Patavatsız eş

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Gerçekten eşime laf anlatamıyorum . On kere bin kere insanların yanında benimle düzgün konuş lafını bil dedim ama 5 yıldır ara ara kalbimi kırdı. İyi yönleri daha ağır basıyor ama mesela ailesinin yanında bekarlık sultanlıktır diyebiliyor.. Ya da karsısında cocuk var gibi yaptıgım seyi eleştirebiliyor. Mesela dışarıda spor aletlerine biniyorum Bi yerini kırcan, sonra ugras dur işin yoksa der (kendinedikkatetcanım) demesini beklerim.. Aynı şekil sözde bana şaka yaparken cahil diyor akraba yanında. Bunlar sadece örnek bir kac şey daha var.. Ve ben bunları söylediğimde kabul etmiyor ne abartıyorsun ailemle görüşmeyelim diye yalandan sorun cıkarıyorsun diyor ki ailesiyle ne alakası var bu durumun benim İcin yok ama onun İcin var cünkü birilerinin yanında hep böyle salak gibi davranıyor ki bu huyunu bildiğim İcin onla cok konusmuyorum dışarda ama bana satasıyor bırak kendi halime be adam iyi bir sey konusmuyorsun bari sataşma .. Benim eş ailesiyle sorunum yok ama cidden onların yanında böyle konuşmasından sıkıldım he sürekli olan şey değil bu ama bence olmaması gereken bir şey. hatasını da kabul etmemesinden sıkıldım beni suclu cıkardı yine bilerek kavga cıkarıyormusum????? birde cevap veremiyorum sorun şu ki sonradan keske şöyle deseydim diyorum ama insanların yanında nutkum tutuluyor keske lafını verseydim diyorum bu arada beni asla ezdirmez ailesine ben istediğimde gideriz sıkmaz gidelim diye ama diyorum ya tek eksisi patavatsız olması

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldır konuşarak anlaşmaya çalışmışsınız anlamamış bundan sonra sizde onu rencide edin başkalarının yanında belki o zaman akillanir
İşte ben de hem kimsenin ağzına laf vermemek İcin uzatmıyorum ya da dediğim gibi aklıma bir şey söylemek gelmiyor o an

Sende onu yerin dibine koy bak bakalım bidaha yapicakmi . terbiyesiz adam ....kusura bakma en hassas noktam bu benim.baskalarinjn önünde beni küçük düşürmeye çalışan adamı ben yerin dibine gömerim
Ben yapamıyorım ve yerin dibine koysam eminin sert cıkar ya da oda laf sokar kücük düşmek istemediğim için uzatmıyorum

İşte ben de hem kimsenin ağzına laf vermemek İcin uzatmıyorum ya da dediğim gibi aklıma bir şey söylemek gelmiyor o an
Doğru olanı yapmışsın , esin anlamamış sanada yazık değil mi aynı şeyi sende ona yap fırsat verme görsün gününü bazen kötülükten anlıyorlar saygılı terbiyeli olunca aptal saniyorlar

Ben yapamıyorım ve yerin dibine koysam eminin sert cıkar ya da oda laf sokar kücük düşmek istemediğim için uzatmıyorum
Canım bak etrafımda nekadar senin gibi kadin varsa sessiz sakin genelde hep onlarin kocaları böyle davranıyor . sert mi çıkacak sen daha sert çik . emin ol kimse seni suclamicak suclarsalarda kendileri bilir sen kendinden ödün verme.benim eş kişinin daha nisanliyken uyarmıştm sakın beni başkasının önünde rencide etme yoksa 10 katını görürsün demiştim ve gördü . kardeşinin önünde bikere bana bağırdı bende bağırdım kalktım ayağa ittim onu sen maf ederim sen kimsin bana bağırıyorsn srfsz dedim . ... O günden sonra bidaha benimle konuşurken laflarını seçerek konuşuyordu.sanada tafsiye ederim .taviz verme

Doğru olanı yapmışsın , esin anlamamış sanada yazık değil mi aynı şeyi sende ona yap fırsat verme görsün gününü bazen kötülükten anlıyorlar saygılı terbiyeli olunca aptal saniyorlar
Birde suclu benim ona göre ailesiyle görğsmemek İcin bahane sorun cıkarıyormusum

Cok iyi yapmıssınız gerçekten ama sizin eşiniz demek ki zekasında sorun yok anlamış benimki anlamıyor. Babasını dahi benim yanımda rencide etmiş biri.

Cok iyi yapmıssınız gerçekten ama sizin eşiniz demek ki zekasında sorun yok anlamış benimki anlamıyor. Babasını dahi benim yanımda rencide etmiş biri.
Ayy çok sinirleniyorum sen anlatikca .adam resmen egosunu tatmin ediyor başkalarına böyle davranarak .tas kafaya bak sen .böylesi varya benim elime geçecek varyaa itin .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…