Patavatsız eş

Adam sizi zaten rezil ediyor ki. Bırakın, rezil olun yahu, birlikte rezil olun. Siz zaten rezil oluyosunuz, bari onun yaptığı yanına kalmasın. Bırakın deli desinler sizin için, nolucak?
O an herkes ona hak veripte üstüme gelirse sinirden ağlarım bakın üzüldüğüm İcin değil sinirden o yüzden o duruma düşmek istemiyorum

Şahsen bana bir şey denilirse ben ağzımı tutamıyorum. Elimde olmasa da cevap veriyorum. Eşim bi kere ablasının yanında gülerek benimle dalga geçmişti. Tabi bende ona gülerek bir şeyler demiştim. O da benim huyumu farketti. Eğer o bir şey derse benimde cevabını vereceğimi farketti. O günden beri başkalarının yanında pek laf atmıyor

O an herkes ona hak veripte üstüme gelirse sinirden ağlarım bakın üzüldüğüm İcin değil sinirden o yüzden o duruma düşmek istemiyorum

Söyleyeceğiniz çok basit bişey, " o beni rencide ederken hiçbiriniz ağzınizi acmiyosunuz şimdi de konuşamazsiniz". Siz böyle rezil olmayayım diye susup pistiginiz için bunlari yapabiliyor zaten

Ben şu şok olma olayını atamıyorum 1.2 dakika kafamda gidip geliyor o lafı dank diye sonra iş işten geçmiş oluyor modum düşüyor

Sebebi nedir peki? Neden bu sekilde davranıyorsunuz?
Ben başkalarının yanında kimseyi rencide etmiyorum veya eleştirmiyorum fakat yakın çevremle beraberken sürekli eleştirme veya en ufak şeylere bile laf atabilme, sivri dilli olma gibi sevmediğim huylarım var. Sebebi ise çocukluktan itibaren çok sağlıklı, sorunsuz bir ortamda büyümeyişim diye düşünüyorum...Konu sahibinin eşi de pek sağlıklı bir ortamda büyümemiş ve muhakkak bu kişiliğinde başlıca sebep bu... Başkalarının yanında rencide etme huyundan vazgeçerse geri kalan davranışları tolere edilebilir gibime geliyor.

Sana cahil/gerizekali vb dediği zaman de ki;
Hayatım ben iyi bi şey olsam seni mi alırdın. Düşünebiliyorsan bunun üzerine bi düşün bakalım, de ve gülümse. Icabında şaka yaptım senin gibi dersin.

Emin ol bu davranış seni rahatsız etmiyor. Orda bulunan insanları da rahatsız ediyor.
Benim de eniştem yapıyordu bunu senelerce ben hep kavganın ortasında kalıyordum.

Bi de öyle bi şey ki evde süt dökmüş kedi aslında birilerini görünce azıtıyor. Tanıyoruz kendisini de.

En son yaptığı zaman onların yaylasına davetliydik. Geçen sene bu zamanlardı sanırım.

Yine aynı şeyi yaptı. Insanin ağzının tadı kaçıyor. Moralimiz bozuldu tabi. Herkea keyifsiz oldu.

Sonradan kalabalik içinde eşinden ve herkesten özür diledi.

Eşim de özrün üzerine dedi ki enişteme. "Sen davet ettin biz geldik. Biz öteye beriye hakaret etmeni dinlemeye gelmedik. Bunu daha önce de yaptın. Ama bu sondur. 1 kez daha benzer bir şey olursa biz artık yokuz . Kesinlikle gelmeyiz. Bir arada bulunmayız.

Eniştem de diyorum ya iyidir aslında
O zamandan beri baya yol kat etti.

Sizin de eşinizi hatrıni saydığı biri uyarmalı.

Size cahil dedigi zaman mesela annesi babası gibi biri çıkıp ne diyorsun oğlum ne ayıp davranışlar diye rahatsiz olduğunu belirtmeli

Bu davranış sadece sizi değil ortamda bulunan insanlari da rahatsiz ediyodur. Beni çok ediyordu yani.

Böyle insanlarla bir araya dahi gelmek istemiyorum. O kadar ki hazzetmiyorum böyle davranışlardan.

Teşekkür ederim canım..

hiçbirşey diyemiyorsan, şöyle dişlerini sıkarak canımı sıkma benim desene.
hayatta tahammül edemediğim şey azarlanmak, atarlanmaktır. birebirken bile tahammül edemem, üzerine yürürüm.
bırak kim rezil olacaksa olsun, karşılık göreceğini bilsin ki, bir daha yapmaya cesareti olmasın.
acayip sinir oldum.

Daha önce bir büyüğü uyarmıştı karına bizim yanımızda hakaret etme diye ki değişen Bi şey olmadı sizin enişteniz insanmış uslanmış. Bende hiç sevmem bu tür insanları nasıl denk geldi bilmiyorum

Oğlum yapma etme demektense... bu şekilde davrandığın sürece biz gelmeyiz artik. Bir arada bulunmayiz gibi konussa güzel olurdu ve etkili de olurdu.

Öyle bir şey yaptığı zaman sen iyi bir boz, bak bakalım bir daha yapabiliyor mu. Konuşmadan anlamayan adama böylesi hak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…