- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Kesinlikle öyle düşünüyorum altta kalmaz ama kimseyide dinleyeceğini sanmıyorum cünkü ailesine karsı da böyle sadece sorunlu bir yeğeni var ona kibar demek ki istediğinde kibar olabiliyorAynı şekilde karşılık verirseniz eşinizde altta kalmamak icin tekrar cevap verebilir buda insanlarin yaninda tartışmaya sebebiyet verir hoş olmaz. Bence kayinvalide kayinpeder, eşiniz artik kimin sözünü daha cok dinliyorsa onlardan birisiyle konuşun eşinizi uyarsınlar
Özür diliyor mu insanların yanında benimkide bir iki gün sonra karıma sevdiği yemeği yapın ona iyi bakalım der 1 saat sonra hop diliyle kırar.. İnsanlara belli etmeyi de sevmiyorumBenimki de tam böyle değil ama benzer bir şey yapıyor. Gerçi ben de hassas bir insanım ama yine de onun yaptığı yanlış ve hoşlanmıyorum. Söyler şaka yaptım der sonra ben de "Ben güldüm mü? Hiç komik değil. Şakaya iki taraf da güler. Laf sokup kendin gülünce bu şaka değil sataşma oluyor" diye her seferinde kızıyorum ve kalabalıkta yaptığı şeyin özrünü biz başbaşayken dilerse kabul etmiyorum. Böyle böyle törpülendi biraz
Aynen aynı benzeri evde kul köle dısarıda aslan. Tahammül kalmıyor ve başkaları bu adam karısını sevmiyor diye düşünmesin istiyorumBenim eşimde daha çok benim ailemin yanında yapar kaç kere uyardım adam anlamıyor dışarıdan gören der ki bu adam zorla duruyor bu kadının yanında halbuki evde canım çiçeğim böceğim. Şimdi benimde tahammülüm kalmadı ya bakış ve davranışlarımla gerizekalı olduğunu hissettiriyorum yada bende onu ezikliyorum susup oturuyor.
Bende ayda bir görüşsem takmam ama ailesiyle iki haftada bir görüsürüz sık görğsünce artık batmaya başladı eşimin davranışları.Benim eşim daha üst modeli eşinizin. Kuş kadar aklı ile ailesinin yanında laf söyler sonra özür dilerim o anlama geldiğini bilmiyordum der elimi ayağımı öper. Ailesinin yanında atarlansin nasılsa 2-3 ayda 1 gün görüşüyoruz evde burnundan getiriyorum. Orda kavga etsem ekmeklerine yağ sürerim bunlar hergun kavga mı ediyorlar diye ağızlarına laf vermem
Eşimin akrabalarından bir kaç kişi dile getirdi sana değer vermiyor diye, laf sokmaya gelince ortamı umursamıyor ama söz konusu özür dilemek olunca tek başına olduğumuz zamanı seçiyor. Şimdi hiç umrumda değil alıyor cevabını oturuyorAynen aynı benzeri evde kul köle dısarıda aslan. Tahammül kalmıyor ve başkaları bu adam karısını sevmiyor diye düşünmesin istiyorum
O an, ne diyorsun sen dilek ne biçim konusuyorsun biz kalkalım der ya da bağırır bunu göze alamıyorumHic tahamülüm yoktur buna.Sizde 5 misliyle karşılık vereceksiniz ki yapmayacak bir daha.Düşünceli falanda olmayın o sizi düşünüyor mu ? Lafa atladiginda ailesine bakarak kuş beyinli oglunuzda herşeye muhalefet oluyor biri ağzını kirsa da adam olsa diyivereceksiniz.Bir daha yapamaz.
Seninki düzeldi mi peki hala cevabını aldığı halde laf sokmaya devam mıEşimin akrabalarından bir kaç kişi dile getirdi sana değer vermiyor diye, laf sokmaya gelince ortamı umursamıyor ama söz konusu özür dilemek olunca tek başına olduğumuz zamanı seçiyor. Şimdi hiç umrumda değil alıyor cevabını oturuyor
Sabah Bu sözü paylasacaktım durumumda sonra vazgeçtimBir daha birinin yaninda sana cahil derse cehalet okuyarak asilir ama sende ki esseklik baki de.
Diler sarılır, kendini affettirmeye çalışır mutlaka bilir ki o şekilde eve gidersek benden çekeceği varÖzür diliyor mu insanların yanında benimkide bir iki gün sonra karıma sevdiği yemeği yapın ona iyi bakalım der 1 saat sonra hop diliyle kırar.. İnsanlara belli etmeyi de sevmiyorum
Bana da öğretin bir şeylerDiler sarılır, kendini affettirmeye çalışır mutlaka bilir ki o şekilde eve gidersek benden çekeceği var
Ben yapsam daha sert cevap almaktan korkuyorum o yüzden yapamıyorım.Özür dilerim ama yarısından fazlasını okuyamadım. Çok sinir oldum çünkü. Madem seni yerin dibine sokup duracakti ne diye evlendi. Ya yalnızken olur kavgada edilir ama başkasının yanında küssen bile değil gibi davranılır. Aynısını yap bakalım napicak beyefendi.
Durum kesmez. Seni rencide ettiginde diyeceksin ki herkesin ortasinda anlasin.Sabah Bu sözü paylasacaktım durumumda sonra vazgeçtim
Ben yapsam daha sert cevap almaktan korkuyorum o yüzden yapamıyorım.
Ona göre bende aşağılık kompleksi varSırf yeğene karşı kibar size kaba ise adamda aşağılık kompleksi mi var? Sizi yerip kendini üstün göstermeye çalışıyor. Bekarlık sultanlıktır diyene beni babamdan isterken bunu neden söylemedin ömrün boyu bekar kalırdın derdim. Cahil demesi ise başka insanların yanında beni rezil etmen cahilliğin daniskasıdır vb. derdim. Kocan kendi görgüsüz ve cahil haddini bildirmedikçe azacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?