Twitterda kızın biri bir sürü dildo alıp dizmiş elemanlardan biri “kapadokya hatırası mı onlar” yazmıştı aklıma geldi hayDildo kullanıyor diye hatırlıyorum. Çocuklu/aileli evde onu muhafaza etmek de bir dert. Bizim evde olsa çocuklar onu er ya da geç illa bulur, lobutların yanına dizip bowlinge başlar.
Vay arkadaş gerçekten mi yani Ulann artık hiç kimseye güvenmiyorumBunu herkes yapıyor valla herkes herkesin arkadaşı çünküben neden direk atıyorum çünkü sakladığım birşey yok gizli atsamda gizli kalmiyacak zaten
En iyisini yapıyosun. Sen dürüstsün arkadaş bak bu huyun çok güzel. Millet seni niye eleştiriyo anlamadım herkesin hayatında dobra insan lazım.Bunu herkes yapıyor valla herkes herkesin arkadaşı çünküben neden direk atıyorum çünkü sakladığım birşey yok gizli atsamda gizli kalmiyacak zaten
Ceyo ana sayfada da paylaşıyordu fotoğrafını. Özeldekini bilmiyorum da, orada fotoğraf paylaşan bunları göze alıyordur zaten.Ama bu çok kalleşçe değil mi? Yani bir insan birisine foto atıyorsa, attığı kişinin başkalarına atması şeref.izce hiç kusura bakmayın. Güvenmiş atmış fotoğrafların dalga malzemesi yapılması aşırı korkunç bana göre! Karaktersiz insanlar böyle yapar. Arkadaş gibi görünür arkadan kuyu kazar. Bunu size atana da çok güvenmeyin derim çünkü sizinkini de kim bilir hangi sitelerden tanıştıklarına atıyordur. Çok çirkin keşke uyarsaydınız kabul etmeseydiniz.
Bu şahıs evet hayal dünyasında evet dediklerinize katılıyorum ama bu başka bir mevzu bence
Diğer cümlelerinde haklısın ama kimseye abdestinde niyazinda efendi biri demedim, namaz kilmiyorum ve kimseden de namaz kılması yönünde beklentim yok. Karşılıklı olarak belli sınırlar çerçevesinde konuşur görüşürüm. Ben yakın arkadaşlarımdan defalarca kazık yedim, kimseyi kırmamak adına sessiz kaldım, çünkü sert tepki vermek, hakaret etmek bana göre değil. Bir insan beni sinir etse bile sakince cevap vermeye çalışırım. Kimseden yüzde yüz emin olamayız, ben anneme babama bile güvenmiyorum.Benim bu üye hakkında en cok takıldıgım karsılastıgı insanlar hakkında dim direkt olumlu, mükemmel yorumlar yapması ve cok emin konusması.
“İyi kalpli biri o öyle yapmaz, hayvansever biri ondan uyuştuk, saf, masum eli yüzü düzgün abdestinde niyazında efendi biri, yok yok hayır eminim biliyorum” demesi. Su an mesela 34 yaşında cinsellik yasadıgı eski sevgilisinden o kadar emin ki psikolojide bu kısma ne denir bilmiyorum.
Onay alma kısmına gelecek olursak; kendilik bilinci var ama eylem bilinci zayıf. Yani ne istedigini biliyor fakat kendine güvenip adım atmıyor.
Kaç kere dedim ona ama hala aynı herbokolog olmak zorunda değilsin diye bilmediği konuları bile gbt ye sorup cevap veriyor amaç? Hele geçen gene erkekler hakkında her boşalma orgazm değildir demiş çok tecrubeli olduğundan boşalmanın olayı o zaten yani haniBenim bu üye hakkında en cok takıldıgım karsılastıgı insanlar hakkında dim direkt olumlu, mükemmel yorumlar yapması ve cok emin konusması.
“İyi kalpli biri o öyle yapmaz, hayvansever biri ondan uyuştuk, saf, masum eli yüzü düzgün abdestinde niyazında efendi biri, yok yok hayır eminim biliyorum” demesi. Su an mesela 34 yaşında cinsellik yasadıgı eski sevgilisinden o kadar emin ki psikolojide bu kısma ne denir bilmiyorum.
Onay alma kısmına gelecek olursak; kendilik bilinci var ama eylem bilinci zayıf. Yani ne istedigini biliyor fakat kendine güvenip adım atmıyor.
Özelde başka ama. Ana sayfa herkes görüyor zaten: ama güvenmiş atmış sıkıntı fena bana biri yapsa valla hayatını dar ederim net dava mava her şeyCeyo ana sayfada da paylaşıyordu fotoğrafını. Özeldekini bilmiyorum da, orada fotoğraf paylaşan bunları göze alıyordur zaten.
