Parkta yaşananlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yasts bi çocuk ya da bir yetiskin yürürken düşse de ölebilir çartı kafa kaldırım kenarına aaaa ex

Sahip çıkmıyorsa manyak manyak hareketleri varsa da bir çocuk. Düşünsene ama evde zaten bağırılıyodur.
E iyi o zaman gelsin ağzımıza mıçsın. Sınır çizilmediği için bu hale geliyor olabilirler mi acaba? Kadının çocuğunu tepeden atacakmış kim olsa bağırır hayatın gerçekleri. Dediğim gibi herkes çocuğunun huyunu suyunu bilir gözünü dört açacak olmuyorsa beş açacak başka yolu yok bunun.

Ben söylemem gerekenleri söyledim konuyu komple okuyun. Hemen ilk mesajdan alıntı bayıyo valla.
Ben sizin çok bos yaptığınızı düşünuyorum sadece :) kimse sizin şimarık cocugunuzu cekmek zorunda değil. Sizin o sımarik cocugunuz kimsenin çocugunada zarar veremez lutfen o ŞIMARIK çocugunuzu bir zahmet evden cıkarmayın tesekkürler :)) bir daha konumada yorum yapmazsaniz sevinirim fikirleriniz umrumda bile değil iyi akşamlar.

Salsınlar çocuklarını yazdım mı hiç konuda gördün mü? Ya da okudun mu konuyu?

O telaşla bağırmak normal ama annesinin kim olduğunu bliyosaniz ilk anneye demeniz daha doğru olurdu aslında

Bin sizin cik bis yiptiginizi disiniyirim sidici

Aşkım çocuğun olsun bir dhaa konuşalım.
E ne olsun istiyorsunuz ben anlamadım? Kadın anneyi bulabilirdi belki ama uyarırsam yapmaz diye düşünmüş tatlı dille uyarmış. En sonunda böyle bir durum oluşmuş sesi yükselmiş abarttınız da abarttınız. Hadi konu sahibi medeni biri gelmiş buraya konu açmış ama toplumda herkes aynı değil manyağın birine de denk gelebilirlerdi o yüzden evet herkes çocuğuna sahip çıkmalı.

Salsınlar çocuklarını yazdım mı hiç konuda gördün mü? Ya da okudun mu konuyu?
Sahip çıkıyoruz yine de olmuyor kaşla göz arasında gidiyorlar diyip duruyorsunuz. Ben karşı taraf açısından da düşünüyorum itip kakan çocuk manyağın birine denk gelse sonu daha kötü bitebilirdi konu sahibi yine aklı selim bir insan. Her iki çocuğun selameti için çok daha dikkatli olunmalı. Sonuçta çocuğunun huyunu biliyordur.

Okumamışsın ama hiç yoruldum aynı şeyleri tekrar yazamam gerçekten. Söylemem gerekenleri söyledim.

Bak ayrı fikirdeyiz diye konu sahibinin bana son mesajına. Sence objektif aktarılmış bir konu olabilir mi? Ben kadını üzerine yürütecek derecede parkta sinir bozup carladığını düşünüyorum son mesaj itibariyle. Bu yine kadını haklı çıkarmaz ama konu sahibine dair daha çok soru işareti oluşturdu bende.

Ben kimseye carladım hanfendi itme çekil ne yapiyorsun dedim cocugumu aldim o kadar ordamıydiniz hayir. Carlayadabilirdim herkes sipasına sahip çıkacak sizde dahil

O yasts bi çocuk ya da bir yetiskin yürürken düşse de ölebilir çartı kafa kaldırım kenarına aaaa ex
Şaka mısınız? Diğer büyük çocuk bile isteye itiyor küçüğü, kaza ile nasıl bir tutabilirsiniz. Şu tutumunuza bakınca buldumcuk, kendi doğurduğundan başkasını can olarak görmeyen ama bir yandan çocuğuna gereken ilgi ve eğitimi vermekten aciz bir ebeveyn olduğunuz izlenimi uyandı bende.

Sizin gibi çocuguna egitim verememis sahsiyetler gelip burada ayy gozumden kaciyor ayy söyle oluyor diye vıdı vıdı konuşuyor hayir gozunden kaçamaz hayir senin veledin baskasinin cocuguna zarar veremez. Senin cocugun sana kiymetliyse benimkide bana kıymetlidir. Banklarda sohbet edip cocuklarinizi saliyorsunuz bizim basimiza bela oluyorlar mumkunse cocuk falan dogurmayin

Devam edin lütfen

ya muazzam vallahi nasıl harika cümleler. Lütfen biraz daha yazın bir şeyler....

Çocuğumu iten kakan düşmesine sebep olan ya da tehlike arz eden çocuğa ani reflexle bağırırım arkadaş. Ha annesi zaten oradaysa ilgileniyorsa başka. Ama bu konuda anne ortada yokmuş ki. Büyük ihtimal çocuğunun herkesi zorbaladığını halk tabiriyle başını becerdiğini biliyor ohh kafası rahat. Son zamanlarda benimki de başka çocukların elinden oyuncak alma, itme vs eğiliminde. Bir an bile peşinden ayırılmıyorum. Hem kendi zarar görmesin hem başkasına zarar vermesin diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…