Ulaşımız teşekkürlervallahi harika bir cevap
Gayet haklısınız. İnsan o korkuyla bağırır. Zaten çocuk peşinizi bırakmamış. Anne takip ediyo olsaydı çocuğuna sahip çıkardı diye düşünüyorum.Hanimlar sizde problemmi var kaydırağın başında 2 yaşındaki çocuk ayaktayken bir anda gelip iteklemeye başladı. Siz cocugunuz düsecek diye endiselenip bağırmazmıydınız betona cocugum dusse o sırada ne yapabilirdim?
Sen niye sürekli burdaki üyelerin çocuklarını konuya çekiyorsun ki? Bi yorumda çocuğun zarar görsün yazdın şimdi gelmiş milletin çocuğuna sıpa velet saydırıp duruyorsun. Kimse senin çocuğuna en ufak laf etmedi, seni eleştirenler oldu, ben hak verdim ama herkes aynı düşünmek zorunda değil. Hangi hakla milletin çocuğuna laf sayıyorsun burda. Kendisine ver cevabını çocuğunu niye karıştırıyorsun Aaa ama ya.Sizin gibi çocuguna egitim verememis sahsiyetler gelip burada ayy gozumden kaciyor ayy söyle oluyor diye vıdı vıdı konuşuyor hayir gozunden kaçamaz hayir senin veledin baskasinin cocuguna zarar veremez. Senin cocugun sana kiymetliyse benimkide bana kıymetlidir. Banklarda sohbet edip cocuklarinizi saliyorsunuz bizim basimiza bela oluyorlar mumkunse cocuk falan dogurmayin
Ya ben bu mesajı görmemiştim. Kadın burada bebeğim -bakın bebek diyorum çünkü 2 yaşında- az kalsın kaydıraktan aşağı itilecekti demiş. Cevap bu. Ne kadar empati yoksunu ve duyarsız bir yorum. Sizi rahatlatmaya çalıştığıma üzüldüm gerçekten. Küçücük bebek tehlikeye girmiş bu nasıl bir cevap? Sonra insanlardan anlayış bekliyorsunuz.Sebebi neyse ne
Ay evet konu sahibi de abartmış coşmuş okuya okuya geldim. Neyse haklı olarak kelleler vurulmuş. İyi olmuş. Karşılıklı iletişim becerisi sıfır.Sen niye sürekli burdaki üyelerin çocuklarını konuya çekiyorsun ki? Bi yorumda çocuğun zarar görsün yazdın şimdi gelmiş milletin çocuğuna sıpa velet saydırıp duruyorsun. Kimse senin çocuğuna en ufak laf etmedi, seni eleştirenler oldu, ben hak verdim ama herkes aynı düşünmek zorunda değil. Hangi hakla milletin çocuğuna laf sayıyorsun burda. Kendisine ver cevabını çocuğunu niye karıştırıyorsun Aaa ama ya.
Kesinlikle konu sahibi de üslubunu bozmuş. Ama tahrik var diye de düşünüyorum. En başta gereksiz üzerine gitmişler.Ay evet konu sahibi de abartmış coşmuş okuya okuya geldim. Neyse haklı olarak kelleler vurulmuş. İyi olmuş. Karşılıklı iletişim becerisi sıfır.
Siz neden gerizekali taklidi yapiyorsunuz?O yasts bi çocuk ya da bir yetiskin yürürken düşse de ölebilir çartı kafa kaldırım kenarına aaaa ex
Yani dikkat ediyorum bdvde şeytanın avukatı tarzı arkadaşlar var. Dalga geçme ile germe arası gidip geliyorlar yorumlarında geneldeKesinlikle konu sahibi de üslubunu bozmuş. Ama tahrik var diye de düşünüyorum. En başta gereksiz üzerine gitmişler.
Maalesef bazen aşırıya kaçıyor. Kendini her yerin ağası sanmamak lazım.Yani dikkat ediyorum bdvde şeytanın avukatı tarzı arkadaşlar var. Dalga geçme ile germe arası gidip geliyorlar yorumlarında geneldeDikkat etmek lazım.
Karşıdaki çocuğun da psikolojisi için bağırmamalı gerekirse terk etmek doğru olan maalesef kimse kimsenin çocuğuna bağıramaz karşı bir çocuk var en nihayetinde çocuk ya yapma etme demekten anlamıyor bazı çocuk yaramazdır ya da annenin verdiği eksik eğitimden çocuğun da suçu yok sorun çözülmüyorsa mekanı terketmek doğru olan yoksa sonu hır gür olabilir.Yok onu deme yok bunu yapma biri de demiş ki çocuğunuzu alıp gitseydinizşaka mısınız ya kadın neden gitsin? İtelenip kakalanan kendi çocuğu bir de kalkıp eve mi gidecek? Çocuğuna verdiği mesaj "sana kötü davranırlarsa ses çıkarma, boynunu büküp uzaklaş" olur bu durumda. Refleks olarak herkesin sesi yükselir. Çok abartıyorsunuz her şeyi.
Aynı şeyi Antalya’da ben yaşadım. 21 aylık kızımı parka götürdüm. Yaşca büyük bir çocuk sürekli etrafındaydı. Ben kızımı çektim. Çocuğun bankta oturan annesi anında geldi. Çocuğuna bir şeyler dedi. Rustu anlamadım. Çocukta ondan sonra kızımdan uzak durdu.Ya cidden aşırı sinirliyim. Oglumla kızimi parka goturdum. Esimde yanimdaydı. O kizla ilgileniyordu bende oglumu sallamaya başladım bir oğlan cocugu ogluma kafayı taktı oglum salıncağa biniyor benim diye oğlumu itiyor tahteravana biniyor benim diye bağırıyor. Oglan kaydiraga gitse ben cocugumu salincaga bindirsem kaydiragi birakip ogluma gelip benim diye indirmeye calisiyor. Abisi soyle yapalim bak daha kucuk birsuru salincak var bak onlara git diyorum hala inatlaşıyor. Oğlum kaydiraga gitti tam kayacakken oglumu itekliyor oglumu yere dusurecekti oglana bagirdim yapmayi kes oglumdan uzak dur diye. Annesi geldi bana bagiriyor cocuguma bagiramazsin diye bende cocuguma zarar verecek al oglunu dedim kadin uzerime yurudu eşim geldi kadinla tartiştik sinirle eve geldim anliyorum oda çocuk ama annesi en basından ordaymış ve hiç uyarmadı veya mudahelede bulunmadı
Bu nasıl bir üslup nasıl bir jargon yahu?Devam edecek bir şey yok, siz bu buldumcuk kafasıyla giderseniz yakında parkın birinde annenin biri, saçınızı elinize verir valla benden söylemesi ahahajahahajaj. İyi geceler.
Anne hatali zaten bunda hemfikiriz. Ama anne hatali diye kimsenin 4-5 yasindaki cocuguna bagiramazsin. Aniden gelisen bir durum da yok oncesinde anneye seslenip anne ikaz edilebilir.Anne çocuğunun huyunu bilmiyor mu bu kadar yalnız bırakması yanlış çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?