- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Peki bir daha konu açmadan buradan sorayim :) 20 gün sonra doğum günü ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum
Tabikide istemez miyim :)) cook çok sevsinler ama sevsinler diye yollamıyorum
bunca şeye karşın erkek arkdaşın sana birşeyler hediye edeiyormu ya da alıyormu ya da yapıyor mu?Işte bu zaman hazır almayı düşünüyorum kendi yapmış masraftan kaçmak için diye düşünür belki hazır alıp birde hediye alacağım ))
Ahaha benim oğlumun kız arkadaşı yapsa beğenmem, ne demek kaç yıllık anasından daha mı güzel yapacakmış pastayı(kekten fazlasını yapamıyorum ama gelin adayı deyince bir gözüm seğirdi kıymetli oğuluşlarımız bizim taam mı )
Benim de oğlum var. Ona yapılsa, kendini aileye kabul ettirmeye çalışan biri olarak görürdüm. Bunun kötü niyetle bir alakası yok.
Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum, çöplerde pasta arayan çocuklar var. Ne kadar makbule geçer, iyi niyet budur bence..
Belirttim daha önceki yorumlarda her buluşmamış da yemeğe götürüyor yetmez mi :)Cok kisi sormus sevgilin sana hediye aliyor mu diye ama cevap vermemissin sanirsam hediye felan almiyor.Tabi ki icinden geldigi icin alsin ama insan altta kalmamak icin bi seyler yapar.
Evlenmeden once ki yorumum soyler olurdu:Aa ne guzel yeterde artar bile sevsin yeter.Simdiki yorumum:Yetmez canim denek ki senin cok incelik yaptiginin farkinda degil ya da cok da kafa yormuyor.Dogumgunu icinde cok abartmadan gomlek,ayakkabi felan alabilirsin.Belirttim daha önceki yorumlarda her buluşmamış da yemeğe götürüyor yetmez mi :)
Ahaha benim oğlumun kız arkadaşı yapsa beğenmem, ne demek kaç yıllık anasından daha mı güzel yapacakmış pastayı(kekten fazlasını yapamıyorum ama gelin adayı deyince bir gözüm seğirdi kıymetli oğuluşlarımız bizim taam mı )
Heheyt savulun kaynanalar geliyor..
Bugüne bugün kek yapmaktan sıkılıp, ilk defa yaptığı çatlak kurabiyenin dibini tutturmuş anneyim ben..
Ama kocamın üstün yanık kazıma becerisi neticesinde anneciğinin kurabiyelerine bayılan bir oğlum var.
Gelinin profesyonel pastaları da neymiş?
AnaaaaI ipekyc kızım kaç kaç... oğlan anneleri gümbür gümbür geliyor :)))) Yaaa çok özendim ya böyle oğlan annesi olmaya bir an... Ne güzel ya, daha olmayan geline bile çemkirecek kadar hanımsultanlar Ben de istedim bir an, Allah hepinizin oğullarını bağışlasın... Bana da dua edin de Rabbim bana da nasip etsin (söz ben iyi kayınvalide olacağım ama pastacı gelin bulacağım hatta oğluma, birlikte semimiriz )
Amin..
Bu sefer de "gelinin niyetini anladım kilo alayım diye bana pasta yapıp duruyor" dersin. Kaynanalarda laf çook..
Gelin kaynana toprağındandır der eskiler. Benim kv çok iyidir sağolsun.
Arada atakları tutar sadece.. O zaman ölü taklidi yapıyoruz bir kaç gün..
Hahahah bu güzeldi:)) sizde nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyorsunuz benceAmin..
Bu sefer de "gelinin niyetini anladım kilo alayım diye bana pasta yapıp duruyor" dersin. Kaynanalarda laf çook..
Gelin kaynana toprağındandır der eskiler. Benim kv çok iyidir sağolsun.
Arada atakları tutar sadece.. O zaman ölü taklidi yapıyoruz bir kaç gün..
Merhabalar görüştüğüm birine buluştuğumuzda bazen pasta yapıp götürüyorum ama pasta yaptığımı bildiği için götürüyorum ona ozel bir durum degil ben yapıp dağıtmayı çok severim insragramda da görüyor yani msa da pastacılık okudum profosyonel pastalar yapıyorum yani öyle hobi niyetine ve yapıp sevdiklerime güzel kutulara koyup vermeyi çok seviyorum ee herkese veriyorum maalesef elim durmuyor hergun birşeyler deniyorum ve yemiyorum kilo alırım diye bende dağıtıyorum yesemde dağıtırım yanlış olmasın :)) bende iki üç kez ama baya büyük kutularda yolladim yani 5 çeşit falan ama gerçekten hani insan birbirini tanımadan içini bilemez gerçekten hani kendimi beğendirmek amacıyla asla asla değil hatta benim yolladığını lütfen söyleme dışarıdan aldığını soyle lütfen dedim tabi söyledi benim yolladigimi ama yanlış anlarlar mi çok iyi insanlar ama yani pastalarıyla kandırmaya mi çalışıyor diye düşünmezler mi o gün köyümüze gittim o gün dediğim 3 ay oluyor zeytin bahçemiz var yani gerçekten hani herkese sevdiklerimize verdiğimiz hediye ettiğimiz şey 5 kg basılmış zeytin yufka ekmek 5 kg zeytinyağ getirdim tavuklar taze taze yumurtlamıştı yumurta getirdim eve vermek için ama böyle düşünürler diye veremiyorum hani ortada birşey de olmayınca garip düşünürler diye peşkeş çekiyormuş gibi bende yanlış olur diye getirmedim bu kız devamlı birşeyler yolluyor derler dedim gülerek :) ama dolapta getireceğim dedim birgün yani sizin oğlunuz olsa böyle pastalar gelse ne dusunursunuz iyi mi kotu mu mesela o günde ama gerçekten farklı bir ekmek şehirlerde bulunmadığı için göturdum yoksa ekmek gider mi tandır ekmeği tandirda pismis kendisinide dedim seversen getireceğim diye farkli bir ekmek diye yani ya siz ne dusunuyorsunuz cok uzun oldu hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?