Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bulmamana zaten saygı duyarım. Aynı anda farklı kişilerle beraberliği zaten bende normal bulmam benim takıldığım yargılayıcı ve suçlayıcı konuşmanız. "Belki çevrende birkaç kişiyle olan var benim olmadı hiç" demeniz bile yargılayıcı. Böyle şeylerde çevre farketmiyor bazen en tutucu muhafazakar çevrelerden çıkıyor bazen en marjinal.

Konu bunların zTen aslında olmaması. Beni de ilgilendirmiyor ama troll mu erkek mi diye artık düşünmeye başladım agashssj

Bi şey diyim mi düzenli yani sevişen seks düşkünü biri en basitinden böyle yazmaz ashsjsjsks
Bunlar ezbere cümleler

Tamam dünya senin ve çevrende ki normallerden ibaret değil artık yıl 2025

Libidosu yüksek, fb ya da cinsellik yaşama arayışı var. Onu tesettürlü şekilde gördükleri için ona uygun profilde erkekler adım atıyor. Tesettürlü bir kadınla her ortama giremez, çoğu şeyi yapamaz diye cinsellik konusunda rahat olan erkekler onu baştan eler zaten. Açılmak için ailesinden çekiniyor ama ileride evlenirse muhtemelen eşine açılmak istediğini söyleyecek. Eş de izin verir mi bilmiyorum. Bu konuda hayatını bir erkeğin onayına bırakıyor. Açılmak istediğini ailesine söylese ailesi dövecek değil. Laf yemekten korktuğu için artık ilerideki eşi izin verirse belki açılır

Konu bunların zTen aslında olmaması. Beni de ilgilendirmiyor ama troll mu erkek mi diye artık düşünmeye başladım agashssj
Siteye ses kaydı atmıştı kendisi. Bilemiyorum tabi kendisi mi ama eğer wp gibi anlık kaydedip atmak gerekiyosa onun sesi. Yani cinsiyeti doğru

Yazmiyim yazmiyim dedim ama madem 7 sayfa oldu ben de yorum ekleyeyim. Bu arkadasin hayatsiz bir insan o yuzden sitede yalanciktan da olsa ilgi cekmek, kabul gormek, sosyallesmek icin her tusa basiyor. En populer konular 1) cinsellik: abisiyle babasi evde dogum kontrol hapi bulsa kum torbasina cevirir ama kizimiz masallah adeta sex and the city samantha oyle maceralar aksiyonlar. 10 yasinda cocukla ayni odada yatip cilgin masturbasyon partileri fln yersen (yemiyoruz) 2) mental saglik: bi ara intihar perileri geldi surekli doktora gitcem gittim ilacimdi oydu buydu 3) bebek/cocuk bakimi: kucuk yegenime soyle baktim buyuk yegenime oyle dedim (sanirsin bunlarin anasi babasi yok herrrşeyi yapiyor)
Bunlar disinda biri akisa somon atar ayyy bugun biz de yedik. Biri yagmurlu hava atar ayy bugun ben de yagmurda yurudum. 2 insan onunla konussun ilgi gostersin diye bunlar. Aslinda uzucu ama gercek ve samimi olmadigi icin acımıyorum.

He bu arada burda takildigin kankilerini reel sanma. Sadece benim telefonuma 15 tane fotografin gelmistir. Acik, kapali, kisa sacli, uzun sacli, bisiklete binerken … İnsanlar nezaketlerinden yuzune bisey demese de dalga geciyor yada yalancı oldugunu dusunuyor.

Bak ne guzel konun 200 yorum aldi gene iyisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumları birazdan okuyacağım. Gerçekten,samimi olarak iyiliğimi düşünerek yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Ben buraya 2023te kayıt olmuştum fakat 1 senedir daha aktif kullanıyorum. Her şey yolunda, bir sorun yok. Bu sitede kimseyle bir derdim , sorunum yok. Bir gün tartışır öbür gün unuturum ben.

Hahahaha kız öyle deme kendi bile borazan gibi çıkmış sesim demişti kayıtla alakalıymış galiba senin sesini ben baya eril bekliyodum çıtı pıtı bir şeyler çıktı aa ben şok
Benim neden çıkmamış öyle o zaman sensin çıtı pıtı terbiyesiz

10 yasinda cocukla ayni odada yatip cilgin masturbasyon partileri fln yersen (yemiyoruz)
Dildo kullanıyor diye hatırlıyorum. Çocuklu/aileli evde onu muhafaza etmek de bir dert. Bizim evde olsa çocuklar onu er ya da geç illa bulur, lobutların yanına dizip bowlinge başlar.

Sana her kim fotoğrafımı attıysa bu onlarla ilgili bir sorun. Ben burda bir ara erkek sanıldığım için birkaç foto atmıştım. Onun dışında boya ile ilgili bir şey sorarken de açık saçlı halimle fotomu paylaştım ama onun dışında sana özelden dedikodumu yapan varsa bu onun ayıbıdır. Beni burda bilen bilir, ister troll deyin ister yalan söylüyor, hayatsız , uyduruyor deyin. Burda ilk zamanlar kafaya çok takıyor üzülüyordum ama artık sitede her çeşit insan olabileceğini gördüğüm için takmıyorum. Birincisi ben artık yeğenimle aynı odada uyumuyorum , ikincisi banyo diye bir şey de var hani. Çok komiksin :) doğum kontrol hapını kimsenin göremeyeceği bir yerde saklayabilirim. Odamda eşyalarımı karıştıran hiçkimse yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
He bu arada burda takildigin kankilerini reel sanma. Sadece benim telefonuma 15 tane fotografin gelmistir. Acik, kapali, kisa sacli, uzun sacli, bisiklete binerken …
Ama bu çok kalleşçe değil mi? Yani bir insan birisine foto atıyorsa, attığı kişinin başkalarına atması şeref.izce hiç kusura bakmayın. Güvenmiş atmış fotoğrafların dalga malzemesi yapılması aşırı korkunç bana göre! Karaktersiz insanlar böyle yapar. Arkadaş gibi görünür arkadan kuyu kazar. Bunu size atana da çok güvenmeyin derim çünkü sizinkini de kim bilir hangi sitelerden tanıştıklarına atıyordur. Çok çirkin keşke uyarsaydınız kabul etmeseydiniz.
Bu şahıs evet hayal dünyasında evet dediklerinize katılıyorum ama bu başka bir mevzu bence

Benim bu üye hakkında en cok takıldıgım karsılastıgı insanlar hakkında dim direkt olumlu, mükemmel yorumlar yapması ve cok emin konusması.
“İyi kalpli biri o öyle yapmaz, hayvansever biri ondan uyuştuk, saf, masum eli yüzü düzgün abdestinde niyazında efendi biri, yok yok hayır eminim biliyorum” demesi. Su an mesela 34 yaşında cinsellik yasadıgı eski sevgilisinden o kadar emin ki psikolojide bu kısma ne denir bilmiyorum.

Onay alma kısmına gelecek olursak; kendilik bilinci var ama eylem bilinci zayıf. Yani ne istedigini biliyor fakat kendine güvenip adım atmıyor.

Bunu herkes yapıyor valla herkes herkesin arkadaşı çünkü ben neden direk atıyorum çünkü sakladığım birşey yok gizli atsamda gizli kalmiyacak zaten

Yok hayır başka şeyler kullanıyorum dildo değil. Ay hiç güleceğim yoktu
Dildoyla ilgili yorumlar yapmıştın, kullandığını, o yüzden bildiğini düşündüm. O zaman da aklıma direkt bu gelmişti. Evlerden ırak agsjshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…