek bile tehlikeli olabilir demişti . Çocuk kafayı taktiysa ve sorunluysa bulunduğu ortama sokmayın cocugunuzu . Millet terör estiren çocuklar yetiştiriyor uğraş dur sonra .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…