Parmaklıklar Ardında - Atv

evet kalkabilecek diziler arasında demiş bir köşe yazarı. ama kesin bişi yok sanırım sadece onun tahmini.

Güzel dizi ama senaryo gereği çok rahat oyuncu girip çıkabiliyo buda izleyiciyi soğutur nerde Aliye nin olduğu bölümler nerde bu amann lülülülülülü

bende aliyeyi müdüre hanımı özledim şimdiki savcının aşk hikayesi baydıakannehir
ve cengiz gelsin lütfeen:Saruboceq:

diziyi izeyen yokmu

Ben varım bennnhihoyyyt... ama son kısımlarını izleyemedim :tomato:.....

Normal koğuş hayatı başladı işte...

Ziyneti'in kızı geldi bu bölüm......Ziynet fenalaştı falan filan....

Ahmet Bey ile balıkçı kız arasındakiler anladığım kadarıyla noktalandı diyebilirim.....

İşte savcı hanım yine Ahmet'in peşinde ekremle.....başka hatırladığım bir şey olursa

yazarım....buyrunnnnnnnnn

Cengiz çıktı mı tamamen ya? ben gösterince falan dönüyomu dedim ama yok galiba.

bu dizinin icine ettiler eskilerden kimse kalmadi bütün kogus degistiklava:
halbuki ilk bölümler ne kadar güzeldi aliye, handan, nur, sebo, aylin,filiz, hayriye, suzan falan vardi. zaten konu iyicene sacmaladi hic tadi tuzu yok bitirsinler dizi en iyisi.

Ben keyifle izlemeye devam ediyorum...Yeni karakterler de oldukça etkileyici ben de.. ama uzun süre daha devam edeceğini düşünmüyorum maalesef, ilgi baya azaldı...

inş bitmez güzel bi dizi yabanc ülelerde 6 ile 10 yı oynamış

ziynetin kzı ne dedide ziynet yıkıldı

son bölümünde berayn görüntülerinde şarkı vardı kim söyüyo şarkınn adını bilen var mı

ekrem meydanı boş buldu ahmet bi arar dimi

meryem işler çeviriyo dur bakalım

hakikaten akşam eşimlede konuştuk ilk bölümde nasıl etkilemişti beni bu dizi. çocuğunu öldürdü sandıkları bir kadın vardı nur onun elini ütüde yakmıştı nasıl etkilenmiştim ordaki oyuncular başkaydı sanki. şimdikilerde iyide konu devamlı aynı gitmeye başladı akşam sıkıldım izlerken şahsen. ahmet de bi aramazmı ne var ne yok diye. biliyor arkasındakiler nasıl insanlar. ayrıca onun aşk hayatı baydı beni. cengizde çıkmış heralde kendine yeni aşk bulmuş bile. ama ziynet şu kutsiyeyi patakladı içimin yağları eridi. bi de ekremi benzetseydi iyi olcaktı. ama dedikleri doğru çıkıcak galiba, yakında kaldırabilirmiş gibi geliyor banada..

dizinin günü ve saati yalnış!
bayılıyorum bu diziye ama o saatte kurtlar vadisi var!onun için izleyemiyorum.
yayın saati ve gününü değiştirseler süper olacak...
kurtlar vadisi izlemeyen,aşkı memnu izliyor onun için kaynıyor arada bu dizi...
dün akşam ziynet,o yaşlı bi kadın var adını unuttum onu dövüyordu bir ara neden dövdü varmı bana anlatacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…