Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

İnsanların düşünceleri ve davranışları genelde tecrübeler ile gelişir.
Ben tecrübelerime dayanarak bu şekilde bir yorum yazdım.
Herhangi bir algı konusu değil yani, algısal olarak yazmadım...

Hediyeleşmek güzel bişey tabi. Yaptığınız jestler de insanı memnun edecek şeyler. Konunuzdan ne sıklıkta böyle hediyeler gönderdiğinizi anlamadım. Ama sürekli sürekli birşeyler alıp/yapıp gönderirseniz bir süre sonra insanlar siz yapmaya ve göndermeye mecburmuşsunuz gibi davranır. Gün gelir canınız birşey yapmak istemediğinde, göndermediğinizde kötü olursunuz.

Pasta yap da başka şeyler yapma gönderme bence. Ödevimdi yapmaktan zevk alıyorumdu şeyler soyluorsundur zaten. Ama diğerlerini ben olsam istemezdim belki ayrılacağı var ayrılmıyor adam mahcup ediyorsun. Sürekli olması iyi degil

Sen ne güzel bir insansın.Bence yaptığınız jestler yanlış anlaşılmaz. Mert iyi yürekli insanlar her ortamda sevilir ve değer görür.

İstersen bana gönder ben hiç yanlış anlamam :)

Aynen sürekli nişanlına göndereceğine mesela yurtlara, bakım evlerine vs götürseniz daha hayra geçer bence. Sürekli erkek arkadaşınıza ve ailesine pasta göndermenin nesi iyilik ki? I ipekyc

Pasta tamam ama bunlar çok fazla değil mi?
Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol doğru değil bu tavır.
En yakınlarımız bile uzak bir yere gidip döndüğünde bu kadar şey taşıyıp getirmiyor
Sadece erkek arkadaşınızın ailesiyle mi paylaşmayı seviyorsunuz acaba.
Garip geldi bana.

Yaaaa tabiii tabiii değildir :) kimi gururlanmak kimi yerlemek kimisi de olgunu yüceltmek için kesin Kez konuşur
Erkek kardesimin kiz arkadasi vardi, birbirlerine surekli hediyeler alir verirlerdi, bir kere bile kızcağızı konuşup anlatmadik hic bir ortamda, ne annem ne de ben.. "Hanimefendi bir kiz, ailesi cok temiz" den öteye gitmedi yorumlarimiz..
Herkes ayni degildir..

Kime gönderiyorsunuz anlamadım ama bir yerden sonra insanlar mahçup hissedebilirler ,onlarda birşeyler göndermek zorunda hissedebilirler bu sebeple biraz azaltın derim ben.
Geçen gün çok yakın bir arkadaşım börek hazırlarken banada baya fazlaca hazırlamış,at buzluğuna gelenin gidenin olacak bulunsun dedi sağolsun ama mahçup oldum. Bende tepsisini doldurup gönderdim. Ne kadar yakınımda olsa ,çok ince düşünülmüş nazik bir davranış ta olsa,altta kalmak istemedim. Kendimce bende birşeyler yaptım.
Biraz azaltın diyorum.

Benim de oğlum var. Ona yapılsa, kendini aileye kabul ettirmeye çalışan biri olarak görürdüm. Bunun kötü niyetle bir alakası yok.

Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum, çöplerde pasta arayan çocuklar var. Ne kadar makbule geçer, iyi niyet budur bence..

İnsanların düşünceleri ve davranışları genelde tecrübeler ile gelişir.
Ben tecrübelerime dayanarak bu şekilde bir yorum yazdım.
Herhangi bir algı konusu değil yani, algısal olarak yazmadım...

Haklısınız eminim değerli tecrübelerdir bu arada. Ben de öyle şeyler gördüm yaşadım ki insan dendi mi kaçasım var artık ama işte pozitif ve verici olamamak da eğer insanın doğasında var ise bir yerden sonar çok zorlayıcı olabiliyor. Teşekkür ederim cevabınız için

Herkes öyle değil ama maalesef öyleleri de var.
İnsanın içinden geldiği gibi davranmasına izin vermiyorlar böyle maalesef, bu haksızlık.

mesela o günde ama gerçekten farklı bir ekmek şehirlerde bulunmadığı için göturdum yoksa ekmek gider mi tandır ekmeği tandirda pismis kendisinide dedim seversen getireceğim diye farkli bir ekmek diye

Her ne kadar karışık yazmış olsan da
Sanırım onların şehrinde olmayan bir ekmek çeşidi götürdün birde.

Çok mu sevsinler istiyorsun seni

Gelinim pastacıysa ara ara pasta göndermesi hoşuma gider aslında..

ama 1 pastayı anlarım da 5 pasta nedir? 5 kg yağ, 5 kg zeytin, yufka nedir?

yani biraz abartmıyo musunuz

bende gönderince kötü olur diyenlerden değilim ama az gönderin öz olsun diyeyim madem. tadı damaklarında kalsın, yolunuzu gözlesinler

Ne dusuneceklerini bosverin, nasil.mutlu oluyorsaniz oyle yapin. Ben de cok severim dagitmayi , hediye almayi falan :)

Pasta yapip arada yollamaniz yanlis anlasilmaz ama büyük kutularda bes pasta zeytinyagi yufka abarti bence ortada nisanlilik durumu yok ki olsada gereksiz samimiyet ben her zaman mesafeden yanayim.Buyuk ihtimalle yanlis anlaşiliyordur.. Pastayi yapin sevgilinizin yanina gidin birlikte yiyin...

Her ne kadar karışık yazmış olsan da
Sanırım onların şehrinde olmayan bir ekmek çeşidi götürdün birde.

Çok mu sevsinler istiyorsun seni
Tabikide istemez miyim :)) cook çok sevsinler ama sevsinler diye yollamıyorum

Ayy keşke özelden tariflerini alsam , çok severim bu tür şeylerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…