nasıl yani biraz açsanız konuyu anlamadım
hayır sadece dişlerim açıldı onu yaptırdık bu seferde üstler biraz açıldı bende merak ediyorum acaba bırakırsam düzelirmi ve bıraktıktan sonra bi daha başlayabilirmiyim acaba bu soruyada biri cvp versn ltfen:2:Psikolojik yardim almalisin kendin birakmayi basaramiyorsan. Bir de merak ettim, acaba parmaklarinda yipranma ya da baska degisiklikler oldu mu cok emmekten dolayi?
Şöyle ki bu tür sorunlar her zaman psikolojik kokenlidir. Sizin farkında olmadığınız bir sorun olduğu muhakkak. Anneniz sizi bir psikoloğa götürmeli çok acil. Ama yaşınız henüz 15 olduğu için bu bir çocuk psikoloğu olmali yani pedagog. Sevgiler.
Şöyle ki bu tür sorunlar her zaman psikolojik kokenlidir. Sizin farkında olmadığınız bir sorun olduğu muhakkak. Anneniz sizi bir psikoloğa götürmeli çok acil. Ama yaşınız henüz 15 olduğu için bu bir çocuk psikoloğu olmali yani pedagog. Sevgiler.
size komik geliyo ama küçüklükten alışmışım şimdi gerçekten çok zorrşu kahrolası aralıklar çıkmasa ölene kadarda bırakmaya niyetim yoktu zaten.
en güzel örneği vermişsiniz tıpkı sigara bagımlılığı gibi bişey.Sıkıntılı olursam direk parmak emerim acıkırsam direk yine öyle uykum gelirse .Nerdeyse ağlıcam bırakmak zorunda olduğum için 15 senelik bşley sonçta ayrılmak zor geliyo hiç bu kadar erkn düşünmemiştimbu bi aliskanlik bence oyle kolay kolay birakamzsin...sende bagimlilik haline gelmis nasil insanlar sigarayi pat diye birakamiyor sende parmagini emmeyi oyle pat diye birakamazsin ama zorla biraz kendini arkadaslarin dedigi gibi biber falan sürsen olmadi bi doktora gorun bence...:44::44:
en güzel örneği vermişsiniz tıpkı sigara bagımlılığı gibi bişey.Sıkıntılı olursam direk parmak emerim acıkırsam direk yine öyle uykum gelirse .Nerdeyse ağlıcam bırakmak zorunda olduğum için 15 senelik bşley sonçta ayrılmak zor geliyo hiç bu kadar erkn düşünmemiştim
valla canım konuyu okudugum da garıpsemedım .aynı durumu bende yasıyordum .hatta bu durum kuzenlerımde de vardı .ben 17 yasıma kadar parmak emdım.gece uyurken bır yastık kafam da olur,bebeklıkten kalma yastıgım da hep elımde dıger elımde agzımda olurdu .annemler uykum da parmagımı agızımdan cıkarmaya calsıtıgın da ben agzımla parmagı arıyormusmusum o derece yanı .neyse kı atlattım ben o durumu canım.pıskıyatrıste kesınlıkle gıtmelısın .benım kuzenlerım de aynı bu sekılde .hatta onların durumu vahım derecede .parmak emmekten ust damakları yamuldu .19 yasında dıslerı yamuldu sımdı tellı dıslerı .onlar hala asamadılar bu durumu.ıns sen atlatırsın cnm.senı cok ıyı anlıyorum gercekten zor bır durum .neyse kı ben atlattım .
ya biri bizimle dalga geçiyo.nedemek bırakmayı düşünmüyorum dişlerim açılmasa bırakmam.
yıllardın alışkanlığım yok erken oldu AYRILAMIYORUUUUMMM cart curt pıtıpıtıpıtı.......
bunun zararlı yada abes oldugunu bilicek ve bırakmak istemeyecek pekte inandırıcı gelmedi...
herkesin derdine saygım vardır.çözüm üretmeyi severim.ne bu agresiflik arkadasim...inamiyorsan okuma gec...kac yildir emiyor parmagini bi bi bagimlilik bir aliskanlik oyle pat diye birakilmiyor ve karsindaki daha 15 yasinda birakmak istiyor fakat birakamiyor iyi oku konuyu onun yerinde olmadigin icin bilmiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?