Paronayakmıyım

Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi

Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin

Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
bence tam üstüne bastın... çamaşırındaki kılın sana ait olma ihtimali olamaz mı? tabi kel değisen :D her lekeyide sperm mi zannediyorsun... yaa güzel kardeşim insanın aldattığını şeyinden anlayamazsın... DNA testi yaptırmazsan... sen adamın sıfatına bak anlarsın... ama sakın sende aldatan adam tipi var deyip, elinde kesin delil olmadan yüzüne vurma... yoksa çok ters teper... sadece bi_fikir

etrafta sizi hep pusuda bekleyen bir tehlike varmış da nerede olduğunu bulmak için sniff sniff koklaya koklaya geziyor gibisiniz. çok kaygılı, her zaman her durumun en kötüsünün olmasını bekleyen, aşırı şüpheci bir insan olabilirsiniz. bunlar paranoia değil ama normal bir durum da değil.

Benim kişiliğimi anlamışsınız, psikolog musunuz?
Eşimle eninde sonunda boşanıcaz gibi hissediyorum, her mutlu olduğum zaman hemen arkasından eşimin bana kazık atacağını düşünüyorum. Bu yüzden 2. Çocuğu yapamıyorum. 2 çocukla bir başıma ne yaparım diye düşünmekten cesaret edemiyorum.
Eşime hiç güvenim yok
Esin seni aldatti mi daha once?

Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır...

Nem kaptığınız konular çok saçma, bence artık siz de bunun farkına varmalısınız. Misal; esinizin üzerinde başka bir saç görmeniz çok normal. Netice de saç bu iş yerinde, sokakta, şurda burda dolaşırken üzerine uçmuş olabilir. Iç çamasırında meni gördüm diyorsunuz. Anladigim kadariyla sizi aldattigini düşünüyorsunuz. Böyle bir delilden direkt bu yönde böyle bir çıkarımda bulunmanız cok sacma. Sütyen mevzusu var, siz bile o sütyenin size ait olup olmadigina kesin hüküm verebilecek netlikte degilsiniz.
Eğer konularınızda ciddiyseniz, paronayaksınız. Bir an önce psikologdan yardım almanızda fayda var. Aksi taktirde bu şekilde hem kendinizi hem de evliliğinizi yıpratırsınız. Sizi zaten aldatıyosa bu kadar hafiyecilikle size yakalanmaması mümkün değil.

Back
X