- 19 Mayıs 2025
- 557
- 2.926
- 28
- 27
Normal bulmamana zaten saygı duyarım. Aynı anda farklı kişilerle beraberliği zaten bende normal bulmam benim takıldığım yargılayıcı ve suçlayıcı konuşmanız. "Belki çevrende birkaç kişiyle olan var benim olmadı hiç" demeniz bile yargılayıcı. Böyle şeylerde çevre farketmiyor bazen en tutucu muhafazakar çevrelerden çıkıyor bazen en marjinal.Benim konumla mini etekle ne alakası var Allah aşkına belki çevrende bir kaç kişiyle birlite olanlar var normal görmen ondan normal olabilir benim olmadi hiç benimde bu normalim ne yapalım
Bibibella senin içinde diyorum
Konu bunların zTen aslında olmaması. Beni de ilgilendirmiyor ama troll mu erkek mi diye artık düşünmeye başladım agashssjYa olay kendini kaybetmek değil ki libidolu insan sevişir zaten senelerce neden beklesin (o yüzden çok libidoluyum şöyleyim böyleyim ama 3 senedir kimseyle sevişmiyorum olayları bana ıhh geçmiyor) bunun bu kadar dert etmeye gerek yok ben etmem ama bir çok kişi bunu dert eder
Bi şey diyim mi düzenli yani sevişen seks düşkünü biri en basitinden böyle yazmaz ashsjsjsksşuan ona oral yapmıyorum ama ileriki zamanlarda onunla denemek istiyorum. Ön sevişmeyi uzun tutmak dışında,onun zevk alacağı şeyleri deniyorum. Erkekler oral seksi çok seviyor bundan zevk alıyorlar farkındayım. Kendisi bana oral yapmak istedi ve benden oral yapmam için bir talepte bulunmadı. Yine de yapsam daha güzel olur tabi.
Tamam dünya senin ve çevrende ki normallerden ibaret değil artık yıl 2025Benim konumla mini etekle ne alakası var Allah aşkına belki çevrende bir kaç kişiyle birlite olanlar var normal görmen ondan normal olabilir benim olmadi hiç benimde bu normalim ne yapalım
Bibibella senin içinde diyorum
burda haklısınTamam dünya senin ve çevrende ki normallerden ibaret değil artık yıl 2025
Siteye ses kaydı atmıştı kendisi. Bilemiyorum tabi kendisi mi ama eğer wp gibi anlık kaydedip atmak gerekiyosa onun sesi. Yani cinsiyeti doğruKonu bunların zTen aslında olmaması. Beni de ilgilendirmiyor ama troll mu erkek mi diye artık düşünmeye başladım agashssj
He bende demiştim kız bu nasıl sesSiteye ses kaydı atmıştı kendisi. Bilemiyorum tabi kendisi mi ama eğer wp gibi anlık kaydedip atmak gerekiyosa onun sesi. Yani cinsiyeti doğru
Hahahaha kız öyle deme kendi bile borazan gibi çıkmış sesim demişti kayıtla alakalıymış galibaHe bende demiştim kız bu nasıl seshoş benim sesimede çok şaşiirmıştınız
Benim neden çıkmamış öyle o zamanHahahaha kız öyle deme kendi bile borazan gibi çıkmış sesim demişti kayıtla alakalıymış galibasenin sesini ben baya eril bekliyodum çıtı pıtı bir şeyler çıktı aa ben şok
Taaam ya taam en eril sensinBenim neden çıkmamış öyle o zamansensin çıtı pıtı terbiyesiz
Dildo kullanıyor diye hatırlıyorum. Çocuklu/aileli evde onu muhafaza etmek de bir dert. Bizim evde olsa çocuklar onu er ya da geç illa bulur, lobutların yanına dizip bowlinge başlar.10 yasinda cocukla ayni odada yatip cilgin masturbasyon partileri fln yersen (yemiyoruz)
