19 yaşında erkek kuzenimde var aynı alışkanlık.hala bırakamadı bilmiyorum ne olacak.canım çok zor bir şey anlamaya çalışıyorum seni ama yapmak zorundayım diye düşündükçe daha da zor olacak senin için,zorunluluk gibi hissetmek yerine önce kendini bunun kötü birşey olduğuna alıştır.bırakmak istemiyorum bırakmazdım gibi düşünceleri at kafandan.çünkü bu normal bir durum değil önce bunu kabul etmelisin,daha sonra onun kötü bir alışkanlık olduğunu düşünerek kendini bundan soğutmaya çalış,yapmak zorundayım yerine yapmayacağım bu kötü bir şey ve bana zarar veriyor diye düşün.umarım en yakın zamanda atlatırsın.
ayrıca çene yapın sanıyorum oturmak üzere bu yaşlarda yani bırakırsan o dişlerin yerine oturma şansı ne kadar yüksek bilemiyorum.daha ufak yaşlarda mesela benim alt ön dişlerim eğriydi ve doktor dilimle hep iteklememi söylemişti ve o dişler yerine yerleşmişti.ama artık yaşın ilerliyor ve dişlerin yerine yerleşiyor öyle kalma şansı yüksek o yüzden umarım en yakın zamanda bırakırsın.
19 yaşında erkek kuzenimde var aynı alışkanlık.hala bırakamadı bilmiyorum ne olacak.canım çok zor bir şey anlamaya çalışıyorum seni ama yapmak zorundayım diye düşündükçe daha da zor olacak senin için,zorunluluk gibi hissetmek yerine önce kendini bunun kötü birşey olduğuna alıştır.bırakmak istemiyorum bırakmazdım gibi düşünceleri at kafandan.çünkü bu normal bir durum değil önce bunu kabul etmelisin,daha sonra onun kötü bir alışkanlık olduğunu düşünerek kendini bundan soğutmaya çalış,yapmak zorundayım yerine yapmayacağım bu kötü bir şey ve bana zarar veriyor diye düşün.umarım en yakın zamanda atlatırsın.
ayrıca çene yapın sanıyorum oturmak üzere bu yaşlarda yani bırakırsan o dişlerin yerine oturma şansı ne kadar yüksek bilemiyorum.daha ufak yaşlarda mesela benim alt ön dişlerim eğriydi ve doktor dilimle hep iteklememi söylemişti ve o dişler yerine yerleşmişti.ama artık yaşın ilerliyor ve dişlerin yerine yerleşiyor öyle kalma şansı yüksek o yüzden umarım en yakın zamanda bırakırsın.
rica ederim bencede iyi oldu olay haline donmemesi...anladim anladim...
canimm dedigim gibi biraz zorla kendini bi kac gun uykusuz kalirsin ama birakirsin insALLAH yada bi psikologa git yani galiba dilserinde sorun yaratmasa parmak emmek senin icin sorun degil galiba...ama aslinda buyuk bir sorun bir an once kurtulmaya bak...
Aslında parmağımı emmek sorun ama bırakması dahada sorun o yüzden dişlerim açılmasaydı bırakmayı göze almazdım.Çok huzursuzum şu an.Çok uykum var bazen uyumayı deniyorum ama sürekli parmağımı eme eme uyumaya alıştıgım için şimdi çok kuru geliyor uyku dalamıyorum uykuya bir türlü ama emdikçe çok hızlı açılıyor yeniden o kadar fazla açılmasını göze alamadığım için emmiyorumda yoksa çoktan pes edip uyumuştum şu an
ne acaip yorumlar var kızın üstüne gidenler falan, sanki kız çok mu memnun bu durumdan
bağımlılık, takıntı olmuş iyice, obsesiflerin de vardır hani böyle şeyleri, neler neler var.
