- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
Slm Pasta hamuruna sıcak su koydum malzeme eksikti çıkmaya erindim
içindeki yoğurt kesilmiş midir ekşimsi bir koku geldi yine de fırınladım bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi malzemelerin icine koydun? Direkt yogurdun icinemiSlm Pasta hamuruna sıcak su koydum malzeme eksikti çıkmaya erindimiçindeki yoğurt kesilmiş midir ekşimsi bir koku geldi yine de fırınladım bakalım
Soğuk suyun mu eksikti,pasta hamurun da yoğurt oluyor mu,o kek olmasın,sorular,sorularSlm Pasta hamuruna sıcak su koydum malzeme eksikti çıkmaya erindimiçindeki yoğurt kesilmiş midir ekşimsi bir koku geldi yine de fırınladım bakalım
Bazen sut yerine yogurt kullanilabiliyor.. istege bagliPasta hamuruna sicak suyu neyin yerine koydunuz merak ettimyogurtla pasta nasil oluyor? İnsan bir tarif yazar
![]()
Öğrenci evindeyim ve küp şeker vardı evde erisin diye sıcak suyu bastım denemeyin olmadıPasta hamuruna sicak suyu neyin yerine koydunuz merak ettimyogurtla pasta nasil oluyor? İnsan bir tarif yazar
![]()
Sicak su mu? Keske ezseydin onu :)Öğrenci evindeyim ve küp şeker vardı evde erisin diye sıcak suyu bastım denemeyin olmadı![]()
Olmadı öğrenci evindeyim malum çoğu şey eksik kalmış değişik bir şey kokuyo çok kötüHangi malzemelerin icine koydun? Direkt yogurdun icinemi
Sonradan geldi hep aklıma işteeSicak su mu? Keske ezseydin onu :)
Gidip hazir pasta alsaydin keske :)
Olmadı öğrenci evindeyim malum çoğu şey eksik kalmış değişik bir şey kokuyo çok kötü
Aynen kizz ben de unuttum eve gidince de yapam bariO değil de dün yoğurt mayalayacaktım unuttum bak şimdi hatırlattın..![]()