Patavatsız arkadaş

Fırsat verilmeyecek işte. Konu sahibi sormuş bizim çocuklarımız da tatlı olur mu sence? Diye. Sormuş olması demek ki o insana fırsat verdi. Herkese her şey sorulmamalı aslında, buradan bu sonuç çıkıyor. Bizim de arkadaş grubumuzda bi kız vardı, bunun yaptığı gibi sevgiliye falan yorum yapmazdı ama çok negatif bir insandı. Sürekli olumsuz konuşurdu ve onun da ağzının ayarı yoktu mesela. Çıkardık hayatımızdan. Lazim değil bence bu tip insanlar

Bence mümkün olduğunca bundan uzaklaşmaya bak. Ciddiyim. Hiç öyle ne cevap versem, ne söylesem diye efor bile sarfetme. Sert konuşacağım diye de uğraşma hiç. Onun huyu buysa zaten değiştiremezsin. Onun demesiyle nişanlın çirkin mi oluyor? Sen seviyorsan gerisi boş. Daha önce de dediğim gibi, uç günlük dünyada negatif konuşup duran insanlara ihtiyaç yok bence. Tutmayın böyle insanları hayatınızda.

Haklisin, ben kendimce mesafe koydugumu düsünüyorum. Böylesi gercekten daha iyi. Ben nisanlimin her bir zerresine hastayim bu yeter :))
Ben onu cirkin bulmasina üzülmedim, tabiki cirkin bulabilir, dedigim gibi tiksiniyor da olabilir. Var böyle düsünen insanlar. Ama bu direk sekilden sekile girip söylenmez. Ne düsünüyorsa kendisine saklasin ben duymak istemiyorum böyle kirici seyler, annem de olsa ablam da olsa duymak istemem sahsen. Yani demek istedigim üzüldügüm nokta bu :) Ama yine de dedigin gibi böyle seylere takilip gereksiz yere üzülmemek lazim

Siz biraz alıngansınız galiba bu ne şiddet bu celal. Tutamadım kendimi ama "banane banane ben öyle de de değilim böyle de değilim, en birinciyim, en masumum, en arkadaş magduru benim" diye 5 yaş ego ve kompleksiyle ayagınızı yere vuruyor gibi bi haliniz var.

3 paragraf "taraflı" (siz şimdi buna da alınırsınız diye söyleyeyim, arkadaşınızdan dinliyor olsaydık da objektif oldugunu düsünmezdim, o da taraflı olurdu benim gözümde) olay anlatımından sizin hayatınızın tüm detaylarına vakıf olamayacağımıza göre olayı anlatma şeklinizden tahmin yürütüyoruz.

Ki üstüne basa basa da demişim değil mi "bir SEÇENEK olarak FARKINDA OLMADAN HEYECANDAN 3 lafınızdan ikisi nişan/evlilik/bebek olmuş ve kız sıkılmış OLABİLİR" diye. Yani sizi suçlamamışım, durumun bu olma ihtimali var mı diye sormuşum. "Hayır, Aslaaaa, Olaaamaz" diye büyük harflerle nida atmanıza ve öfkelenmenize sebep göremiyorum.

Dünyada ve özellikle Türkiye'de hayatındaki erkekle, ilişki durumuyla nispet yapmaya doyamayan bi kadın modeli var mı? Var.

Hayatındaki içten içe memnun olmadıgı detayları sırf degsitirmeye gücü yok diye görmezden gelip aynı yorumu dışarıdan duyunca bozulan, kendisinin de durumdan memnun olmadıgı gerçegini gizlemek icin kaplan kesilip karsı tarafa saldıran bi insan modeli var mı? Var.

Sırf ilgi görmek, pohpohlanmak için "ay sence ben güzel miyim/sevgilim yakısıklı mı/benim porselen bebek gibi bi yavrum olur mu" diyr boş sorular soran bi insan modeli var mı? E o da var.

Sizin o insanlardan biri olmadıgınızın garantisi ya da geçtim garantiyi olmadıgınızı gösteren somut bi veri var mı elimizde şurada yazdıgınız üç beş cümle dışında? Yok. Hatta üslubunuz tersini gösteriyor, yorumları haklı cıkarıyor.

E o zaman yorum yapan üyelerin sizi verdiğiniz birkaç satırlık bilgi biraz da konuyu anlatma şekli ve üsluptan tanıdıgını unutmayın. Yanlış anlaşılmıştır, kendinizi dogru ifade etmeyi becerememissinizdir. Dünya size düşman değil, dünya sizi görmüyo bile. "Ben öyle degilim hıh" demek yerine kendinizi daha acık ve samimi ifade etmeye calısın ki daha olumlu yorumlar alın.

Benimde KISS diye bi müzik grubum var adamlar yüzlerini falan boyuyorlar çoğu kişi "ıyyyyyy satanist,psikopat" gibi laflar ediyorlar.O zaman öyle sinir oluyorum ki,birde sizin nişanlınız yani ! Tepkinizi haklı buldum.Değer verdiğiniz bir arkadaşınızsa onunla nişanlınız hakkında konuşmayın.

Nişanlı olacak kişiyi begense sürekli hoş dese bu daha mi iyi olur? Bence beğenmesi n gerek te yokkk.kederlenme

Yakışıklı adam nişanlın deseydi,
Yakın arkadaşım, nişanlıma asılıyor konusu gelirdi.

O ne derse desin, size ne seviyorsanız gerisi hikaye.
Adamı böyle dolaylı sorguladığınıza göre siz de bilinçaltında beğenmiyor olabilirsiniz.

