- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Siz fikir almaya degil hakliliginizi kanitlamaya gelmissiniz.
Disaridaki hayatinizda da boyleyseniz kafamda bazi seylerin cevaplarini bulabiliyorum.
Sosyal iliski uzmanı arkadaş ya çok merak ettim o yüksek öngörüsüyle neler algıladı da huzurla gülümsüyor şu an hahahaNeymis o cevaplar cok merak ettim simdi
Arkadasinizin size neden boyle davrandigi mesela?Neymis o cevaplar cok merak ettim simdi
Komik misin çen aman da amanSosyal iliski uzmanı arkadaş ya çok merak ettim o yüksek öngörüsüyle neler algıladı da huzurla gülümsüyor şu an hahaha
Ayy ne seviyeli yorumlar bunlar, kafasında cevapları bulmuş da analizin kralını da yaparmış. Konu sahibi fikirlerine niye önem verdi de cevap uazdi anlamadim, sanki yorumların çok degerliymis gibi tribe girmissin bu sitedeki hanımlarin bazıları çok komikSiz fikir almaya degil hakliliginizi kanitlamaya gelmissiniz.
Disaridaki hayatinizda da boyleyseniz kafamda bazi seylerin cevaplarini bulabiliyorum.
Senin kadar değilKomik misin çen aman da aman
Yorumum gayet seviyeli, ama bak simdi suan seviyeyi dusuyorumAyy ne seviyeli yorumlar bunlar, kafasında cevapları bulmuş da analizin kralını da yaparmış. Konu sahibi fikirlerine niye önem verdi de cevap uazdi anlamadim, sanki yorumların çok degerliymis gibi tribe girmissin bu sitedeki hanımlarin bazıları çok komik
Hihihi ya sen kendini neden bu kadar onemsiyosunYorumum gayet seviyeli, ama bak simdi suan seviyeyi dusuyorum
Benimle kuyruk acin ne tatli kiz?
Hangi yorumumla yaktim canini acaba
Ben fikrimi soyledim, sen de fikrini soyleyip cekilseydin. Bunca insan benimle ayni fikirde, senin bana carlamanin sebebini alayim?Hihihi ya sen kendini neden bu kadar onemsiyosunyeminle çok komik bi kizsin :) konularıma bak bakalım herhangi bi yorumun var mi, ateş olsa cürmü kadar yer yakar canımı yakmismis Hahaha :) sana takmaktan değil konu sahibini bastırmaya kendini suçlu hissettirmeye calismissin ondan yorum attım, zoruna mi gitti kız :)
Biraz fazla alınganlık yapmışsınız gibime geldi.. Yani fikrini söylemiş bunda bişey yok.. ben de hamileyken herkes eşimin yanında bana ayy buna benzemesin inşallah sana benzer falan derlerdi.. Bende işte eşim üzülmesin diye gözü bana benzesin burnu sana benzesin falan deyince herşeyi sana benzer inşallah şu tipimle bana benzesin diycek halim yokya falan demişti.. Herkes gülmüştü ama ben de öyle deme hayatım ben sana bayılıyorum sana da benzesin falan diyip durumu kıvırmıştım :) Ha tabi bebeğimi kaybettim kimseye benzemedi o da ayrı mevzu.. Önemli olan tip değil sevgi saygı, sağlık sıhhatCok yakin bir arkadasimin bazi tavirlarindan ve konusma tarzindan cok rahatsiz oluyorum. Birgün aramzida bir muhabbet gecti. Arkadasima sordum "acaba bizim cocuklarimiz'da tatli olurlar mi" diye (nisanliyim ve bu sene dügünüm olacak). Direk kafa salladi kesinlikle hayir der gibi. Bende saskin bir sekilde sordum "neden? nisanlim cok mu cirkin?" diye. "Yorum yok" dedi. Bunun üzerine baya sinirlendim ve dedim ki "en azindan benim bir sevgilim var". Biliyorum pek dogru degildi dedigim ama bir anlik sinirle cikti agzimdan. Verdigi cevap ne oldu? "ÖYLE BIR SEVGILIM OLACAGINA HIC OLMASIN DAHA IYI"böyle kalakaldim resmen. Girtlagina cökesim geldi o an. Ama konuyu oracikta kapattim ve birdaha da acmadim. Taa ki gecen haftaya kadar. Yine ayni arkadasla biryerde oturup kahve icip muhabbet ediyoruz. Kendisi sürekli aglayip sizliyor neden benim sevgilim yok, ben niye bulamiyorum diye. Bende dedim ki "dis görünüse fazlasiyla önem veriyorsun, karsindaki insani sevdikten sonra o senin gözünde dünyanin en güzeli en yakisiklisi zaten" dedim. Benim nisanlim da asiri yakisikli degil ama gözüm ondan baskasini görmüyor dedim. Benimki de yakisikli degil dedigimde ardindan direk "yani evet haklisin orasi öyle" gibi laflar etti yine.
Nisanlimin yüzüne karsi "naber kankaaaaa" demeler, haha hihi gülmeler etmeler. Arkasindan böyle seyler düsünmeler. Düsünmekle kalmiyor en yakin arkadasina bunlari direk söylemeler?
Tek bir yanlis laf daha bekliyorum ondan, ozaman duyacaklarina hazirlikli olsun. Kimse benim nisanlim hakkinda BENIMLE böyle konusamaz. Ha düsünebilir tabiki, begenmek zorunda degil. Ama düsüncelerini kendine saklasin bir zahmet. Nedense kiskanclik seziyorum ama bilemedim. Kac senelik dostum, arkadasim, sirdasim. Söyledikleri gercekten kalbimi kirki. Cok cok cok affiniza siginarak söylüyorum ama bana kalsa direk agzina s.....m geliyor.Birdaha böyle konusursa sizce nasil tepki vermeliyim?
Arkadasinizin size neden boyle davrandigi mesela?
Gozukmeme ne gerek var sen görmeden kafanda benle ilgili bütün soruların cevabını da bulmussundur zati :) ilerigoruslulukte bi Atatürk , bir de senBen fikrimi soyledim, sen de fikrini soyleyip cekilseydin. Bunca insan benimle ayni fikirde, senin bana carlamanin sebebini alayim?
Su halinle nasil garip gozukuyorsun tahmin bile edemezsin.
Hem sen bir de arkadaşının nisanlisina çirkin iğrenç iyyyy diyen birini savunuyorsun. Senin fikirlerin ne kadar değerli olabilir kiBen fikrimi soyledim, sen de fikrini soyleyip cekilseydin. Bunca insan benimle ayni fikirde, senin bana carlamanin sebebini alayim?
Su halinle nasil garip gozukuyorsun tahmin bile edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?