Yani aslında annesine kızdınız annesi terbiye vermiyor diye siz bilinçli bir anne olarak en doğrusunu mu yaptınızAklima annesi gelmedi ben kendi çocugumun pesinde dolanıyordum bir anda kosa koşa gelip itti anneside zaten izliyormuş :) cocuğuna sahip çıkıp dur diyebilirdi ama izlemeyi secti
Hatanız çocuğa bağırmakYa cidden aşırı sinirliyim. Oglumla kızimi parka goturdum. Esimde yanimdaydı. O kizla ilgileniyordu bende oglumu sallamaya başladım bir oğlan cocugu ogluma kafayı taktı oglum salıncağa biniyor benim diye oğlumu itiyor tahteravana biniyor benim diye bağırıyor. Oglan kaydiraga gitse ben cocugumu salincaga bindirsem kaydiragi birakip ogluma gelip benim diye indirmeye calisiyor. Abisi soyle yapalim bak daha kucuk birsuru salincak var bak onlara git diyorum hala inatlaşıyor. Oğlum kaydiraga gitti tam kayacakken oglumu itekliyor oglumu yere dusurecekti oglana bagirdim yapmayi kes oglumdan uzak dur diye. Annesi geldi bana bagiriyor cocuguma bagiramazsin diye bende cocuguma zarar verecek al oglunu dedim kadin uzerime yurudu eşim geldi kadinla tartiştik sinirle eve geldim anliyorum oda çocuk ama annesi en basından ordaymış ve hiç uyarmadı veya mudahelede bulunmadı
Erkeklerin kavgaları kötü oluyor ama babası olsaydı küçük çocuğu ittiği icin kendi çocuğuna kızardı muhtemelen. Haklı haksız bakmadan benim çocuğuma bağıramazsin,uyaramazsin tepkisi anne tepkisi bence, baba değil.Yani aslında annesine kızdınız annesi terbiye vermiyor diye siz bilinçli bir anne olarak en doğrusunu mu yaptınızİyi ki kadının eşi orda yokmuş kadınların kavgaları neyse de erkeklerin kavgasının boyutu belli olmuyor maalesef
Ben sizi haklı bulanlardanım. Başıboş çocuk yoktur başıboş ve rahat anne - baba vardır...Bagirmamim sebebi kaydıraktan iteklemesiydi oglum ondan kac yaş küçük oglum ayakta kaydiragın basındaydı aklim cıktı çocuk düsecek diye
Maalesef linç yemişsinArkadaslar bana oneride bulundu saolsunlar onlari uygulayacağım bundan sonra
He kediye taş atan sopayla kovalayanlar var bir de. Onlara da kızıyorum valla . Napalım kediye de sen git başka sokakta takıl burda zorba çocuklar var mı diyelim.Bende aynisini yapmıştım bir güvercini yapistiriyla kaplamış tuylerini yoluyorlardı bagirdim kusu aldim ama malesef öldü ve çocukların anneleri yoktu
Tatlış dille konuşan .tavsiye verenlerde olduMaalesef linç yemişsin
Yok genelde terbiye olmuyorlar. Birçok çocuğu mağdur etmeye devam ediyorlar. Öğretmenleri illallah ediyor vs… ta ki kendinden daha zorba birine rastlayıncaya kadar.. işte o zaman işler değişiyorBağırınca terbiye olunuyor mu peki? Vazgeçiyorlar mı?
Anne çocuğunun huyunu bilmiyor mu bu kadar yalnız bırakması yanlış çocuğu.Konu kaydirak tepesine gelene kadar zaten rahatsiz ediyormus cocuk. Keske annen nerde senin diyip oncesinde cozseydiniz. Annenin hareketleri ve tutumu yanlis da olsa herkese kendi cocugu kiymetli.
Evet edin yani. Terbiye edin demek kötü bir şey değil. Bazı çocukların zararlı davranışları olabiliyor herkes kendi çocuğunun huyunu suyunu bilir ve ona göre önlem alması gerekir. Hiç olmuyorsa psikologla görüşülür, enerjisini atabileceği alanlara yönlendirilir vs vs. Başı boş parka salınmaz mesela.Ellerini bağlarım parka getirince okey.
Baksana üstteki yoruma terbiye edin ne demek ama ya.
Aşkım çocuğun olsun bir dhaa konuşalım.Evet edin yani. Terbiye edin demek kötü bir şey değil. Bazı çocukların zararlı davranışları olabiliyor herkes kendi çocuğunun huyunu suyunu bilir ve ona göre önlem alması gerekir. Hiç olmuyorsa psikologla görüşülür, enerjisini atabileceği alanlara yönlendirilir vs vs. Başı boş parka salınmaz mesela.
Düğünlerde bile bakıyorum çoluk çocuk piste çıkmış kimse oralı değil. O hengamede biri ters tepki verse ya da yanlışlıkla üstlerine bir şey dökülse anası babası ortalığı ayağa kaldıracak ama keyiflerinden de ödün vermiyorlar.
Tersinden düşünelim, durum konu sahibinin gözünden kaçsaydı ve o çocuğun yaptığı harekete yetişemeseydi ne olacaktı? Diğer kadın bunun vebalini ödeyebilecek mi? Ödeyemeyecekse ya gözünün önünden ayırmayacak ya da bir zahmet oynayabileceği farklı alanlar yaratacak.
Başka bir çocuğa bağırılmasına gösterdiğiniz duyarı küçücük daha bebek sayılan bir çocuğun itilip kakılması için de gösterseniz keşke. O yaştaki bir çocuk kaydırak yüksekliğinden düşse ölebilir bile!Sebebi neyse ne
Çocuğu olmayan da bol keseden sallıyorEvet edin yani. Terbiye edin demek kötü bir şey değil. Bazı çocukların zararlı davranışları olabiliyor herkes kendi çocuğunun huyunu suyunu bilir ve ona göre önlem alması gerekir. Hiç olmuyorsa psikologla görüşülür, enerjisini atabileceği alanlara yönlendirilir vs vs. Başı boş parka salınmaz mesela.
Düğünlerde bile bakıyorum çoluk çocuk piste çıkmış kimse oralı değil. O hengamede biri ters tepki verse ya da yanlışlıkla üstlerine bir şey dökülse anası babası ortalığı ayağa kaldıracak ama keyiflerinden de ödün vermiyorlar.
Tersinden düşünelim, durum konu sahibinin gözünden kaçsaydı ve o çocuğun yaptığı harekete yetişemeseydi ne olacaktı? Diğer kadın bunun vebalini ödeyebilecek mi? Ödeyemeyecekse ya gözünün önünden ayırmayacak ya da bir zahmet oynayabileceği farklı alanlar yaratacak.
Ben söylemem gerekenleri söyledim konuyu komple okuyun. Hemen ilk mesajdan alıntı bayıyo valla.Başka bir çocuğa bağırılmasına gösterdiğiniz duyarı küçücük daha bebek sayılan bir çocuğun itilip kakılması için de gösterseniz keşke. O yaştaki bir çocuk kaydırak yüksekliğinden düşse ölebilir bile!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?