ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

canım sen benim hayalini kurduğum mavi evde yaşayacaksın :) tebrik ediyorum süper alışveriş.

ayıptır sorması kaça maloldu şimdiye kadar yüklediklerin ortalama?

ben bu aralar derin hesaplardayım da :))))))))))))

Böyle uyumlu bir konsept hazırlamak benimde çok aklıma gelmemişti açıkçasıı ne kadar şık ve asil olduğunu görmemek imkansız :) sanırım önce hangi rengin yoğun olacağına karar vermem gerek Çok güzel bir çeyiz olmuş. Öncelikle güleeeee güleee kullanmanızı nasip eder inş. güzel Allah'ım Vee sabır .. Asker beklemek çokkk zorr.. Bende bekledim 15 ay. ama kavuştuk .. Gittikleri gibi gelirlerr inş.. dualarımız onlarla. Bizim için ordalarr.. Ama geldikten sonra her şey o kadar güzel oluryorkki :))))

Aslinda haklisin ufak tefek bebek kiyafetleri alinabilir.
Bazen cok uyguna cok güzel seylere denk geliyorum
ama almak aklimdan gecmemisti hic..
Bu arada sen almanyadan misin?

evet bazen cok komik fiyatlara cok ock güzel bebi kiyafetleri oluyor bende aliyorum, bazilarini hediye ediyorum
bazilarini kendime sakliyorum, zarari yok nasilsa illaki lazim olacak bi gün

avusturyadayim ben
sen almanyadamisin?

ayy canim benim, hayalini kurdugun evde yasarin ins, cok tesekkür ederim, begenmene cok sevindim

suana kadar aldiklarimin hesabini yaptim bende toplamda 1.934 € vermisim aldiklarima

suan düsünüyorum da toplu alacak olsaydim imkanim olmazdi 2000 € veripte almaya

dügün filan henüz yok ama iyikide almisim sonradan zor olacakti :44:

Ceyizin hayirli olsun insaAllah Allah agiz tadi ile esiktmeyi nasip etsin insaAllah :)

amiiiin insAllah cok cok tesekkür ederim canim, Allahim daha güzellerini sana nasib etsin

tebrik ederim allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize o güzel günü bekleyen tüm arkadaşlara...nazar değmesin.

amin canim cooook tesekkür ederim, insAllah o güzel günü gönlümüzce yasariz ve güzel bir ömür süreriz

canancim cok tesekkür ederim, begenmene cok sevindim insAllah güzel günlerde kullanmak nasib olur

benim ilk aldigim kahvaltiliklarimdi onlar mavi tonlarda olunca bu rengi seviyorum nasilsa,

böyle devam edeyim dedim ve sonuc böyle oldu, iyikide böyle olmus icime cok siniyor aldiklarim

evet asker yolu beklemek zor, ama dayaniyoruz katlaniyoruz onlari teselli ediyoruz günler azaldikca daha iyi oluyoruz

sen atlatmissin Allahim mutlulugunuzu daim etsin ilk günkü gibi askiniz tase kalsin hersey gönlünce olsun canim

.

eveeet uzun zamandir ceyize ara vermistim, üniverste icin ödev hazirladigimdan dolayi

ödevi bugün teslim ettim, ve ceyize devammmm

WMF´den Bicak Seti aldim,
150 € dan yari yariya inmis hemen kaptim bitane, bicaklar cok kaliteli tavsiye ederim
mutfakta bicak önemlidir bildiginiz üzere

..böyle bir set... ...
benimkinin bicaklari böyle bunlara ilaveten birde bileme seysi de var...

Son düzenleme:
WMF bicaklarin güzelmis, bizim burdada bi süpermarket zinciri WMF kampanyasi yapiyor, bi kac bisey almayi düsünüyorum...
WMFin bi cirpisi var cok tatli (sende mi görmüstüm ben onu?) onu almam lazim kesinlikle :)

WMF bicaklarin güzelmis, bizim burdada bi süpermarket zinciri WMF kampanyasi yapiyor, bi kac bisey almayi düsünüyorum...
WMFin bi cirpisi var cok tatli (sende mi görmüstüm ben onu?) onu almam lazim kesinlikle :)

tavsiye ederim canim al kesinlikle

o cirpisi bende biliyorum cok güzel bise ama bende yok, cok ise yarar bise onu da al

.

tavsiye ederim canim al kesinlikle

o cirpisi bende biliyorum cok güzel bise ama bende yok, cok ise yarar bise onu da al

.

Mavi kokuyor ... Tchibo kokuyor ..
Sonuç olark herşey güzel görünüyor
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah herşeyinizi ...

tesekkür ederim canim

seni safak topicinden taniyorum

evet mavi agirlikli ve cogu tchibodan

güzel günlerde kullanmak icin daha güzelleri senin olsun

:13:bende seni tanıyorum tatlım =)
ay tesekkür ederim canım güzel günlerimiz olsun yeter ..

.

msj tekrari olmus

Eklentiler

• $IMG00500-20111204-1534.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG00497-20111204-1532.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG00498-20111204-1532.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG00496-20111204-1530.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $ck-one.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
.

Bunlar da 2 sene önce aldigim Tupperware´lerim
mutfagimin mavi tonlarda olacagini teee o günlerden bilmisim

hepsini mavii tonlarda almisin bi bu bordo sey siritmis aralarinda

biraz daha tupper ürünü almayi düsünüyorum hele de türkiyede denk gelirsem istanbul sersini almayi düsünüyorum

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…