Parmaklıklar Ardında - Atv

cengiz belki geri gelir bellimi olur savcı beraya cengiz nisanı alabilir falan diyodu yazdıgın mektubtan sonra diyodu bencede kutsiye dayagı hak etmişti ekreme sinir oluyorum zaten bi kötü savcıda kurtuldular daha beterine düştüler

iyide kutsiyeyi neden dövdü ziynet..
onu bi söyleseniz...

"paran bitti, artık forsun söndü..burda sözün geçmez" gibi laflar etmeye başladı havalandırmada Ziynet'e ..bulaşma bana dediysede susmadı vee çok fena bir dayak yedi...özeyle bubuyrunnnnnnnnn​

"paran bitti, artık forsun söndü..burda sözün geçmez" gibi laflar etmeye başladı havalandırmada Ziynet'e ..bulaşma bana dediysede susmadı vee çok fena bir dayak yedi...özeyle bubuyrunnnnnnnnn

ay çok soğolasın buzdevri yaa...
nasıl merak etmiştim nasıl...

Bence aynı heyecanıyla devam ediyor dizi..
Farklı hayatlar farklı kişiler ve tam gaaaazzz devammm...
hiç bitirmezler umarımm..opuyorumnanaktan

evet ya heycan başladı meryem anasının koğuşa girdi

yasemin kız meryem beni tanımadın mı ananın sümüklü kızı hacer deyince cok güldüm

cengizin fingirdediği avukat kız geldi bebeği cengizin almak istediğini söyledii.
Ahmet bey berayın önce yaptırdığı babalık testini kullanarak bebeği vermeyebileceklerini anlattı beraya deneyebiliriz dedi..
ziynetin kızı da annesinin ahmet beye kanarak kendinden mal kaçırabileceğini düşündüğü için cezaevine geldi ve ahmet beye makamında saldırınca tutuklanarak annesiyle aynı koğuşa girdi..
ha bir de ekrem koğuşta ki kızlardan birine (adını hatırlayamıyorum şu anda) sarkmaya başladı ..
olanlar bunlar buzdevri...opuyorumnanaktan

Kadisim çook teeşkkürleropuyorumnanaktan....
Ziynet'in kızını hemen aynı koğuşada atmışlar ama neyse yrmiş olalımm yerimseniben.....
Bu hafta izlemem lazım kısmetse, gerçio ekremi görüp tepemi attırıyorum ama Fikret Kuşkan var izliyorum...

Rica ederim canım..opuyorumnanaktan
ben de çok beğeniyorum Fikret Kuşkan izlenmeye değer ..:kedi:
hiç kaçırmadan soluksuz izliyorum başından beri diziyi.
ben bazı arkadaşlara katılmıyorum açıkçası film aynı heyecanıyla devam ediyor..:hulya:

Evet zaten bu dizinin özelliği o sirkülasyon var.. hiç tahmin etmeyeceğiniz ,vazgeçilmez dediğiniz karakterler bile gerçek hayattaki giib işte gidiveriyor, bence gerçekki kılıyor bu....Şu andada çok beğeniyorum bende, hakkettiği ilgiyi görmüyor aşkı memnu yüzünden lmaz:

Kesinlikle katılıyorum sana canım maalesef ki haklısın...:sinifsinif:

ekremi dövesim geliyo bu kez özgeyi gözüne kestirdi

beray napcak acaba

cengiz cananda ne buldu ki

Garibim Beray vermek zorunda kalıcak bence. Koğuşta çok laf ettiler baksanıza. Ekremde Özgeye taktı hakikaten. Onu da Kutsiye kurtaracak gibime geliyor.

Kutsiye çok acayip ya bi bakıyosun melek gibi bi bakıyosun insanlıkla alakası yok nası bi karakter bilmiyorum bazen çok sempati duyuyorum bazen öldüresim geliyo Düşük demesinede bitiyorum :roflol:

Kutsiye çok acayip ya bi bakıyosun melek gibi bi bakıyosun insanlıkla alakası yok nası bi karakter bilmiyorum bazen çok sempati duyuyorum bazen öldüresim geliyo Düşük demesinede bitiyorum :roflol:

gerçek hayatta da böle dilmi herkesin iyi yanı da var kötü yanı da bence o bakımdan başarılı bi dizi

bazı dizilerde kötü tam kötü iyi de tam iyi oluo... bence saçmalık :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…