bu kurabiyeleri bayram icin gittigimiz gezmelere yaptim. vanilyali kurabiyeler seker hamuruyla kapli.
Arkadaş görene kadar ben cevap vereyim.. şeker hamuru normal un ile açtığımız hamura benziyor tek farkı şeker ile yapılması, merdana ile istediğiniz gibi açıp kullanıyorsunuz, gereken şekilleri siz veriyorsunuz...a.s. Hazır hamurlar olduğu gibi kendinizde yapmanız mümkün ama alın derim ben yapmak çok zor :))bayildimmmmmmmmmm :asigim:
ellerine saglik canim yaa,merak ettigim sey tamam kurabiyeleri formda pisirdin diyelim,o seker hamurunadami sen öyle sekil verdin yoksa sekillimi oluyorlar??almancasi ne acaba?
bayildim bu kurabiyelerea.s.
ah tatlım çok şekersin yaa. vallahi aile gibi olmuşuz biz burada. çok yaşa KK :enbuyukkk: (yanlız şu yüz bir de gülüverseymiş)suayazcım oralarda araştır bulamazsan ben burdan alıp kargoyla göndereyim sana canım dert ettiğin şeye bak...kaydirigubbakcemile3
eveet bunlarda yılbaşı için yaptığım tadı güzel fakat tipi kaymış kurabiyelerim ....güzel olmadılar ama fotoğraf ekleyeceğim dedim bi kere sözümü tutayım dimi =)))
arkadaşlar ben anadolu yakasında malzeme satan biryer internet aracılığıyla bulamadım ... ama internetten sipariş verebileceğiniz bir site buldum...sitenin ismini vermek problem çıkarırmı bilmiyorum...gerçi bilinen bir siteymiş ama yinede isteyene ÖM ile bilgi verebilirim..sevgimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?