herkesin derdine saygım vardır.çözüm üretmeyi severim.
Ama konunun başından beri 15 yıllık birşey ayrılamıyorum bilmemne bunlar bana fake gibi gösterdi konuyu..
Sizde bnm düşünceme saygı duyun lütfen...
sende atlatmışsın keşke nasıl atlattığınıda anlatsaydın
sevmediğim bişeyde alışkanlık yapar elbette.
örnek;ben tırnaklarımı agzıma götürmekten nefrettt ediyorum ama bırakamıyorum :))))
ben konuya taakılmadım yanlış anlamayın tabiki böle sorunlar var ama konu sahibi bırakmak istemiyo ki...
Sanki anne baba dost sevgili gibi ayrılmak istemiyorum diyo.
Umarım anlatabildim..anlatamadıysamda sağlık olsun.
ya biri bizimle dalga geçiyo.nedemek bırakmayı düşünmüyorum dişlerim açılmasa bırakmam.
yıllardın alışkanlığım yok erken oldu AYRILAMIYORUUUUMMM cart curt pıtıpıtıpıtı.......
bunun zararlı yada abes oldugunu bilicek ve bırakmak istemeyecek pekte inandırıcı gelmedi...
sevmediğim bişeyde alışkanlık yapar elbette.
örnek;ben tırnaklarımı agzıma götürmekten nefrettt ediyorum ama bırakamıyorum :))))
ben konuya taakılmadım yanlış anlamayın tabiki böle sorunlar var ama konu sahibi bırakmak istemiyo ki...
Sanki anne baba dost sevgili gibi ayrılmak istemiyorum diyo.
Umarım anlatabildim..anlatamadıysamda sağlık olsun.
aslinda birakmak istiyorda aliskanlik yapmis iste
Bak sende tirnaklarini agzina goturmeyi birakamamissin aliskanlik...
O saniyorki parmagini emmeden uyuyamaz ama kendini zorlasa olacak ama zorlamiyor istesenin demek istedigin bu sanirim
aslinda birakmak istiyorda aliskanlik yapmis iste
bak sende tirnaklarini agzina goturmeyi birakamamissin aliskanlik...
o saniyorki parmagini emmeden uyuyamaz ama kendini zorlasa olacak ama zorlamiyor istesenin demek istedigin bu sanirim
evet kısmen anlamışsın.ben tırnaklarımdan ayrılamıyorum yemeyi çok seviyorum falan die bişey duymadım..
Konuya takılmadım aslında konu sahibine takıldım..olay haline dönmemesi iyi oldu tşk ederim tweety..bu msjla tam nedemek istediğimi anlamışsındır..
Çok ilginç bir insansın gerçekten.. Üstteki arkadaşlardan birine de katılıyorum. Ön dişlerim açılmasa asla bırakmam, yok herkesin yanında emerim çekinmem. Böyle diyen biri ön dişlerinin açılmasını takıyor. Takıntı yetmiyor yine yapıyor ? Öneride buluunmuşlar emzikle dene diye. Yok efendim onu bile aldırısa almamıs hala,, bırakmam da ön dişlerim açılıyo. Emicem rahatlıcam.. Em canım em ilerde aklındakini okumak neymiş görürsün. Benim de arkadaşım emiyor. Hatta sevgilisi de biliyo. Bence çok büyük eziklik ve o da oyle hissediyor zaten. Kurtulmak istediği halde kurtulamıyo. Burda gelmiş istemiyourum da ön dişim açılıyor diyen biri.. Gerçekten aşırı antipatiksin.
seninkisi alışkanlık benimkisi bağımlılık aynı şey değilki tırnak yemekle parmak emmek sadece benim uyurken falan değilde sıkıntılıyken uykum geldiğinde emseydim benzerdi ama ben uyumak içinde emiyorum yine diğerlerine engel olabilirdim belki uyurken emmiyo olsaydım
seninkisi alışkanlık benimkisi bağımlılık aynı şey değilki tırnak yemekle parmak emmek sadece benim uyurken falan değilde sıkıntılıyken uykum geldiğinde emseydim benzerdi ama ben uyumak içinde emiyorum yine diğerlerine engel olabilirdim belki uyurken emmiyo olsaydım
bende zaten 24 saat ellerim agzımda dolaşmıyorum..stresliyken sadece tırtıklıyorum .
ve ben bundan kurtulmak isterim senin gibi ayrılamamm çok seviyoruumm die ilgi çekmeyi sadece sen beceriyosun..
madem ölürcesine seviyosun bırakmaz zorunda kalma..
Bende onu dedim zaten benimde sadece stresliyken yaptıgım birşey olsaydı bende kurtulup rahatlıyacağımı düşünürdüm.Ama kendini benim yerime koy diyelimki (kötü bir örnek oldu ama) sadece tırnağını tırtıklayarak uyuyabiliyosun zorla tırtıklamadan uyusanda sürekli uyanıyosun bırakınca huzura kavuşacağını düşünürmüydün.
evet kısmen anlamışsın.ben tırnaklarımdan ayrılamıyorum yemeyi çok seviyorum falan die bişey duymadım..
Konuya takılmadım aslında konu sahibine takıldım..olay haline dönmemesi iyi oldu tşk ederim tweety..bu msjla tam nedemek istediğimi anlamışsındır..
bugün elimden geldiği kdar zorlucamm ama yapabileceğime emin değilim çokta uykum geldi belkide yapabilirim bilmiyorumm daha demin denedim yapamadım biraz daha uykumun gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?