Patavatsız eş

Aynen öyle yapmalı bence de

Bu laflar benim aklıma gelmiyor ki o an ah ah mal gibi kalıyorum

Annenizin ellerinden öperim keşke bende saygı görmeyi başarabilsem yumusak yüzlü olmak ve cabuk unutmak galiba hatam

Sizde aynısını yapın bakalım sonuç ne olacak

Bu laflar benim aklıma gelmiyor ki o an ah ah mal gibi kalıyorum
Farkındaysanız durup dururken ben de benim eşe kuruldum O bekarlık sultanlıktır dememişti ama arkadaşına "Niye evleniyosun" diye sormuştu. Ben bunu üstüme alındım. Açtım ağzımı yumdum gözümü seninle zorla mı evlendim. Kendi aranızda yaptığınız bu geyikle kendinizi ne sanıyorsunuz acaba? Bu gün ayrılsam senden hayatın alt üst olur ben buna adım gibi eminim sen neye dayanarak böyle konuşabiliyorsun.mutsuzsan evli olmaktan seni bağlayan hiç bir gerekçe yok, buyur istediğini yap dedim. Asla susmadım. O özür dilemek zorunda kaldı.
Bence susmaya kanalize olduğunuz için aklınıza bir şey gelmiyor. En kötü ihtimalle, aynı şeyi düşünüyorum. Bekarlık sultanlıktır diyip bi göz kırpın. Hesap da soramaz. Sen ne dediysen onu dedim dersiniz

Ağzınıza sağlık ki sizin eşiniz cok kötü Bi şey dememiş. Ailesi ona yabancı olmadığı İcin ne var nolmus öyle dediysem diyor benimki bu evlilik sakasını arkadaşlarına da yapmıs tı Bi şey dememiştim cok mu safım

Annenizin ellerinden öperim keşke bende saygı görmeyi başarabilsem yumusak yüzlü olmak ve cabuk unutmak galiba hatam
Annemden öğrendiğim en iyi şey laf sokmak. Ben de bir zamanlar böyle çekingen, sakin, sinik bir tiptim. Hala sakinim ama sinik değilim artık. Bana laf eden misliyle karşılık göreceğini bilir. Amirim de '' Senin laf soktuğun yerin üç gün ömrü var. '' demişti. O kocan karşıma çıkmasın. Hayatının hatası olur. Sinir oldum kocana.

Ben de unuturum. Unutma olayını şöyle aşabilirsin. Acın hala tazeyken sana yapılanı, hissettiklerini yaz bir yere. Sinirin geçtikçe oku.

'' Bekarlık sultanlıktır '' lafı boşanma sebebi benim için. Net. Onu diyen adama de ki '' Hala geç kalmış değilsin''. Başlayacaktır' ' Sen bekarken ne yapacaksın, nereye gideceksin, nasıl doyacaksın' ' falan. O zaman da' 'Seni ilgilendirmez boşandıktan sonra ne yaptığım' 'dersin. Yağmasan da gürle işte. Sıkıyı görmedikçe uslanmıyorlar.

Aslında yalnızken bile çok saçma. Ama kalabalıkta kim olursa olsun kabul edilemez bir durum. Siz de kabul etmeyin. Ettikçe artar dozu

Bu gibi durumlar yapilabilecek en iyi sey onun sana davrandigi gibi sen de ona davranicaksin. Deli deliyi görünce comagini saklarmis. Masallah coook sabirlisiniz, bir cinnet gerekiyor size. Esinize ben bile burdan cok sinir oldum ya

Ben hep şunu savunurum eşini rezil ederse biri bu demektir ki rezilin kocasıdır/karısıdır.

Teşekkürler güzel fikirlerin İcin bundan sonra aynı şekil davranıcam karsımda önemsiz biri var gibi düşünüp rahat rahat lafımı sokucam

Bu gibi durumlar yapilabilecek en iyi sey onun sana davrandigi gibi sen de ona davranicaksin. Deli deliyi görünce comagini saklarmis. Masallah coook sabirlisiniz, bir cinnet gerekiyor size. Esinize ben bile burdan cok sinir oldum ya
Sabır dısarıda var evde yok artık oda alısmıs küsmeme hiç bir sey demiyor

Nutkum tutuluyor işte istesemde yapamıyorum ama evde nasıl lafını veriyorum şaşırırsınız başkalarının yanında kasılıyorım
Bende ilk evlendigim senelerde sizin gibiydim ailesinin yanında dalga geçerdi ,baktım olmuyor aynisini yaptim ona,
hatta iş arkadaşının evinde verdim ayarı ondan sonra akillandi ,kaç sene oldu gram eleştiri yapamaz biliyo ne yapacağımı ,biz susunca onlar dahada dozu artıyor milletten çekinmeyin verin lafını otursun bir iki kavga edersiniz akillanir kocanız.

Hiçbisey diyemiyosaniz deyin ki, "boş yapiyosun", "boş yapmaa, sacmalamaa, kafamı sisirdin" gibi kendisini ciddiye almadığınizi belli edin, insanların yanında o küçük düşsün
Haklısınız deneyeceğim artık tek korkum işte rezil olmak daha da kötü olması

Dahada kötu olmasını rezil olmayı düşünmeyin böyle yaşayarak bı ömür devam edebilecekmisiniz eşiniz zaten sizi rezil ediyor böyle davranarak,ayrıca kötü olursa korkunuz neden eşiniz saygı duymuyor demektir uyariniza rağmen devam ederse,
Bizde korktuk ama umrumda bile değildi onun ne yapacağı ,gerekeni sadece eşime değil herkese yapıyorum canımı sıkanin canını sıkarım.

Adam sizi zaten rezil ediyor ki. Bırakın, rezil olun yahu, birlikte rezil olun. Siz zaten rezil oluyosunuz, bari onun yaptığı yanına kalmasın. Bırakın deli desinler sizin için, nolucak?

Şu pasifliği atmam lazım üstümden haklısınız eli maşalı olmak lazım yoksa semer vuran cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…