- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
mina_mina'cım inşallah hakkında hayırlısı olur hayallerine kavuşursun.
bu bir yetenek ve sen gerçekten yeteneklisin
çok beğendim yaptıklarını, ekrandan ısırıp yiyesim geldiii senağlama
ay emezcım kursa gıtmeden bunları yaptysan senı kursa gıdınde yapcaklarını düşünemıyorum
pasta daha kötü aslında canım ya. bakma sen resimde daha güzel çıkmış allahtan :roflol:
şaka bir yana şeker hamuruyla uğraşmak zormuş.eridi pastanın üstünde yaasenağlama
2 sene önce yaptığım barbie li pasta çokdaha güzel olmuştu. bu tam bir felaket. pastanın büyüklüğü arttıkça hamuru açmak daha da zorlaşıyormuş.o yüzden kurabiyeler daha güzel oldu :roflol:
uzulme canim bence ilk pasta icin cok guzel yapmissin. ozellikle kurabiyeler harikaaaa :)
eger 1 kez kursa gidip temel bilgilerini ogrenirsen arkasi gelir. eline saglik
Ya kızlar bir$ey sorucam size ben geçen sevgililer gününde $öyle elemeği bir pasta yapayım dedim hazır olan $eker hamurlarından kullandım yaparkende..beyaz renkten ba$ka kalmamı$tı bende yarıya böldüm ve yarısına kırmızı gıda boyası ekledim,iki parçayıda yoğurdum açtım ve $ekiller çıkarttım pastamı olu$turdum görüntü muhte$em oldu ama dolaba koyduğum $eker hamurlu pastamın $eker hamurları erimeye ba$ladı pastayı e$imin önüne getirene kadar hafif çatlamalar vardı sonra baktım bin beter olmu$ iyiki tadı güzeldi yoksa çöpe gidecektisenağlama
Kızlar neden böyle oldu acaba neyi yanlı$ yaptımkafamçokkarıştı
Yada sizin ba$ınıza hiç geldimi bu:uhm:
Hmmmmm $imdi anladım!!!! AAA ama nasıl bir krema lazım ??? doğru benimki akı$kandı
Niye seni daha önce tanımadım ki beeen ?? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?