Parmaklıklar Ardında - Atv

degua arkadasım katılıyorum san nerde guzel bı dızı var hemen kaldırıyorlar ama abuk sabuk dızıler hala yayında anlamıyorum ya

ya napıyorlar bu dizilere anlamıyorum bir hafta var ,bir hafta yok ,sonraki hafta tekrar bu ne yaaa

kızlar ba akşam dizimizin yeni bölümü var ve aliye geriye döndüüüüüüüüüüüüüü

bu hafta superdı dızı ya ekrem bey oyuna getırıp aldı anahtarları ama yazık vuruldu kızcagız( bu arada kızın ısmını unuttum ya)

bu hafta superdı dızı ya ekrem bey oyuna getırıp aldı anahtarları ama yazık vuruldu kızcagız( bu arada kızın ısmını unuttum ya)

filizdi cnm
en sonunda oda ekremden fazlasıyla ve canıyla nasıbını aldıdelikafadulden
yaralı kurtulmaz ama kurtulsa bıle
ekrem onun yınede hakkından gelırkötükedihüso

diziyi seviyorum ama resmen içim sıkılıyo o diziyi islerken ya..
o hapishane ortamıı görmek filan beni çok rahatsız ediyor..
Allah kimseyi düşürmesin nekadar zordur orada yaşam yaa...

birde o hapisaneyi görseniz tv de insanlarla
sıcak görünüyor ama müze olarak gezdiğiniz zaman
o tecrit odaları çok soğuk ve korkunç
bizi gezdiren görevli aliyenin yada diğer mahkumların yattığı tecrit odalarında
eğer bir kaç gün dayanabilirlerse ondan sonra senelerce birşey olmaz demişti

hiç kaçırmıyruz yabancı ülkenin birinde 6 başka bir yerde tam 10 yıl sürmüş bence güzel

kızlar bu hafta dizimize fikret kuşkan katılıyor frangmanda gördüm gözlerime inanamadım :1shok:inşallah dizide uzun kalır gitmez dört gözle izlerim bende diziyi

gerçek hapisane içi bu akşam samanyolu haberde çıkcakmış dğn tvde gördüm bi kanada bayan gazteci 3 ayda 26 hapisane gezip kadınlarla röportaj yapmmış

yeni oyuncular geliyor müfettiş çok hayal kuruyo böye hayal kurarsa mahkumar rahatça firar eder

evet cnm bencede.müfettiş dizide uzun kalcağa benziyor.yoksa ilk bölümden niye adamın hayatını anlatsınlarki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…