HahahaahhahahahahahshshshTwitterda kızın biri bir sürü dildo alıp dizmiş elemanlardan biri “kapadokya hatırası mı onlar” yazmıştı aklıma geldi hay
Özelden attıklarımı paylaşırsın diye çok korkuyommCeyo ana sayfada da paylaşıyordu fotoğrafını. Özeldekini bilmiyorum da, orada fotoğraf paylaşan bunları göze alıyordur zaten.
Kendimle ilgili neler neler duydumEn iyisini yapıyosun. Sen dürüstsün arkadaş bak bu huyun çok güzel. Millet seni niye eleştiriyo anlamadım herkesin hayatında dobra insan lazım.
Evet ya ses tonum biraz daha kalın çıkmıştı ordaHahahaha kız öyle deme kendi bile borazan gibi çıkmış sesim demişti kayıtla alakalıymış galibasenin sesini ben baya eril bekliyodum çıtı pıtı bir şeyler çıktı aa ben şok
Evet anasayfada akışta birkaç kere paylaştım fakat özelde başkalarının fotoğrafımı yayması çok başka bir mevzu bence. Hoş bir durum değil. Güle güle baksınlar galeride fotolarımaCeyo ana sayfada da paylaşıyordu fotoğrafını. Özeldekini bilmiyorum da, orada fotoğraf paylaşan bunları göze alıyordur zaten.
Ben Mister’i hiç görmedim arkadaşlar. Ss alan varsa bana özelden yollayabilir mi bekliyorum lütfen pilizUlan öyle bişi yapan varsa resimlerimi hakkım helal değil iki elim yakasında olsun garışmam
Çam gibi devrülsün cenabül Rabbim ciğerinden soldursun inşallah
Zaten gülmek için bakıyorlardır bence de. Genelde goygoy malzemesi olur böyle şeyler.Evet anasayfada akışta birkaç kere paylaştım fakat özelde başkalarının fotoğrafımı yayması çok başka bir mevzu bence. Hoş bir durum değil. Güle güle baksınlar galeride fotolarıma
Abdest niyaz kısmı benim örneklemem sadece araya sıkıştırdım. Yapın bu ses çıkarmıyorsun, konuşmuyorsun en sonunda karşı taraf kırıyor seni. Açık olayım senin iyiligini düşünmüyorum ben 30 yasında birinin iyiligini düsünüp akıl, fikir vermem sorulursa yorumumu yapar geçerim yapıp yapmamak sana kalmış. Sadece insanlar hakkında ilk tanısmada cok emin ve olumlu yorumlar paylasıyosun şaşırtıcı geldi.Diğer cümlelerinde haklısın ama kimseye abdestinde niyazinda efendi biri demedim, namaz kilmiyorum ve kimseden de namaz kılması yönünde beklentim yok. Karşılıklı olarak belli sınırlar çerçevesinde konuşur görüşürüm. Ben yakın arkadaşlarımdan defalarca kazık yedim, kimseyi kırmamak adına sessiz kaldım, çünkü sert tepki vermek, hakaret etmek bana göre değil. Bir insan beni sinir etse bile sakince cevap vermeye çalışırım. Kimseden yüzde yüz emin olamayız, ben anneme babama bile güvenmiyorum.
Ya ben tecrübeli olduguna inanmıyorum bu benim kendi düsüncem tabi yanılıyorda olabilirim. Libidosu yüksek kisiler cok dillendirip detaya girmez ufak tefek gır gır detayları olur ama sayfalarca konusmak kesinlikle tecrübeli birinin yapacagı bir sey degil hope dısında cok gözlemledim bunu.Kaç kere dedim ona ama hala aynı herbokolog olmak zorunda değilsin diye bilmediği konuları bile gbt ye sorup cevap veriyor amaç? Hele geçen gene erkekler hakkında her boşalma orgazm değildir demiş çok tecrubeli olduğundan boşalmanın olayı o zaten yani hani
Ben açık olduğum için pek dert etmem ama tesettürlü birinin fotoğraflarını başkalarına göndermek bana da ters. Ha ama bir erkeğe gönderilirse olay çıkarUlan öyle bişi yapan varsa resimlerimi hakkım helal değil iki elim yakasında olsun garışmam
Çam gibi devrülsün cenabül Rabbim ciğerinden soldursun inşallah
Çaktırmasana kızaaaaammmÖzelden attıklarımı paylaşırsın diye çok korkuyomm
Herkes dönsün de kendi götünü goygoy malzemesi yapsın bacım Allah AllahZaten gülmek için bakıyorlardır bence de. Genelde goygoy malzemesi olur böyle şeyler.
Yok kız ben yapmıyorum valla özelden bile konuştuğum kimse yok baya baya arkadaşsızım burdaBunu herkes yapıyor valla herkes herkesin arkadaşı çünküben neden direk atıyorum çünkü sakladığım birşey yok gizli atsamda gizli kalmiyacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?