Arkadaşlar konu sahibi zaten eşinin normal şartlar altında iyi biri olduğundan bahsetmiş ve muhtemelen dolduğu için burda biraz iç dökmüş tüm yaptıklarını sıralayarak sizde hemen kin kusmuşsunuz...başkalarının yanında eleştirmesi berbat bir davranış onu ayrı tutuyorum fakat işte spor aletlerindeyken düşüp başımıza iş açıcaksın demesi veya konuşurken cahil demesi veya eleştirmesi güzel davranışlar olmasa da bu kadar hakaret edilecek düzeyde şeylerde değil.. Ayrıca bende eşin gibiyim dedim bir önceki mesajım da ben başkalarının yanında kimseyi eleştirmen fakat başbaşayken sürekli eleştiri yapabilen biriyim aileme veya "cahil" kelimesini çok kullanırım çevremdekilere konuşurken tabii bunlar iyi bişey mi asla değil ama biz neden böyleyiz onu da biliyorum çünkü pek sağlıklı bir ortamda büyümedik sürekli kavga, dövüş, hır, gür haliyle üzerimizde, kişiliğimizde böyle hoş olmayan etkiler bırakabiliyor. Konu sahibinin eşinin bu davranışlarında da bunlar etkilidir zaten bu sivri dil ve patavatsızlığı olmasına rağmen eşinin çok iyi olduğunu belirtmiş yani tek sorun dilinde... misal kardeşim koşsa ona dikkat et demiyorum aynı bu adamın dediği gibi düşüp başımıza iş açıcaksın derim o yüzden kendime benzettim biraz. (başkalarının yanında rencide etmesi kabul edilemez gerisi idare edilebilir)