- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
İşte ben de hem kimsenin ağzına laf vermemek İcin uzatmıyorum ya da dediğim gibi aklıma bir şey söylemek gelmiyor o an5 yıldır konuşarak anlaşmaya çalışmışsınız anlamamış bundan sonra sizde onu rencide edin başkalarının yanında belki o zaman akillanir
Ben yapamıyorım ve yerin dibine koysam eminin sert cıkar ya da oda laf sokar kücük düşmek istemediğim için uzatmıyorumSende onu yerin dibine koy bak bakalım bidaha yapicakmi . terbiyesiz adam ....kusura bakma en hassas noktam bu benim.baskalarinjn önünde beni küçük düşürmeye çalışan adamı ben yerin dibine gömerim
İcinizde kötülük olmadığını biliyorum ama gerçekten cekilmiyor bu durumBende eşin gibiyim tabii ben bekarım.. Anne, baba, kardeş, arkadaş çok çekiyorlar bendenve düzelmemiz zor gerçekten en iyisi umursamamaya çalış...
Doğru olanı yapmışsın , esin anlamamış sanada yazık değil mi aynı şeyi sende ona yap fırsat verme görsün gününü bazen kötülükten anlıyorlar saygılı terbiyeli olunca aptal saniyorlarİşte ben de hem kimsenin ağzına laf vermemek İcin uzatmıyorum ya da dediğim gibi aklıma bir şey söylemek gelmiyor o an
Canım bak etrafımda nekadar senin gibi kadin varsa sessiz sakin genelde hep onlarin kocaları böyle davranıyor . sert mi çıkacak sen daha sert çik . emin ol kimse seni suclamicak suclarsalarda kendileri bilir sen kendinden ödün verme.benim eş kişinin daha nisanliyken uyarmıştm sakın beni başkasının önünde rencide etme yoksa 10 katını görürsün demiştim ve gördü . kardeşinin önünde bikere bana bağırdı bende bağırdım kalktım ayağa ittim onu sen maf ederim sen kimsin bana bağırıyorsn srfsz dedim . ... O günden sonra bidaha benimle konuşurken laflarını seçerek konuşuyordu.sanada tafsiye ederim .taviz vermeBen yapamıyorım ve yerin dibine koysam eminin sert cıkar ya da oda laf sokar kücük düşmek istemediğim için uzatmıyorum
Birde suclu benim ona göre ailesiyle görğsmemek İcin bahane sorun cıkarıyormusumDoğru olanı yapmışsın , esin anlamamış sanada yazık değil mi aynı şeyi sende ona yap fırsat verme görsün gününü bazen kötülükten anlıyorlar saygılı terbiyeli olunca aptal saniyorlar
Oysa siz aslında onunla görüşmek istemiyorsunuzBirde suclu benim ona göre ailesiyle görğsmemek İcin bahane sorun cıkarıyormusum
Cok iyi yapmıssınız gerçekten ama sizin eşiniz demek ki zekasında sorun yok anlamış benimki anlamıyor. Babasını dahi benim yanımda rencide etmiş biri.Canım bak etrafımda nekadar senin gibi kadin varsa sessiz sakin genelde hep onlarin kocaları böyle davranıyor . sert mi çıkacak sen daha sert çik . emin ol kimse seni suclamicak suclarsalarda kendileri bilir sen kendinden ödün verme.benim eş kişinin daha nisanliyken uyarmıştm sakın beni başkasının önünde rencide etme yoksa 10 katını görürsün demiştim ve gördü . kardeşinin önünde bikere bana bağırdı bende bağırdım kalktım ayağa ittim onu sen maf ederim sen kimsin bana bağırıyorsn srfsz dedim . ... O günden sonra bidaha benimle konuşurken laflarını seçerek konuşuyordu.sanada tafsiye ederim .taviz verme
Bir kere bağırdım sadece oda kendi ailemin yanında. Onun ailesinin yanında cevap veremiyorumSiz de aynı üslupla geri cevap verin. Belki sizi anlaması daha kolay olur.
Oysa siz aslında onunla görüşmek istemiyorsunuz
Ayy çok sinirleniyorum sen anlatikca .adam resmen egosunu tatmin ediyor başkalarına böyle davranarak .tas kafaya bak sen .böylesi varya benim elime geçecek varyaa itin .......Cok iyi yapmıssınız gerçekten ama sizin eşiniz demek ki zekasında sorun yok anlamış benimki anlamıyor. Babasını dahi benim yanımda rencide etmiş biri.
Başkalarının yanında yapmıyor muBirde suclu benim ona göre ailesiyle görğsmemek İcin bahane sorun cıkarıyormusum
Bi iki kere yaptı ama ailesinin yanında daha cok yaptıBaşkalarının yanında yapmıyor mu
Zaten böylelerine hep benim gibi sessizler denk geliyorAyy çok sinirleniyorum sen anlatikca .adam resmen egosunu tatmin ediyor başkalarına böyle davranarak .tas kafaya bak sen .böylesi varya benim elime geçecek varyaa itin .......
Herkese karşı böyle davranıyorsa bence ailesi memnun bile olur en azından biri ağzının payını veriyor diye.Bir kere bağırdım sadece oda kendi ailemin yanında. Onun ailesinin yanında cevap veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?