Gunaydin kizlar merhaba ..
Hamileligin verdigi duygusal bosluk arti hayatimdaki eksiler yada benim icin hayir olan şer gibi gozukenler .. Cok yoruldum ben aylardir tek basina ayakta durup , bir beton yigini gibi gorunmekten .
Hamileligimin 32. Haftasindayim .
Esimle severek evlenmistik , oyle ki bir insan ne kadar degisebilirin adidir kendisi benim icin . Bu sürecte aldatildim .
Ailemin de bir beton yiginindan farki olmadigindan belkide kendimde o zaman icin o gucu bulamadigimdan bunu ogrendigimde yaklasik bir ay kadar bu evlilige devam ettim . Konusmadim , yemedim icmedim . Onunla kari koca namina hicbirsey yasamadik ayni evin icinde .Ve baktim ki bu yasadigim sey cok sacma . Onume sanki bir tencere dolusu civi koymuslar yutmaya calisiyorum bunlari. Bir gece sabaha kadar oturup agladim , dusundum. Birdaha hicbir sekilde aglamayacagim , aglatamayacak beni dedim kendime. Esyalarimi topladim ve cektim ciktim hayatindan . Bosanma davamiz suan devam ediyor . Bu sürectr cok yipratildim , en cokta anne dedigim insan tarafindan . Surekli olarak her erkek aldatir tarzi konusmalari , kendime duydugum saygiyi zedelemeye calismasi beni darp ediyor sanki . Dun esim olacak kisi yeniden bafisma teklifiyle geldi . Ben seni hayatimdan sildim , benim icin tek ozelligin cocuklarimin babasi olman dedikten sonra gosterdi yine camurunu . Onu aldattigimi dahi ima etti ailemin yaninda . ve tabi annem yine zerre kaygi duymadan acaba mi diyor aklinca. İnanin bu herifin bi pislik olmasi zerre umurumda degil , astim bile bunlari . cunku pislikten daha pislik , mikroptan daha mikrop . Nasil yapar , boyle iftira atar kaygisi tasimiyorum o yuzden artik . Ama anne dedigim insanin surekli olarak bana gard almasi ..
Beni bu evde hazmedememesi zoruma gidiyor.
Sanki onun canindan ayrilmamisim , bir uzvunu koparip gelmisim dunyaya gibi hissettirmesi zoruma gidiyor . Bir gun olsun canini yaktiysa arkana bakma kizim demeyen , beni hergun lafiyla doven bu kadindan nefret ediyorum . Hayatimdaki yilan birken iki olan . Bana annelik degil o yilana annelik eden bu kadindan nefret ediyorum . Tek temennim mahkemede hakkim olan nafakayi alip basip gitmek bu yilan yuvasindan . Yoksa bu psikolojiyle ne iki cocuguma bir anne olabilicem nede kendine saygisi olan bir kadin.
Allah herkesi kendi gibi insanlarla karsilastirsin
Uzun oldu hakkinizi helal edin.