- Konu Sahibi hostessbus
-
canım bi litre verneli boca et tuvalete
Tuvaleti temizledim..
Lavaboyu temizledim.
Banyoyu temizledim..
Evi sildim süpürdüm..
Odamı topladım..
Peynirli poğaça yaptım..
Zeytinli poğaça yaptım..
Sigara böreği sardım..
Masayı şimdiden kurdum. Bir tek kahvaltılıkları çıkarmadım..
Yarına da patates kızartmak sosis kızartmak çay demlemek ve kahvaltılıkları masaya yerleştirmek kalıyor...
Misafir terliklerim bile hazır..
Resmini çekip koyacağım buraya..
İkimizin memleketi de aynı olduğu için yöresel bişey yapamadım..
Kahvaltıdan sonra ikram etmek için meyve aldım...
Birde kuruyemiş aldım.. Daha da beğenmezse ne diyim arkadaş..
Anladım ki ev hanımı olmak çok zormuş..okumak gibisi yokmuş..
Ev hanımları önünüzde saygıyla eğiliyorum..
Allah daha çok güç versin size...
Banane söz verdin resim isteriz
Oy oy oy nasıl geçmesin ki.. Sabah 8 buçukta kalktım.. Akşamdan patatesleri soyup dilimlemeyi bile düşündüm ama yapmadım tabi..
Hemen patatesleri kızartmaya başladım.. Masayı akşamdan kurmuştum. Kahvaltılıkları götürüp yerleştirdim masaya.. Eve oda parfümü
sıktım.. Sigara böreklerini kızarttım.. Poğaçaları fırında tekrar ısıttım.. Tam ben herşeyi hazırladım.. Bir sigara mı yaksam acaba diye
düşünürken geldiler.. 9 buçuk gibi.. Evimi çok beğendi.. Maşallah temizlik kokuyor dedi.. Annem senin için zeytinli poğaça yaptım dedim
çok mutlu oldu valla.. Epeyde yedi..Ben böyle çay için falan kalkınca kalkma kızım yoruldun artık gel dedi.. oyşh
Kahvaltıdan sonra çay içiyordu kuruyemiş kuru incir falan koydum.. Oda bitince meyve getirdim.. Onları da yedi.. Güldük eğlendik.. Benim
için güzeldi onun için nasıldı bilemiyorum.. Çok yorgunum uykusuzluktan geberiyorum..
Beni akşam yemeğine davet etti..
Aklıma gelen bunlar bacılar..
Ay nerede bu image butonu göremedim ben.. Detaylı bir tarif versene tatlım..
canım konuya cevap ver var ya oraya bas..üstte font,renk ayarlana yeri var iki sıra hani...2.sıradaki kutularan sondan 3. Heralde..çerçve resmi var zaten kutunun üstünde cnm=)
Oy oy oy nasıl geçmesin ki.. Sabah 8 buçukta kalktım.. Akşamdan patatesleri soyup dilimlemeyi bile düşündüm ama yapmadım tabi..
Hemen patatesleri kızartmaya başladım.. Masayı akşamdan kurmuştum. Kahvaltılıkları götürüp yerleştirdim masaya.. Eve oda parfümü
sıktım.. Sigara böreklerini kızarttım.. Poğaçaları fırında tekrar ısıttım.. Tam ben herşeyi hazırladım.. Bir sigara mı yaksam acaba diye
düşünürken geldiler.. 9 buçuk gibi.. Evimi çok beğendi.. Maşallah temizlik kokuyor dedi.. Annem senin için zeytinli poğaça yaptım dedim
çok mutlu oldu valla.. Epeyde yedi..Ben böyle çay için falan kalkınca kalkma kızım yoruldun artık gel dedi.. oyşh
Kahvaltıdan sonra çay içiyordu kuruyemiş kuru incir falan koydum.. Oda bitince meyve getirdim.. Onları da yedi.. Güldük eğlendik.. Benim
için güzeldi onun için nasıldı bilemiyorum.. Çok yorgunum uykusuzluktan geberiyorum..
Beni akşam yemeğine davet etti..
Aklıma gelen bunlar bacılar..
yaaa ama bende böyle bir gelin isterim şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?