Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

Arkadaşlar olabilir miyiz? :)) Ben kuş kadar yerim ama bana bir adet muffin bile getirseniz havalara uçarım :))

Şaka bir yana, ben sizi çok iyi niyetli buldum. Birkaç ayda bir pasta gönderseniz yeter bence zeytin zeytinyağı falan fazla olabilir...

Yumurtasız krema tarifi versene yaaa .Pastane usulü cok yağlı olmasın .
Hatta güzel bir kremalı pasta versen de yapsam.
Gönderme artık birşey .
Akşam yazacagim size detaylı olarak birkaç krema tarifi ama pastacı kreması yumurtasız olmaz başka krema tarifleri veririm :)

Pastacılık okumuşsunuz ne hoş ama keşke noktalama işaretlerini de öğrenseydiniz. Yazık.

Ben buna takıldım.

bence her şey dozunda güzel. mesela ben hobi olarak yapsam pasta falan 1 kez yollarım jest olsun diye.
zeytin falan zaten asla getirmem.
eşime de bir kere jest yapmıştım o kadar. onda da başka ile gezmeye gitmiştim ünü gıdalarından getirmiştim.

Tabikide istemez miyim :)) cook çok sevsinler ama sevsinler diye yollamıyorum

Ya sizde kendi nişanlılık hallerimi falan görüyorum ama şimdi burda yazan çoğu üye gibi düşünüyorum çünkü çok iyiniyet iyi gelmiyor insanlara canım kendini ağırdan satacaksın, bulunmaz hint kumaşı gibi davranacaksın ki sana da öyle davransınlar. Yani illa iyilik yapmak istiyorsan o pastaları ihtiyaç sahiplerine, çocuk esirgemeye falan götür inan kat be kat sevinirler. Bizim ülkede maalesef yapan değil yaptıran kıymetli oluyor, inşallah sende tersi olur ama daha görmedim henüz tersini...

Ben kv ye hiçbişi almıyorum, cidden almıyorum. Çünkü evlendikten sonraki ilk anneler gününde sabahtan akşama kadar ona alacağımız hediyeler için gezip gittiğimizde suratımıza bakmamış küsmüştü niye geç gitmişiz??? O günden sonra ufak tefek şeyler dışında bişi almadım ama kv habire bişiler alıyor:) Geçen kv nin doğumgününde bana hediye almış ben ona almadım Böyle daha kıymetliyim inan ki.

Onlar size ne gönderiyor? Social exchange theory diye bir teori var. Buna göre sosyal olarak alıp verdiğimiz şeyler (sevgi, ilgi, takdir, onaylama, hediye, iyilik vb.) karşılıklıdır. Biri yaparsa, öteki de ileride yaklaşık o ayarda bir şeyler yapmakla yükümlü olur.

Eğer siz hediye gönderdikçe onlar göndermiyor ama siz hala göndermeye devam ediyorsanız, bunun karşılığı olarak sevgi, takdir ve onaylanma beklediğiniz düşünülebilir. Bu Türkler’e has bir durum değil, bu teori evrensel.

Ahaha benim oğlumun kız arkadaşı yapsa beğenmem, ne demek kaç yıllık anasından daha mı güzel yapacakmış pastayı (kekten fazlasını yapamıyorum ama gelin adayı deyince bir gözüm seğirdi kıymetli oğuluşlarımız bizim taam mı )

Şeker hastası değilse kv ve kp bence niye kötü olsun ki ama çok da sık olmasın bence sağlıklı birşey değil sonuçta.. içinizden gelmiş boşverin kötü birşey yok ki bunda..

Gerekli samimiyet kurulmadan önce bana fazla geldi. Hoş değil demek doğru değil ama karşıdakini iyice tanımadan böyle şeylere girişmezdim. Ben de eşimle görüşme aşamasındayken sürekli bişeyler yapardım. Ama eve göndermelik değil. O zamanlar eşim işten ayrılmıştı. Çok az bir harçlıkla idare etmesi gerektiği için, dışarda yiyip içmeye para gitmesin, ben ödediğimde de mahçup oluyordu. Ben de pasta , börek poğaça vs yapıp termosla çay alıp parklara gitmeyi istiyordum. Ama eve göndermek hiç uygun gelmedi.

Ama diğer arkadaşlar gibi pastalarınıza talibiz

e ne güzel işte gelin adayı için de kıymetli ki yapıyor, kıymeti daim işte oğullarınızın

Peki bir daha konu açmadan buradan sorayim :) 20 gün sonra doğum günü ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum

hiiiiiiç hiç ama hiç gerek yok,
hatta sakıncası var yani,
yapmayın artık yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…