Patavatsız arkadaş

önce fikrini soruyosun söyleyince de "en azından sevgilim var" diyosun.
madem onun onayını bekleme
bence yanlış davranan sensin.

çocuklarım tatlı olur mu diye soruyosun ne gerek var?
bence çocuklarım çok tatlı olur de madem.

Tavırlarından hoşlanmadığın biriyle görüşme ısrarın neden peki?

Ayrıca resmen sevgilisi yok diye ezmişsin kızı.

Siz fikir almaya degil hakliliginizi kanitlamaya gelmissiniz.
Disaridaki hayatinizda da boyleyseniz kafamda bazi seylerin cevaplarini bulabiliyorum.
Ayy ne seviyeli yorumlar bunlar, kafasında cevapları bulmuş da analizin kralını da yaparmış. Konu sahibi fikirlerine niye önem verdi de cevap uazdi anlamadim, sanki yorumların çok degerliymis gibi tribe girmissin bu sitedeki hanımlarin bazıları çok komik

Yorumum gayet seviyeli, ama bak simdi suan seviyeyi dusuyorum
Benimle kuyruk acin ne tatli kiz?
Hangi yorumumla yaktim canini acaba

Ne tepkisi yahu? Görüşme onunla artık. Patavatsız diyorsun, arkadan konuşma var diyorsun vs ve halen onunla görüşmeyi mi düşünüyorsun? Ne tepki vereyim dediğine göre.

Yorumum gayet seviyeli, ama bak simdi suan seviyeyi dusuyorum
Benimle kuyruk acin ne tatli kiz?
Hangi yorumumla yaktim canini acaba
Hihihi ya sen kendini neden bu kadar onemsiyosun yeminle çok komik bi kizsin :) konularıma bak bakalım herhangi bi yorumun var mi, ateş olsa cürmü kadar yer yakar canımı yakmismis Hahaha :) sana takmaktan değil konu sahibini bastırmaya kendini suçlu hissettirmeye calismissin ondan yorum attım, zoruna mi gitti kız :)

Tamamen kiskanclik..Aynisi basima gelmisti.Seni kiskaniyodur muhtemelen.Eger sen kendisinden daha guzelsen o yuzden boyle bi komplekse girmistir.Hic durma mesafeni koy boyle bi yorum dahi yapamasin.Sahsen ben iliskimi hic bir zaman yorumlatmam.Kime ne ki...

Ben fikrimi soyledim, sen de fikrini soyleyip cekilseydin. Bunca insan benimle ayni fikirde, senin bana carlamanin sebebini alayim?
Su halinle nasil garip gozukuyorsun tahmin bile edemezsin.

Biraz fazla alınganlık yapmışsınız gibime geldi.. Yani fikrini söylemiş bunda bişey yok.. ben de hamileyken herkes eşimin yanında bana ayy buna benzemesin inşallah sana benzer falan derlerdi.. Bende işte eşim üzülmesin diye gözü bana benzesin burnu sana benzesin falan deyince herşeyi sana benzer inşallah şu tipimle bana benzesin diycek halim yokya falan demişti.. Herkes gülmüştü ama ben de öyle deme hayatım ben sana bayılıyorum sana da benzesin falan diyip durumu kıvırmıştım :) Ha tabi bebeğimi kaybettim kimseye benzemedi o da ayrı mevzu.. Önemli olan tip değil sevgi saygı, sağlık sıhhat

Arkadas dost faso fiso olaylar... cekin resti ikinci bi hatayi bile beklemeyin.. kiskanclik fesatlik var belliki cok arkadasim vardi boyle ..cokta lazim degil oylesi diyerek bi anda pat diye kestim muhabbeti.. sizin icin gorusmemek daha iyisi olcak sanirim kii gorusmeye devam ederseniz bakin gorun dugun esnasinda nasilda caninizi sikacak

Ben fikrimi soyledim, sen de fikrini soyleyip cekilseydin. Bunca insan benimle ayni fikirde, senin bana carlamanin sebebini alayim?
Gozukmeme ne gerek var sen görmeden kafanda benle ilgili bütün soruların cevabını da bulmussundur zati :) ilerigoruslulukte bi Atatürk , bir de sen

Hem sen bir de arkadaşının nisanlisina çirkin iğrenç iyyyy diyen birini savunuyorsun. Senin fikirlerin ne kadar değerli olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…