Bütün yorumları okumadım bilmiyorum söylendi mi ama ben farklı bir pencereden bakmanızı öneririm çok benzer şeyler yaşadığim için.
Bir kere ikiniz de son derece ağır konuşmuşsunuz başlangıcı kim acaba onu düşünmek lazım. Ona sorsak bana çirkin demek istiyor sürekli yakışıklı arama diyor diyebilir ya da ilişkisi var diye kendini bir şey zannediyor sürekli nispet yapmaya çalışıyor falan.
Benim de çok yakın arkadaşım sürekli dış görünüşünü överdi gözlerini falan, övgü beklerdi özellikle ikili ilişkiler için eleştirip dururdu beni sevgilim yok diye. Hiç abartmıyorum telefonumu dahi karıştırırken yakaladım WhatsApp mesajlarımı okumuş diğer odada başkasına anlatıyordu kıpkırmızı oldu beni arkasında konuşmaların hepsini dinlemiş görünce.
Cidden çok canım acıdı aptal gibi hissettim kendimi. Normalde asla yapmazdım ama sindiremedim. Ne yaptım ilk hiç umursamadım. Sonra sevgilisi kötü bir bölümde okuyor son derece de geleceği olmayan meslek. Eleştirdim. Sevgilisine para gönderiyor sürekli nee nasıl yani falan gibi şaşırmış davrandım. Boyu kısaymış bir şey demedim başkasından bahsederken kısa işte falan dedim. Şimdi ağzını açmıyor.
Onun kadar ben de suçluyum çok farkındayım sevgilisi de iyi çocuk severim falan ama. Hala sindiremedim ben ona hiç bir şey yapmıyorken beni aşağılamaya çalışmasını. Telefonumu karıştırıp konuştuğum kişileri konuştuğum özel konuşmaları başkasına anlatmasını.
Ne biliyim sizde de aynısını hissettim ben sanki siz başlamışsınız gibi. O da çirkinleşmiş ama. Bir geriye yönelik düşünün bence.

Ay allahım yaaa arkadaşlar ben niye nişanlımı yakışıklı değilde çirkin buluyor demedim. Bana tuhaf tuhaf hareketlerle birlikte söylemesine kızdım. Yoksa beğenmiş beğenmemiş kendi düşüncesi. Ya iyice okuyun anlayın konuyu yada cevap vermeyin bu nedir yaaa. Gerçekten insanı konu açtığına pişman edenler varmış burada.

Bir sonraki yorumlar :
"Buraya konu açıyorsan eleştirmeye hakkımız var"
"Burası her yoruma açık bir forum. Herkesin istediği gibi yorum yapmaya hakkı var" vs vs vs

Evet aslında nişanlımı hiç beğenmiyorum. Sırf arkadaşıma nispet yapabileyim, onu çatır çatır çatlatabileyim diye öylesine geyiğine nişanladım. Ama arkadaşım ona çirkin dediiii aaaaa ama niye beğenmiyorkiii benim nişanlımı

Keşke beğenseydiii, en azından kıskanmam için bir sebep olurdu, bende buraya "arkadaşım nişanlıma yavşıyor" diye konu açmak için can atıyordummmm ((((

Bazı üyelerin İQ seviyesini çok merak ediyorum gerçekten. Ben A derken onlar Z anlıyor...ilginç!?!?!?!?!

Bir benzeri benimde başıma geldi fal bakarken kadın kaslı kollarıyla bir erkek seni sarmalamış koruyo dedi kızlar kim kim derken bende sevgilimdir kim olacak dedim güya yakın bildiğim arkadaşım x de kas mı var incecik kolları hahah diye güldü bi sinirlenmiştim ki .... var tabi kızım spor yapıyo dedim kapattım konuyu , ayy bunlar niye böyle ya ben kimsenin sevdiğine diyemem böyle şeyler bana ters geliyor , dost acı söyler lafı da yalan dost dediğin acıyı bile tatlı söyleyendir bana göre... arkadaşlıgını gözden geçir derim.

Yakin arkadassaniz belki sizi guzel buluyoroglani size yakistiramadigi icin oyle konusyordur... benimde en yakin arkadasimin sevgilisi cok yakisikliydi ben onu cok yakistiriyordum ayrildilar baska bi cocukla nisanlandi ben cocugu ona hic yakistiramadim hatta soyledimde suan bilir arkadasim yakisukli bulmadigmi ama birdaha ayni konuda konusmadim...

Bir "benim tipim değil" demek var birde "ıııyyy ööögh" demek var. Ben üslubuna hareketlerine bozuldum diyorum ama kimse anlamıyorn maalesef

Hatayi sizde buldum ben cunku ilk cocuk konusunda bile sorabilirdiniz nedenini bir ikinci konudada kendiniz nisanliniz hakkindaki yorumunuzu arkadasinizda onaylamis sizi ve nisanlinizi asagilayan veya oyle yorum yapan bi arkadasiniza nasil hicbir yorum yapmazsiniz yani neden begenmedigini falan sormadiniz merak ettim siz taviz vermissiniz arkadasiniza benim fikrim kusura bakmayin.

Ay bak konuyu okudum benzer bir şekilde canın dediğim kuzenimin toplum içinde yaptığı terbiyesizlik geldi yine sinir oldum gece gece iyi mi.o gün bugün konuşmam kendisiyle. sevmişsiniz bir birinizin kimine ki. Herkesin sevdiği kendine güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…