Parmaklıklar Ardında - Atv

şu son sıralarda birbirine kopya dizilerden farklı seğretmek heyecan veriyo
farkettinizmi özelliklemi aradılarda buldular ne kızların çoğu çirkin özellikle nazlı
garibime giden Allah göstermesin kimsenin başına vermesin ama tecavüz bebeğini kim doğurmak isterki helede en nefret ettikleri insandan garip dizi işte
nette inceledim şu tarihi sinop ceza evini Allah kimseyi düşürmesin şimdilerde müze görmek lazım duvarlar tarihin izlerini taşıyomuş bide her dalganın sesi yankılanırmış içeriyi su basar mahkumlar bellerine kadar su içinde kalırlarmış
ve ayrıca bilmeyenler için
aldırma gönül aldırma o mahpushane için yazılmış
sevgiler
ve iyi seyirler hepinize..

ya kadın hapisten çıktı geri geldi hemşire neden ne yaptıki

kurtlar vadisiyle denk düştüğü için kaydedip benim seçtiğim bir gün izliyorum.çokkk güzel ve farklı bir dizi.aliye karakteri favorim:)

aliye biyoğrafiii
yelda reynaud

1972'de Avusturya'da doğdu. Almanya'da ilk öğretimini gördü. Almanya'dan Mısır'a gitti. Mısır'da üç yıl dalgıç hocalığı yaptı. Daha sonra ABD'ye gitti ve bir yıl araştırma yaptıktan sonra Fransa'ya yerleşti. Paris'in en ünlü tiyatro okullarında 3-4 yıl eğitim gördü. Çeşitli tiyatrolarda dört yıl boyunca zaman zaman oynadı. Almanya, Türkiye, İsveç ortak yapımı olan, Yılmaz Arslan'ın "YARA" adlı sinema filminde başrol oynadı. Hala eğitimi devam etmektedir. Ayrıca orta derecede Mısır Arapçası, İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir.

Ödülleri

1998 - ÇASOD En İyi Kadın Oyuncu. 1998 - Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu. 1998 Mar Del Plata (Arjantin) Uluslararası Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu.

Yelda Yara filmindeki rolüyle "Antalya Film Festivali">Antalya Film Festivali'nde "En iyi kadin oyuncu" Altın Portakal ödülünü aldı. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca söylüyor.

gerçekten aliyemiymiş ya inşallah tekrar ugrar buraya.benimde favorim o çok seviyorum.keşke tanışabilseydik.

dizi den suzan karakteri çıktı mı yani devim özgün çınar?dizi seneye de devam edecek mi?yoksa sezon sonunda bitecek mi?

parmaklıklar ardında dizisi benim favorim tek kaçırmadığım dizi çok kaliteli bide beni ağlatmasa daha iyi olcak ama neyse... bu arada aliyenin hastasıyım aramızda olmasınada acayip sevindim....

Parmaklıklar arkasında diziyi her hafta beğenerek izliyorum :dance:

bnde çok çok seviyorum bu diziyi kimn elinden çıkııosa ellerine sağlık tüm ekip ve de oyuncuların

sanıyorum yanıldınız :1no2: bu diziyi ilk bölümünden itibaren ve özellikle hiç kaçırmadan izliyorum. sengözlerimebaksanab
Önceki sayfalarda yaptığım uyarı ise sitenin genel kuralları arasındadır ve bu uyarıyı ayrım gözetmeksizin her üyeye yapmak zorundayız.

evet dizi çok tutuldu ve de izleniyor emn ol başıbozuk lütfen gelecek sezonda oynayın o diziye çok renk katıyosunuz

arkadaşlar dün ne oldu bn izleyemedim izleyen biri öet geçerse sevincemm

dün dizi muhteşemdi tek kelimeyle selda alkorun oyunculuğu vede aliyenin oyunculuğu muhteşem aslında 4/4lük bir ekip inşallah böyle devam eder dizi bitmez kimsede ayrılmaz

hp den sonra.. izlediğim tek dizi parmaklıklar ardında
Özlem düvencioğlu için izliyorum ve yelda reaynaut harika bir perforansı var..
dizinin bu sezon biteceğini duydum..
umarım doğru değildir:1no2:

üzüm değil canım zeytindisırnaşık şey eğer önceki mesajımı dikkatlı okursanız diziyi sevmiyorum gibi bir cümle yok orada.bende ilk zamanlar diziyi severek izliyordum fakat sonra günü ve saatı değisti soğudum bıraz arada bakıyorum.ben sadece ilk zamanlar öğretmen vardı ya ona çok kötü davranmıstınız bende sadece onu elestirmistim.yoksa diziye herhangi bir sözüm yoktu.

dizi akşam yine muhteşemdi şu gülteni ne zmn boğacaksın yeldaaa onu bekliyoruz

şu yeldan ın oyunculuğu muhteşem tek kelimeyle yazzık bide bn yakuba çok üzülüyorumm saflığınn kurbanı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…