Tabiki çok saçma. Bak gerçekten çok saçma.. Bunun farkındasın. Beğense ne olacak, ona mı ulaşacak, adını sanını alıp onunla mı konuşacak, seni terk mi edecek? Çok saçma ve mantıksız değil mi? Kendine güvenmiyorsun, kendini sevilecek değer verilecek biri olarak görmüyorsun. Onu beğendi, ona gidecek diye düşünüyorsun. Halbuki böyle değil. Seni gerçekten sevmeseydi seninle beraber olur muydu, hayır. Seni bulduğu gibi senden daha güzelini de bulabilirdi. Ama o seni seçmiş. Niye çünkü sen kendin için olmasa da onun için değerlisin. Seni seviyor, sana değer veriyor. Aslında hu özgüven problemini aşsan düzeleceksin belki de. Kendine değer versen, herkesin sana değer verdiğini anlayacaksın. Sen kendine değer vermediğin için insanların sana değer vermediğini, seni sevmediğini düşünüyorsun. O yüzden diyorum ya bu konuyu aşsan düzelirsin. Bence sevgilini kaybetme, açık konuşayım biri bana böyle bir yakıştırma yapsaydı aramız çok kötü bozulur, bende ondan buz gibi soğurdum. Bence sen ona bu konuyu bir daha açma, hatta o gün kötü bir gün geçirdim, yanlış anladım sana öyle bir imada bulunmak istemedim kusura bakma minvalinde bir konuşma yap. Ve ona bu konuyu unuttuğunu hissettir. Bak göreceksin o zaman daha iyi hissedeceksin. Terapilere de devam et, aksatma. Ayrıca unutma, sen bizim için, sevgilin için, ailen için çok değerlisin. Kendine güvenmenin, kaybettiğin özgüveni geri kazanmanın vakti geldi.