- 15 Aralık 2009
- 9.468
- 23.582
- 873
İşte feraset işte cesaretAdam gibi adam. Ama acaba hangisi…
Alacağınızı alıp beni kirli bir mendil gibi atmışsınız kenara sjsjjsNe kadan da gıcıkkkk bi gadınsınnn sennnnnnn
Çogaltırız yıfrımmmmmm ayıpsınİşte feraset işte cesaret
Priv hesap yani takipçisi az gönderisi bol
Tecrübesizler genelde cok teorik konusur egzajere yapar. Düsünür, tartısır uygulama kısmında fazla tereddütlü davranıyorlar hatta kendimde deneyimledim bunu sayfalarca konusup uygulamada hicbir halt bilmeyen.Benimde azcık ağzıma vurmuş ama 30 yıllık bir geçmişim vartabi ben sevişeceksem günlerce gelip konu falan açıp yazmam gider sevişir gelirim yani kimsede bilmez ya bu o kadar abartılacak anlam yüklenecek bir olay zaten değil yahu sevdiceğin hariç diyeyim bari ağlayanlar olmasin
Demek istediğim budurBen de seni örnek vermiştim bibi. Şu forumda bi ara kullanıcı adı libbibido olan birisiyken sen bile bu kadar ağza düşürmemiştin bu seks konusunu. Gır gır yapılır ama orda kalır saatlerce konuşulmaz ki her ne kadar libidolu da olsan
Öyle şeyler yapman guzumÇogaltırız yıfrımmmmmm ayıpsın
O hesap en sevdiğim hesaplardandır çok güzel fotolar storyler çekiyor vicdansız mis gibi kahve fotolariİşte feraset işte cesaret
Priv hesap yani takipçisi az gönderisi bol
Eveet fark ettim o yüzden takipledim hemen. Sen de takip ediyor musun tatlı kısO hesap en sevdiğim hesaplardandır çok güzel fotolar storyler çekiyor vicdansız mis gibi kahve fotolari
Buraya atılan fotoğraflar neden telefonunda, orasını anlamadım indiriyor musun NEDEN?Sadece benim telefonuma 15 tane fotografin gelmistir. Acik, kapali, kisa sacli, uzun sacli, bisiklete binerken …
Tabi kiEveet fark ettim o yüzden takipledim hemen. Sen de takip ediyor musun tatlı kıs
Fotomdan bilirsin sanki beni bunlara gerek yok
Bana ne bende görcem seni ahahaBen o hesapta kendimi paylaşmıyorum ki ya. Püü bir de Bursalı olacaksın yazıklarım olsun.
Hemi de kendi foton var haaFotomdan bilirsin sanki beni bunlara gerek yok
Heralde burda bile boy boy paylaşıyorum orda mı koymicamHemi de kendi foton var haa
Ben bu yazdığına inanamıyorum mesela piyasada ki adamları düşününce, herkes senle evlenmek istiyor ne hikmetseBiliyorum evet yorumlarını az çok görüyorum sitede. Bu hafta sonu flört olarak konuştuğum kişiyle görüşecektik normalde. Ama kendisi çocuk sahibi olmak istediğinden bahsedip ikimizin fotoğrafını birleştirip ortaya da 2 çocuk koymuştu"eğer evlenirsek çocuklarımız böyle olacakmış " yazınca ben aniden soğudum. Kendisine ileriye dönük bir ilişki olursa, çocuk düşünmediğimi ifade etmeme rağmen yaptı bunu. Bu yüzden erkeklerle uzun süreli ilişki kurmak istemiyorum aşk meşk işlerine ara vericem. Eski sevgilimle 1 kere görüştük, araya regl girince ben gitmedim. Benimle yeniden görüşmek istiyor, tabi bunu ben de istiyorum ve bilincim açık,ne yaptığımın farkındayım, aklımı kaybetmedim yani.
Kıymetimi bilen, rafine zevklere sahip bir profil daha ahshshO hesap en sevdiğim hesaplardandır çok güzel fotolar storyler çekiyor vicdansız mis gibi kahve fotolari
JxjxjjxjxjdkDildo kullanıyor diye hatırlıyorum. Çocuklu/aileli evde onu muhafaza etmek de bir dert. Bizim evde olsa çocuklar onu er ya da geç illa bulur, lobutların yanına dizip bowlinge başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?