Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

Si
SiZ keşke yapmasaydım demeyin yinede belki dünyayı iyiler kurtarmayacak ama yaptığınız iyilik belki birgün karşınıza çıkacaktır

sonuçta hobinizmiş.
sürekli denemeler yaptığınızı biliyorsa ailesi yanlış anlamazlar bence..

özel şeylerde gayet güzel, pastalarınız veya tandır ekmeği mutlu edebilir hakikaten.
ama ne bileyim çok bulunur şeyleri de göndermek pek hoş olmaz bence.

BEncede sık sık göndermeyin, gözden düşersiniz, karşı tarafı bilmiyoruz beleşi seviyorlarsa hele durum kötü olur, biryerde beklentilerde çoğalır, Özel günlerde ve hatta en cok ayda bir yeterli

Ay cidden mi bu kadar kötü düşünen var midir ya
Arkadaşım poğaça, börek yapıp götürüyordu nişanlısına. Sonra ailesiyle sıkıntı olunca öyle dediler vallahi. Büyülü poğaçaları yedirdi oğluşuma vs. O günden beri soğuk bakıyorum öyle şeylere.

Pastaya bir şey diyemem de 5 kilo zeytin, 5 kilo yağ abartı değil mi?

Bence pastayı da arada bir(birkaç ayda bir hatta) gönderseniz daha makbule geçer.
Zaten 20 gune bir görüşüyoruz öyle sık sık değil ee aralar uzun olunca da götürüyorum her buluşmada bir şeyler

mesela bana habire pasta gönderse gıcık olurum :)) zira ağzıma sürmem pastayı.
ama o zeytinler gelse

ya o da var haklısın da.
ne bileyim aklıma şey geldi, kayınvalidem bana gelirken manavdan bir kasa domates alıp getirirdi, hani manavdan yani, köy domatesi falan olsa neyse derim veya kendi saksıda yetiştirse falan. Ama böyle olunca gösteriş gibi geliyor bana.

Işte köyden doğal olduğu için getirdim zeytinleri yumurtaları zeytinyağını yufkayı falan :))

Valla çok eski zamanlarda ben de 5 kilo turşu basıp vermiştim. Anasının yaptığı turşudan getirmişti bana. Çok iğrençti.
"Al turşu öyle yapılmaz,böyle yapılır" demiştim
Bence çok tatlı. Karamsar düşünüp,kafada komplo teorileri kurmamak lazım.
İyi insan iyidir. Kötü insan kötüdür.
Ha baktınız bu iyi niyetiniz zamanla suistimal edilip,üstünüze basılmaya çalışılıyor o zaman da yükseltirsiniz sesinizi. Koyarsınız tavrınızı. Çekersiniz çizgilerinizi.
Hayat zaten zor. Bir de her hareketi "o öyle mi düşünür,bu böyle mi yapar" diye ölçüp tartarsak daha da zorlaşıyor.

Hahah ay cidden dediniz mi öyle turşu öyle kurulmaz böyle kurulur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…