Parmaklıklar Ardında - Atv

sezon finali fragmanını izledim çok dehşet güzel bitceğe bnziooo

selam başıbozuk dızı cok guzel gıdıyor.bekledıgın an geldı derken sezona gırdınız:)bır dahakı sezon acılışında ellerın dert gormesın derım:)dızıyle beraber başka bır dızı daha cakışıyor bu sebepten eşımle lımonı oluyordum bılesınız:) herkese teşekkur ederım ben severek ve haftayı ıple cekerek beklıyor ızlıyordum şimdı neyle cekerım bılemıyorum sevgıler:)

29. bölüm

İsyan sırasında fenalaşan, nefessiz kalan Hayriye hastaneden döner; bedenine yerleşen gizli bir hastalıkla… Hayriye hastalığını Tarık dışında herkesten saklayacaktır.

Cezaevindeki görüş, Handan ve Savcı arasındaki iplerin yeniden gerilmesine neden olacaktır.

Kocasını ve çocuklarını görmek isteyen Kevser’e özel izin veren Handan, bu hassasiyeti yüzünden Savcı tarafından, ruhsal dengesini kaybetmekle suçlanır. Handan ya görevi bırakacak ya da göreve devam edebileceğini kanıtlayacaktır.

Koğuşa dönen Aliye, Ziynet’le karşı karşıya gelir. Koğuşta işbirlikçi durumuna düşen Şebo tahliye olurken Tarık’tan aşkına karşılık görecek midir?

Karnında herkesten gizlediği bebeğiyle hastaneden dönen Beray ve Aliye’yi önemli bir karar ve kara bir gece beklemektedir…

kızlar ben bu diziyi pek izleyemedim ama geçen ay sinop tatilimizde çekim setine gittik oyuncularla karşılaştık resimler çekildik hapishane çok ürkütücüydü tüylerim diken diken oldu dizinin sadece ilk bölümünü izledim yüreğım tutmadı diğer bölümleri izlemeye ama keşke izleseymişim çünkü oraya gittiğimde hiç biryeri bilmiyordum bir yabancı gibi gezdim dizinin hastası arkadaşlarım beni çok kıskandı-tatlicadiarzu-yanılmıyorsam serra yılmazdı adı çok şekerdi tanıştık çok tonton biri:teytey:

ben artık izliyorum çok güzel bir dizi yeni gelmiş oyuncularla dahada güzel olmuş hiç kaçırmıyorum çevremde ki insanlarda takip ediyor diziyi demmekki k.k dekiler izlemiyorlar baksana hiç yorum yok

evt ama güzel film
allahım kimseyi oraya düşürmek zorunda bırakmasıın
ne kötü muammelere kalıyomuş insan

ben hapisaneyi gezmiş biri olarak diyorumki göründüğünden daha ürkütücü biryer kapkaranlık zindan gibi yerler vardı çok ürkütücüydü zaten orası girilipte çıkılmayan biyermiş alah kimseyi düşürmesin

amin amin bn hiç gezmedim gezi için bile gtmek istmm ama kim sonu ne olur belli olmaz tabii
şunu hiç unutmuyorum bi yaşlı amca 76 yaşında silahını temzlerken önünde namz kılan karısı yanlışlılka vurup ölümüne sebebiyt vermişti adam şimdi karısın öldüğünemi yansın kendinin öldürdüğüne mi yansın yada o yaştan sonra hapise düşeceğine mi yansın onun için kimse sonunu bilemez

bende izlemiyorum bu diziyi ama babam çok izliyor ya süslü bir kadın var onun adı ne ...

aliye mükemmel gerçek bi oyuncu,ilk başlarda beni sinir etmişti biraz handanı dövmüştü falan ama o da sonra hak verdi ona.ben kendime benzetiyorum onu içinde hiç bişey bırakmıyo gidio hesabını soruyo bi güzel..yürü be aliye abla kim tutar seni.o gıcık gardiyan bozuntusu ekreme çok sinir oluyorum ya niye geldi bu insanın sinirlerini hoplatıyo dellendiriyoklava:

arkadaşlar aliye diziden ayrıldımı haberiniz varmı :uhm: eğer gitiyse çok kötü oldu ya iki gıcık tip girdi diziye onun yerinemi acaba geldilerbenneyaptımki..................

Aliye diziden çıkmışş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yahu her diziyi katleden birisi varrklava:klava:klava:

bn.çok.sevıyodum
artık.ızlemıyorum
sıktı............

nasıl çıkarırlar aliyeyi herkez onun için izliyordu bu diziyi ya olamazz ben yakalanır diye izledim bu bölümde ama gelmedi demekki çıkmış diziden nayır nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…