Pasta dekorasyonu

talincim süper kurabiyeler olmuş bunlar ellrine sağlık..

bende dayanamadım 2ay önce kızımın doğum gününe yaptığım pastayı ekleyeyimhihoyyyt

kekini browniden yaptım hrkese tavsiye ederim nefis oldu...

bu kurabiyeleri bayram icin gittigimiz gezmelere yaptim. vanilyali kurabiyeler seker hamuruyla kapli.

bayildimmmmmmmmmm :asigim:
ellerine saglik canim yaa,merak ettigim sey tamam kurabiyeleri formda pisirdin diyelim,o seker hamurunadami sen öyle sekil verdin yoksa sekillimi oluyorlar??almancasi ne acaba?
bayildim bu kurabiyelerea.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bayildimmmmmmmmmm :asigim:
ellerine saglik canim yaa,merak ettigim sey tamam kurabiyeleri formda pisirdin diyelim,o seker hamurunadami sen öyle sekil verdin yoksa sekillimi oluyorlar??almancasi ne acaba?
bayildim bu kurabiyelerea.s.
Arkadaş görene kadar ben cevap vereyim.. şeker hamuru normal un ile açtığımız hamura benziyor tek farkı şeker ile yapılması, merdana ile istediğiniz gibi açıp kullanıyorsunuz, gereken şekilleri siz veriyorsunuz...a.s. Hazır hamurlar olduğu gibi kendinizde yapmanız mümkün ama alın derim ben yapmak çok zor :))

bir pastam vardı ilk kez şeker hamuru denemem olmuştu ve çok zorlanmıştım sonra hazır aldım çok daha kullanışlı...

ayy kızlar ellerinize, emeğinize sağlık.
kıskanmadım dersem yalan olur. ciddi bir maharet gerektiriyor zannedersem. her biri bir sanat eseri inceliğinde. buralarda malzeme bulabilseydim ben de denemek isterdim en azından. kuzumun mart ayındaki doğumgününe kendi ellerimle yapmak isterdim pastasını. hey haaat. bak bak iç geçir.
yetenek başka birşey.
sevgiler.
a.s.

suayazcım oralarda araştır bulamazsan ben burdan alıp kargoyla göndereyim sana canım dert ettiğin şeye bak...kaydirigubbakcemile3

eveet bunlarda yılbaşı için yaptığım tadı güzel fakat tipi kaymış kurabiyelerim ....güzel olmadılar ama fotoğraf ekleyeceğim dedim bi kere sözümü tutayım dimi =)))

Son düzenleyen: Moderatör:
suayazcım oralarda araştır bulamazsan ben burdan alıp kargoyla göndereyim sana canım dert ettiğin şeye bak...kaydirigubbakcemile3
ah tatlım çok şekersin yaa. vallahi aile gibi olmuşuz biz burada. çok yaşa KK :enbuyukkk: (yanlız şu yüz bir de gülüverseymiş)

15 tatilde bir araştırayım. bulamazsam bir zahmet rica ederim tatlım.

lafımı olur canım ben burda kendimi herkesle abla kardeş gibi hissediyorum..her zaman birşeyler öğrendiğim ve paylaşmaktan zevk aldığım ....iyiki varsın KK =))) :enbuyukkk:

arkadaşlar ellerinize sağlık ya süpersiniz maşallah
ayy bende yapmak istiyorum
kursa falan gidemem ama yapmak istiyorum sizce ne kadar başarılı olabilirim ki
malzeme alıp hemen yapmak istedim de ne gerekir ne kullanılır onları bile hiç bilmiyorum ki
eminönüne gittiğimde bakmak istiyorum ama bakmama alırım kesinde ne kadar ne alınır ki ilk başlangıç için.
inş becerebilirim ya bu sene oğlumun pastasını ben yapsam ne ii olur ya

aboneliklerime ekledim.
yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar hiç aklımda olmıyan bişeyi kafama soktunuz marifetlerinizle:))

kursa giden arkadaşlar teknik olarak daha donanımlı oluyorlar tabi ama ben de gitmedim kursa...malzemeleri araştırdım burdaki arkadaşlara sordum...saolsunlar çok yardımcı oluyorlar zaten....şimdi elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum...Bartuarda cım istersen işe hazır şeker hamuru ve değişik renklerde gıda boyası almakla başla..hamura elin alışsın ..daha sonra zaten malzemeleri tedarik edip sende yapabilirsin.....ya da sadece gıda boyası kullanarak normal kurabiye yap ufak ufak öyle başla...zaten bi başladın mı bırakamıyorsun =)))))

gıda boyası kullanarak normal kurabiyelerden yaptım şimdiye kadar. ama az bir şeker hamuru ile ilk iş olarak kurabiyeden başlıyabilirim sanırım fakat ben anadolu yakasında oturuyorum ve küçük oğlum var eminönüne gitmek hemen olmıcak birşey nerelerden temin edebilirim şeker hamuru ve kalıplara nerden bakabilirim sen bu konuda tecrübelisin artık :))

canım ya ben de anadolu yakasını hiç bilmiyorum ki =( beylikdüzünden teeee eminönüne gidip aldım malzemelerimi ama internet sağolsun bi araştırayım senin için bu arada belki anadolu yakasında oturan bi arkadaş konuşmamızı görür bizi bilgilendiririr =))))

arkadaşlar ben anadolu yakasında malzeme satan biryer internet aracılığıyla bulamadım ... ama internetten sipariş verebileceğiniz bir site buldum...sitenin ismini vermek problem çıkarırmı bilmiyorum...gerçi bilinen bir siteymiş ama yinede isteyene ÖM ile bilgi verebilirim..sevgimle....

teşekkür ederim bende netten ulşatım ama özelden sende sitenin adını bana yazarmısın

süpersin ya ellerine emegine saglik bayildim hepsinede
ama ben pek beceremem malesef elim yatkin diil böyle seylewre heleki oklavayla acilmasi gerekenlere
paylasimin icin cok cok tsklerrrrrrrrr

Arkadaslar hepinizin ellerinize saglik.Bütün fotolara
baktim,cok harika seyler yapmissiniz.
Mina mina hele senin pastalarina bayildim.
Cok profösyönel duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…