- Konu Sahibi parlayanyildizim
-
Aslinda haklisin ufak tefek bebek kiyafetleri alinabilir.
Bazen cok uyguna cok güzel seylere denk geliyorum
ama almak aklimdan gecmemisti hic..
Bu arada sen almanyadan misin?
canım sen benim hayalini kurduğum mavi evde yaşayacaksın :) tebrik ediyorum süper alışveriş.
ayıptır sorması kaça maloldu şimdiye kadar yüklediklerin ortalama?
ben bu aralar derin hesaplardayım da :))))))))))))
Ceyizin hayirli olsun insaAllahAllah agiz tadi ile esiktmeyi nasip etsin insaAllah :)
tebrik ederim allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize o güzel günü bekleyen tüm arkadaşlara...nazar değmesin.
Böyle uyumlu bir konsept hazırlamak benimde çok aklıma gelmemişti açıkçasıı ne kadar şık ve asil olduğunu görmemek imkansız :) sanırım önce hangi rengin yoğun olacağına karar vermem gerekÇok güzel bir çeyiz olmuş. Öncelikle güleeeee güleee kullanmanızı nasip eder inş. güzel Allah'ım Vee sabır .. Asker beklemek çokkk zorr.. Bende bekledim 15 ay. ama kavuştuk .. Gittikleri gibi gelirlerr inş.. dualarımız onlarla. Bizim için ordalarr.. Ama geldikten sonra her şey o kadar güzel oluryorkki :))))
WMF bicaklarin güzelmis, bizim burdada bi süpermarket zinciri WMF kampanyasi yapiyor, bi kac bisey almayi düsünüyorum...
WMFin bi cirpisi var cok tatli (sende mi görmüstüm ben onu?) onu almam lazim kesinlikle :)
WMF bicaklarin güzelmis, bizim burdada bi süpermarket zinciri WMF kampanyasi yapiyor, bi kac bisey almayi düsünüyorum...
WMFin bi cirpisi var cok tatli (sende mi görmüstüm ben onu?) onu almam lazim kesinlikle :)
Mavi kokuyor ... Tchibo kokuyor ..
Sonuç olark herşey güzel görünüyor
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah herşeyinizi ...
tesekkür ederim canim
seni safak topicinden taniyorum
evet mavi agirlikli ve cogu tchibodan
güzel günlerde kullanmak icin daha güzelleri senin olsun
:13:bende seni tanıyorum tatlım =)
ay tesekkür ederim canım güzel günlerimiz olsun yeter ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?