Pasta dekorasyonu

mina_mina'cım inşallah hakkında hayırlısı olur hayallerine kavuşursun.
bu bir yetenek ve sen gerçekten yeteneklisin
çok beğendim yaptıklarını, ekrandan ısırıp yiyesim geldiii senağlama

minacım ;tadı fena olmadı ama görüntü çok iyi değil.kurabiyeler pastaya nazaran daha iyi sonuç verdi ama pastada hüsrana uğradım malesef. Ama anladım ki şeker hamuru ile uğraşmak iyi bir eğitim ve el becerisi istiyor. O nedenle ben bir kursa gitmeden bir daha şeker hamuru denemelerine kalkışmayacağım.:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay emezcım kursa gıtmeden bunları yaptysan senı kursa gıdınde yapcaklarını düşünemıyorum

ay emezcım kursa gıtmeden bunları yaptysan senı kursa gıdınde yapcaklarını düşünemıyorum

pasta daha kötü aslında canım ya. bakma sen resimde daha güzel çıkmış allahtan :roflol:
şaka bir yana şeker hamuruyla uğraşmak zormuş.eridi pastanın üstünde yaasenağlama
2 sene önce yaptığım barbie li pasta çokdaha güzel olmuştu. bu tam bir felaket. pastanın büyüklüğü arttıkça hamuru açmak daha da zorlaşıyormuş. o yüzden kurabiyeler daha güzel oldu :roflol:

uzulme canim bence ilk pasta icin cok guzel yapmissin. ozellikle kurabiyeler harikaaaa :)
eger 1 kez kursa gidip temel bilgilerini ogrenirsen arkasi gelir. eline saglik

uzulme canim bence ilk pasta icin cok guzel yapmissin. ozellikle kurabiyeler harikaaaa :)
eger 1 kez kursa gidip temel bilgilerini ogrenirsen arkasi gelir. eline saglik

saol minacım ama gaz verme bana :roflol::roflol:

bundan sonra böyleyim . Eğitim Şart :enbuyukkk:

bunlar seker hamuruyla kaplanmis cupcakeler. ustundeki motifler altin renkli boya ile boyanmis seker hamuru.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu şeker hamuruna oldum olası hevesliyim.ama yaşadığım şehirde malzeme bulmak imkansız.birde şeker hamuru şekillendirme setleri biraz pahalı geldi.

Ya kızlar bir$ey sorucam size ben geçen sevgililer gününde $öyle elemeği bir pasta yapayım dedim hazır olan $eker hamurlarından kullandım yaparkende..beyaz renkten ba$ka kalmamı$tı bende yarıya böldüm ve yarısına kırmızı gıda boyası ekledim,iki parçayıda yoğurdum açtım ve $ekiller çıkarttım pastamı olu$turdum görüntü muhte$em oldu ama dolaba koyduğum $eker hamurlu pastamın $eker hamurları erimeye ba$ladı pastayı e$imin önüne getirene kadar hafif çatlamalar vardı sonra baktım bin beter olmu$ iyiki tadı güzeldi yoksa çöpe gidecektisenağlama

Kızlar neden böyle oldu acaba neyi yanlı$ yaptımkafamçokkarıştı

Yada sizin ba$ınıza hiç geldimi bu:uhm:

canım . pastayı şeker hamuruyla süsledikten sonra dolaba koymaman gerekiyodu benneyaptımki o yüzden erimiş pastan. bir de şeker hamurunun altındaki kremanın koyu olması lazım.akışkan olmayacak yerimseniben

Hmmmmm $imdi anladım!!!! AAA ama nasıl bir krema lazım ??? doğru benimki akı$kandı

Niye seni daha önce tanımadım ki beeen ?? a.s.

Hmmmmm $imdi anladım!!!! AAA ama nasıl bir krema lazım ??? doğru benimki akı$kandı

Niye seni daha önce tanımadım ki beeen ?? a.s.

merak etme canım benim de senin gibi bir tecrübem olunca öğrendim işin doğrusunu. :roflol::roflol:
işin sırrı burdaymış buzdolabı yok , akışkan krema yok :enbuyukkk:
kremayı yaparken daha az sütle yapman lazım .yerimseniben

ellerine sağlık canımharika görünüyorlar
2 sene önce bende merak salmıştım şeker hamuruna
bi pasta yaptım 2 katlı üzerinede çakma bi prenses oturttum güzel oldu ama mevsim yaz olduğu için eriyince canım sıkıldı bidaha da yapmadım
yapılınca buzdolabına konmaması gerekiyor diyodu bütün siteler eee yaz günü soğuk odada bulamaım çakma prensesli pasta için -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…