canım bak bir arkadaş kendisinden örnek vermiş, psikolojik demiş. dişlerin de zarar görüyormuş bak, niye bir pskiyatrdan yardım almıyorsun? ailene bahsetmedin mi doktora gitmekten? ne zamana kadar böyle devam eder ki? kendi kendine bırakmak zorlar seni, dişlerin de iyice kötü olur bak, ailene söyle bir pskiyatr a gidin, geçmiş olsun
Ben kendimi bildim bileli parmak emiyorum ve emmeden uyuyamıyorum parmak emmeden uyumak benim için tuzsuz yemek gibi bişey.Bu yüzden alt ön dişlerim açılmıştı oraya diş taktırdık zar zor 2 dişlik aralık olmuştu.şİMDİDE emmemden dolayıı üst dişler açılıyo bırakmak istemiyorum ama bırakmak zorundayım çok zor benim içinn napıcamsabahçıyım normalde bu saate kadar uyumam gerekti ama ememiceğimi düşündükçe uykum kaçıyo:S
en güzel örneği vermişsiniz tıpkı sigara bagımlılığı gibi bişey.Sıkıntılı olursam direk parmak emerim acıkırsam direk yine öyle uykum gelirse .Nerdeyse ağlıcam bırakmak zorunda olduğum için 15 senelik bşley sonçta ayrılmak zor geliyo hiç bu kadar erkn düşünmemiştim
ne acaip yorumlar var kızın üstüne gidenler falan, sanki kız çok mu memnun bu durumdan
bağımlılık, takıntı olmuş iyice, obsesiflerin de vardır hani böyle şeyleri, neler neler var.
canım bak bir arkadaş kendisinden örnek vermiş, psikolojik demiş. dişlerin de zarar görüyormuş bak, niye bir pskiyatrdan yardım almıyorsun? ailene bahsetmedin mi doktora gitmekten? ne zamana kadar böyle devam eder ki? kendi kendine bırakmak zorlar seni, dişlerin de iyice kötü olur bak, ailene söyle bir pskiyatr a gidin, geçmiş olsun
bu durumdan memnun oldugunu söylüyorbırakmaktan memnun değilmiş.
Yatsam iyi olacak sabah 5 buçukta geri kalkacam bırakmak zorunda olmasaydım en geç 9 da uyumuştum şimdii sanki hiç uyuyamıcakmışım gibi geliyo çok kötü bi duygucanim simdi bilgisayarini kapat ve uyumaya calis ama parmagini emmeden ne kadar huzursuz olursan ol zorla kendini sk disini biraz artik yasinda buyuyor 15 yasindasin daha kac sene emmeyi dusunuyorsun simdi vazgecemezsen ilerde hic vazgecemessin 3-4 sene sonra belki evleniceksin belki anne olacaksin cocugunla karsilikli parmak emmeyi istemessin herhalde yada esinin yanin parmak emip uyumayi...bunlar icin belki erken ama sen emmekten vazgecmessen durum oyle gozukuyor...
makaram kiz acliktan emmiyor ki parmagini stresten falan yapiyormus birde gece uyurken kucuklukten gelen bi aliskanlik zamani geldiginde birakmamis simdi zamani gecmis biraz zorlanacak ama birakir INSALLAH ayni sey benimde kuzenimde vardi simdi birakti diye biliyorum...Merhabalar
Konunuzu Okudum, İster İstemez Bir Tebessüm Oldu Yüzümde..
Acıktınız Diyelim..
Misafirliktesiniz..
Ya da Bir Restaurantta Mönüye Bakıyorsunuz..
Tepkiniz Aynı mıdır ?
makaram kiz acliktan emmiyor ki parmagini stresten falan yapiyormus birde gece uyurken kucuklukten gelen bi aliskanlik zamani geldiginde birakmamis simdi zamani gecmis biraz zorlanacak ama birakir INSALLAH ayni sey benimde kuzenimde vardi simdi birakti diye biliyorum...
Yatsam iyi olacak sabah 5 buçukta geri kalkacam bırakmak zorunda olmasaydım en geç 9 da uyumuştum şimdii sanki hiç uyuyamıcakmışım gibi geliyo çok kötü bi duygu
Sıkıntılı olursam direk parmak emerim acıkırsam direk yine öyle uykum gelirse .
Bebeğim Bunlar Konu Sahibinin Kendi Yazdığı Kelimeler..
Açlıktan Emmediğini Bende Biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?