Hahahaha çok tatlısınız :))pasta yollamayıp bunları yollayacaksan iki oğlan var bende
Iyi düşünmek de bir tatlılık:)) o sizin güzel yüreğinizYaaa çok tatlı birisinizKeşke herkes sizin gibi cömert, paylaşımcı, ince düşünceli olabilse...
ya o da var haklısın da.
ne bileyim aklıma şey geldi, kayınvalidem bana gelirken manavdan bir kasa domates alıp getirirdi, hani manavdan yani, köy domatesi falan olsa neyse derim veya kendi saksıda yetiştirse falan. Ama böyle olunca gösteriş gibi geliyor bana.
Ben karşılık olsun diye yapmıyorum yemeğe çıkarıyor her buluşmamızda o bir hediye benim için zaten :)Şahsi muhterem kisi size hediye aliyor mu? Jestler yapiyor mu? Iliskinizin durumu tam olarak nedir?
He valla dedim.Hahah ay cidden dediniz mi öyle turşu öyle kurulmaz böyle kurulur :))
Karsilik icin yapiyorsunuz demedim zaten, sordugunuz soru icin bunun cevabi önemli.. Diger insanlarin yanlis anlamasi bi yana, karsinizdaki kişi sizin için hoşluklar yapmiyorsa (daha flört asamasindasiniz anladigim kadariyla) boyle surekli bi şeyler yollamak, vermek cok iyi bi durum degil, benim görüşüm.. Niyetiniz iyi olabilir ama niyet her zaman yeterli degil malesef..Ben karşılık olsun diye yapmıyorum yemeğe çıkarıyor her buluşmamızda o bir hediye benim için zaten :)
Belki de oyle biri degildir yavBana gönderip verebilirsiniz çoluk çocuk afiyetle yeriz dua da ederiz size.... ama ortada hol yok yumurta Yok denen bir laf var bilmem bilirmisiniz ben sizin içtenliğinize İnandım ama bu erkek tarafı ailesi özellikle kayınvalide tarafından laf söz edilebilecek bir durum..... bizim oğğğlaanıınn kız arkadaşı pasta göndere göndere bizi pastadan bıktırdı evlerin de ne var ne Yok bize taşıyor diye kahve sohbetlerinde eminimki arkadaşlarına paylaşmıştır....
Yaaaa tabiii tabiii değildir :) kimi gururlanmak kimi yerlemek kimisi de olgunu yüceltmek için kesin Kez konuşurBelki de oyle biri degildir yav
Sevgilinizin ailesinin sizin hakkında fikrini merak ediyorsunuz. Doğru mu anladım?
Özne belirtmeden direk tümlece girmişsiniz 2 defa okudum.
Ben erkek annesiyim ama daha çok küçük bilemedim şimdi
Herhalde "ne kadar verici bir kız ne gerek var bunlara?" diye düşünürüm.
Çünkü 34 senelik yaşantımda insanların kendi fikirlerini karşılarındakine yüklediklerini öğrendim. İyi bakan iyi görür, kötü bakan kötü görür..
Ama insanoğlu nankördür bence bu derece çabalamayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?