Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

Hayır gayet ince düşünmüşsünüz ancak yanlış olan bunu sürekli yapmanız.
20 günde bir her buluştuğunuzda bir seyler yapıp göndermek zorunda değilsiniz.
Illa bir şey alacaksanız sevgilinize alın giyecek parfüm vs.gibi .
Ama cidden artık pasta yiyecek göndermeyi bırakın abartıyorsunuz .

Bize de kardesimin kiz arkadasi yolluyor surekli, biz bayiliyoruz valla :) yalniz lutfen noktalama isareti kullanin, bu sekilde ne yazdiginizi anlamak cok zor.

Cok iyi niyetli bir davrsnis ama yapma bence degerini dusurursun

Valla güzel şeyler aslında,bana yollasanız bayılırdım

Ama sürekli olursa belki karşı taraf sizi değersiz görmeye başlar,düşündüğünüz şeyleri hissedebilirler.
Fazla yapmayın.
Başka insanlara yapın.
Bana mesela

Heheyt savulun kaynanalar geliyor..

Bugüne bugün kek yapmaktan sıkılıp, ilk defa yaptığı çatlak kurabiyenin dibini tutturmuş anneyim ben..
Ama kocamın üstün yanık kazıma becerisi neticesinde anneciğinin kurabiyelerine bayılan bir oğlum var.
Gelinin profesyonel pastaları da neymiş?

İnanın size eleştirmek için söylemiyorum ama bu oğlan anneleri de ne kadar değerli oğullarınız var yahu hiç anlayamadım ben bu düşünce biçimini... Umarım oğlum olur da o zaman anlarım :) Şu anda çocuğum olmadığı için belki de algılayamıyorum, kimbilir :) Özetle anlayamadığım şu; oğlan anneleri, bir kız bir güzellik, bir paylaşım yapsa neden hep bunu onun kendini kabul ettirme telaşı olarak görüyorlar hiç anlayamadım gitti. Hayır desem ki "kişi kendinden bilir işi" yani böyle düşünenler zamanında kimbilir ne kapılarda ne özveriler verdiler desem, ki kuvvetle muhtemel öyle, ama o zaman da empati kurup daha da hoş karşılamaları gerekmez mi bu durumları. İnanın anlayamıyorum. İnşallah oğullarınız böyle düşünmeyeceğiniz kadar nötr hatta verici ya da paylaşımcı olmayan, umarsız ve elinden bu tarz iş gelemeyenler kadınlarla birliktelik yaşarlar da sizin de en azından zihniniz rahat olur. Böyle yazınca sanki ah etmiş gibi duruyor ama inanın değil, sadece düşünceli kızların sizlerin eğilimine sahip kişilerle bir araya gelip de ne sizin diken üstünde olmanızı ne de onların yüreklerinin kırılmasını isterim.

Cok kisi sormus sevgilin sana hediye aliyor mu diye ama cevap vermemissin sanirsam hediye felan almiyor.Tabi ki icinden geldigi icin alsin ama insan altta kalmamak icin bi seyler yapar.

Cok kisi sormus sevgilin sana hediye aliyor mu diye ama cevap vermemissin sanirsam hediye felan almiyor.Tabi ki icinden geldigi icin alsin ama insan altta kalmamak icin bi seyler yapar.
Belirttim daha önceki yorumlarda her buluşmamış da yemeğe götürüyor yetmez mi :)

Belirttim daha önceki yorumlarda her buluşmamış da yemeğe götürüyor yetmez mi :)
Evlenmeden once ki yorumum soyler olurdu:Aa ne guzel yeterde artar bile sevsin yeter.Simdiki yorumum:Yetmez canim denek ki senin cok incelik yaptiginin farkinda degil ya da cok da kafa yormuyor.Dogumgunu icinde cok abartmadan gomlek,ayakkabi felan alabilirsin.

Anaaaa I ipekyc kızım kaç kaç... oğlan anneleri gümbür gümbür geliyor :)))) Yaaa çok özendim ya böyle oğlan annesi olmaya bir an... Ne güzel ya, daha olmayan geline bile çemkirecek kadar hanımsultanlar Ben de istedim bir an, Allah hepinizin oğullarını bağışlasın... Bana da dua edin de Rabbim bana da nasip etsin (söz ben iyi kayınvalide olacağım ama pastacı gelin bulacağım hatta oğluma, birlikte semimiriz )

Amin..
Bu sefer de "gelinin niyetini anladım kilo alayım diye bana pasta yapıp duruyor" dersin. Kaynanalarda laf çook..

Gelin kaynana toprağındandır der eskiler. Benim kv çok iyidir sağolsun.
Arada atakları tutar sadece.. O zaman ölü taklidi yapıyoruz bir kaç gün..

Ay bizim aile aşırı düşkün tatlıya pastaya. Bize denk gelsen valla daha görmeden başımızın tacı olmuştun. Hatta erkek kardeşime bugünden itibaren pastacı kız bulma konusunda baskı yapıcam.
Ama erkek arkadaşının ailesiyle alakalı tabi onlar ne düşüncede insanlar siz daha iyi bilirsiniz. Bide bi daha vericek yer bulamazsanız bdv kadınları toplaşıp yiyelim bence ben gönüllü olurum

Yaa çok teşekkür ederim duama karşılık verdiğiniz için :)

Ve evet haklısınız gözümde canlandı da bir an kilo olayına söylenmem hahahha!
Kaynananız için de maalesef her kaynana da minimum da vardır bir şeyler söylenecek, hatta sadece kaynana mı kayınpederlerde de bence var potansiyel... Ama çözümünüze de bayıldım

Bu konuda ayarı bilmek gerekiyor.
Herşey gibi bunun da fazlası zarar :)

Hahahah bu güzeldi:)) sizde nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyorsunuz bence

kk yı okumadan evvel : "oğlumun kız arkadaşı pasta getiriyor gömüleyim"

kk yı okuduktan sonra : "bu kız beni zehirlemeyi düşünüyor"

şaka bir tarafa, çok anlamsız olur fazlası, yapma.. onun yerine bir cafe ile anlaş, yaptıklarını oraya sat bari kazanç olur hem :)

Bence gönderip alıştırma yarın öbür gün hoşluk değil görevin olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…