Patavatsız eş

Benimki de tam böyle değil ama benzer bir şey yapıyor. Gerçi ben de hassas bir insanım ama yine de onun yaptığı yanlış ve hoşlanmıyorum. Söyler şaka yaptım der sonra ben de "Ben güldüm mü? Hiç komik değil. Şakaya iki taraf da güler. Laf sokup kendin gülünce bu şaka değil sataşma oluyor" diye her seferinde kızıyorum ve kalabalıkta yaptığı şeyin özrünü biz başbaşayken dilerse kabul etmiyorum. Böyle böyle törpülendi biraz

Kesinlikle öyle düşünüyorum altta kalmaz ama kimseyide dinleyeceğini sanmıyorum cünkü ailesine karsı da böyle sadece sorunlu bir yeğeni var ona kibar demek ki istediğinde kibar olabiliyor

Benim eşimde daha çok benim ailemin yanında yapar kaç kere uyardım adam anlamıyor dışarıdan gören der ki bu adam zorla duruyor bu kadının yanında halbuki evde canım çiçeğim böceğim. Şimdi benimde tahammülüm kalmadı ya bakış ve davranışlarımla gerizekalı olduğunu hissettiriyorum yada bende onu ezikliyorum susup oturuyor.

Özür diliyor mu insanların yanında benimkide bir iki gün sonra karıma sevdiği yemeği yapın ona iyi bakalım der 1 saat sonra hop diliyle kırar.. İnsanlara belli etmeyi de sevmiyorum

Aynen aynı benzeri evde kul köle dısarıda aslan. Tahammül kalmıyor ve başkaları bu adam karısını sevmiyor diye düşünmesin istiyorum

Kendinizi ne aptal ne cahil ne saf nede salak yerine konulmasına izin vermeyin lutfen tepki verin siz tepki vermedikçe zamanla dahada artabilir

Bende ayda bir görüşsem takmam ama ailesiyle iki haftada bir görüsürüz sık görğsünce artık batmaya başladı eşimin davranışları.

Sırf yeğene karşı kibar size kaba ise adamda aşağılık kompleksi mi var? Sizi yerip kendini üstün göstermeye çalışıyor. Bekarlık sultanlıktır diyene beni babamdan isterken bunu neden söylemedin ömrün boyu bekar kalırdın derdim. Cahil demesi ise başka insanların yanında beni rezil etmen cahilliğin daniskasıdır vb. derdim. Kocan kendi görgüsüz ve cahil haddini bildirmedikçe azacak.

Aynen aynı benzeri evde kul köle dısarıda aslan. Tahammül kalmıyor ve başkaları bu adam karısını sevmiyor diye düşünmesin istiyorum
Eşimin akrabalarından bir kaç kişi dile getirdi sana değer vermiyor diye, laf sokmaya gelince ortamı umursamıyor ama söz konusu özür dilemek olunca tek başına olduğumuz zamanı seçiyor. Şimdi hiç umrumda değil alıyor cevabını oturuyor

O an, ne diyorsun sen dilek ne biçim konusuyorsun biz kalkalım der ya da bağırır bunu göze alamıyorum

Seninki düzeldi mi peki hala cevabını aldığı halde laf sokmaya devam mı

Özür diliyor mu insanların yanında benimkide bir iki gün sonra karıma sevdiği yemeği yapın ona iyi bakalım der 1 saat sonra hop diliyle kırar.. İnsanlara belli etmeyi de sevmiyorum
Diler sarılır, kendini affettirmeye çalışır mutlaka bilir ki o şekilde eve gidersek benden çekeceği var

Özür dilerim ama yarısından fazlasını okuyamadım. Çok sinir oldum çünkü. Madem seni yerin dibine sokup duracakti ne diye evlendi. Ya yalnızken olur kavgada edilir ama başkasının yanında küssen bile değil gibi davranılır. Aynısını yap bakalım napicak beyefendi.

Ben yapsam daha sert cevap almaktan korkuyorum o yüzden yapamıyorım.

Ona göre bende aşağılık kompleksi var her şeyi abartıp insanları ömemsiyormusum kimse gülmez abartma der kim ne düşünürse düşünsün der. Kendisini zaten hep bemdem üstün görüyür ev hanımıyım o üniversite mezunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…