Sana her kim fotoğrafımı attıysa bu onlarla ilgili bir sorun. Ben burda bir ara erkek sanıldığım için birkaç foto atmıştım. Onun dışında boya ile ilgili bir şey sorarken de açık saçlı halimle fotomu paylaştım ama onun dışında sana özelden dedikodumu yapan varsa bu onun ayıbıdır. Beni burda bilen bilir, ister troll deyin ister yalan söylüyor, hayatsız , uyduruyor deyin. Burda ilk zamanlar kafaya çok takıyor üzülüyordum ama artık sitede her çeşit insan olabileceğini gördüğüm için takmıyorum. Birincisi ben artık yeğenimle aynı odada uyumuyorum , ikincisi banyo diye bir şey de var hani. Çok komiksin :) doğum kontrol hapını kimsenin göremeyeceği bir yerde saklayabilirim. Odamda eşyalarımı karıştıran hiçkimse yok.Yazmiyim yazmiyim dedim ama madem 7 sayfa oldu ben de yorum ekleyeyim. Bu arkadasin hayatsiz bir insan o yuzden sitede yalanciktan da olsa ilgi cekmek, kabul gormek, sosyallesmek icin her tusa basiyor. En populer konular 1) cinsellik: abisiyle babasi evde dogum kontrol hapi bulsa kum torbasina cevirir ama kizimiz masallah adeta sex and the city samantha oyle maceralar aksiyonlar. 10 yasinda cocukla ayni odada yatip cilgin masturbasyon partileri fln yersen (yemiyoruz) 2) mental saglik: bi ara intihar perileri geldi surekli doktora gitcem gittim ilacimdi oydu buydu 3) bebek/cocuk bakimi: kucuk yegenime soyle baktim buyuk yegenime oyle dedim (sanirsin bunlarin anasi babasi yok herrrşeyi yapiyor)
Bunlar disinda biri akisa somon atar ayyy bugun biz de yedik. Biri yagmurlu hava atar ayy bugun ben de yagmurda yurudum. 2 insan onunla konussun ilgi gostersin diye bunlar. Aslinda uzucu ama gercek ve samimi olmadigi icin acımıyorum.
He bu arada burda takildigin kankilerini reel sanma. Sadece benim telefonuma 15 tane fotografin gelmistir. Acik, kapali, kisa sacli, uzun sacli, bisiklete binerken … İnsanlar nezaketlerinden yuzune bisey demese de dalga geciyor yada yalancı oldugunu dusunuyor.
Bak ne guzel konun 200 yorum aldi gene iyisin.
Ama bu çok kalleşçe değil mi? Yani bir insan birisine foto atıyorsa, attığı kişinin başkalarına atması şeref.izce hiç kusura bakmayın. Güvenmiş atmış fotoğrafların dalga malzemesi yapılması aşırı korkunç bana göre! Karaktersiz insanlar böyle yapar. Arkadaş gibi görünür arkadan kuyu kazar. Bunu size atana da çok güvenmeyin derim çünkü sizinkini de kim bilir hangi sitelerden tanıştıklarına atıyordur. Çok çirkin keşke uyarsaydınız kabul etmeseydiniz.He bu arada burda takildigin kankilerini reel sanma. Sadece benim telefonuma 15 tane fotografin gelmistir. Acik, kapali, kisa sacli, uzun sacli, bisiklete binerken …
Yok hayır başka şeyler kullanıyorum dildo değil. Ay hiç güleceğim yoktuDildo kullanıyor diye hatırlıyorum. Çocuklu/aileli evde onu muhafaza etmek de bir dert. Bizim evde olsa çocuklar onu er ya da geç illa bulur, lobutların yanına dizip bowlinge başlar.
Bunu herkes yapıyor valla herkes herkesin arkadaşı çünküAma bu çok kalleşçe değil mi? Yani bir insan birisine foto atıyorsa, attığı kişinin başkalarına atması şeref.izce hiç kusura bakmayın. Güvenmiş atmış fotoğrafların dalga malzemesi yapılması aşırı korkunç bana göre! Karaktersiz insanlar böyle yapar. Arkadaş gibi görünür arkadan kuyu kazar. Bunu size atana da çok güvenmeyin derim çünkü sizinkini de kim bilir hangi sitelerden tanıştıklarına atıyordur. Çok çirkin keşke uyarsaydınız kabul etmeseydiniz.
Bu şahıs evet hayal dünyasında evet dediklerinize katılıyorum ama bu başka bir mevzu bence
Dildoyla ilgili yorumlar yapmıştın, kullandığını, o yüzden bildiğini düşündüm. O zaman da aklıma direkt bu gelmişti. Evlerden ırak agsjshsYok hayır başka şeyler kullanıyorum dildo değil. Ay hiç güleceğim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?