Geri çekilme korunma yöntemi olmadığı için riskli bir durum.yumurtlamaya denk getirmeden geri çekilmeyle ancak olabilir
Bu nasıl bir düşünce şeklidir?Geçenlerde bir arkadaşım tesettürlü bir kızı pub tarzı alkollü bir mekanda içerken görmüş. Ailelerinin dövme riski yoksa açılmaları en doğrusu olur.
Çünkü erkekler böyle kişileri görünce dini hassasiyetlerine dikkat ederek tesettürü o şekilde taşıyan kadınlara da rahat davranır diyerek cinsellik teklif ediyorlar. Böyle kişiler yüzünden genelde kadın tesettürlü, ona göre yaklaşayım demiyorlar
öyle de ertesi gün hapı da hormonlar için çok zararlıGeri çekilme korunma yöntemi olmadığı için riskli bir durum.
Ertesi gün hapı değil , doğum kontrol hapı kullanırım düzenli olarak.öyle de ertesi gün hapı da hormonlar için çok zararlı
Ailenle konuş önce annenle bence ikna edebilirsinEvet haşema kullanıyorum ama o kadar bunaltiyorki beni bu durum anlatamam. En basitinden yazın eve misafir geliyor ve tişörtle gezemiyorum. Odamda tişört tayt falan giyiyorum, egzersiz falan yapıyorum. Ama birisi geldiğinde mecburen üstüme örtü alıyorum.
Güzel akması nerde başladı bacımKonunun sıkı takipçilerindenim çay çekirdek eşliğinde okudum bütün yorumları bi ara çok güzel akıyordu da duruldu konu bi anda hope biraz dişli olsaydı daha aksiyonlu olacaktı daha keyifli olacaktı bence olmadı ne yazık ki jwjsj
Tek şaşırdığım şey ise hopenin tesettürlu olması açık foto atmıştı akışa o sebeple açık sanıyordum gerisi hep bilindik şeyler
Burda konu açan bazı üyeler gibi beddua edip hakaretler savurup entrika çevirmemi bekliyordun dimi itiraf etKonunun sıkı takipçilerindenim çay çekirdek eşliğinde okudum bütün yorumları bi ara çok güzel akıyordu da duruldu konu bi anda hope biraz dişli olsaydı daha aksiyonlu keyifli olacaktı bence olmadı ne yazık ki jwjsj
Tek şaşırdığım şey ise hopenin tesettürlu olması açık foto atmıştı akışa o sebeple açık sanıyordum gerisi hep bilindik şeyler
Ben stemia’nın ne demek istediğini anladım. Kendisinin düsünme sekli olması gerekmiyor bu. Ben acık biriyim hatta cok iddialı giyim tarzlarım vardır özellikle belirtiyorum ki olayı bağlayabileyim. Hatta utanmadan dıs görünüsüm hakkında sıradısı teklifler bile alıyorum. Ama toplum tesettürlülere daha bi farklı yaklasıyor acı ama gercek yaklasım.Bu nasıl bir düşünce şeklidir?
Açık kadınlara rahatlıkla cinsellik teklif edilebilir mi?
neye tepki verdiklerini unuttular herhaldeKonunun sıkı takipçilerindenim çay çekirdek eşliğinde okudum bütün yorumları bi ara çok güzel akıyordu da duruldu konu bi anda hope biraz dişli olsaydı daha aksiyonlu keyifli olacaktı bence olmadı ne yazık ki jwjsj
Dur bulucam seni ben de fffffYavrum benim ekleşmeme gibi bir durumum yok isteyen zaten ekliyor ben direk paylaşmıyorum takipçi kasıyor derler diye kk varken gerçi buna ihtiyacımda yok
Ben de açığım öyle bir şey söylemedim. Tesettürlü olup dini hassasiyetleri yüksek birçok arkadaşım, erkekler bizden açık fotoğraflar istiyor ilişki teklifi ediyorlar. Profile yüzümü bile koymaktan sakınıyorum nasıl böyleler diyor. Erkekleri bu duruma iten bazı tesettürlü kızların rahat yaşantısıBu nasıl bir düşünce şeklidir?
Donya nin trol musn erkek misin mesajıyla başladı herşey sonra herkes eteğinde ki taşları döktü en son zuzush un mesajıyla zirveyi gördü daha sonra hopenin sert tepkiler vermesi gerektiği yerde gulucuklu cevaplar vermesiyle bütün aksiyon bir anda bittiGüzel akması nerde başladı bacım
Stemina, ben tesettürlü olduğum ve cinsellik yaşadığım için, erkekler gördüğü her tesettürlü kadını cinsellik yaşamaya açık, dini hassasiyetleri yok diye düşünür demek istiyor. Yoksa açık kadınlara cinsellik teklif edilebilir gibi düşüncesi yok canım. Ama ben zorla kapandığım için durum biraz farklı. Açılmak istiyorumBu nasıl bir düşünce şeklidir?
19 yaşımda tanıştık ,22 yaşında evlendim 9 ay evli kaldım.Erken yaşta evlendim diyorsunuz ya kaç yaşında evlendiniz?
Yok kizzz onu beklemiyordum valla ama nasıl desem bazı mesajlara daha sert çıkışirsn diye bekledim hep ama sen çok ılımlı cevaplar verdinBurda konu açan bazı üyeler gibi beddua edip hakaretler savurup entrika çevirmemi bekliyordun dimi itiraf etkodon kodonun dusmoniiidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?