Patavatsız Lise Arkadaşı

Kendi durumuna bakmadan sizi mi eleştirdi, kıskançlıktan kendini komik duruma düşürmüş
Daha yeni ekledik birbirimizi, ünv arkadaşlarımla sadece bir fotom var. Kıskanması aşırı komik olur :)

oluyor ya,iyi yönü varsa o yönlerini düşünüp konuşmaya görüşmeye devam ediyorum ben.Yoksa zamanla ilişkimi kesiyorum.
Biraz sakin olayım yani :)

Abartı olur. Kaçmayın. Bu benim hayatım o da senin hayatın. Seni ırgalamaz diyin geçin. Üzerine de düşünmeyin. Patavatsızlık başka bişey değil

Sizin üniversite okumuş olmanızı kıskanmış olabilir kendisi evlenip okumadığı için
Ben de çocukları büyütmüş, kocasıyla gezip tozuyordur diye mi kıskansam? :)

Abartı olur. Kaçmayın. Bu benim hayatım o da senin hayatın. Seni ırgalamaz diyin geçin. Üzerine de düşünmeyin. Patavatsızlık başka bişey değil
Başta sinirlendim ama yorumlardan sonra fevri davranmayayım diye düşünüyorum.

Ben de çocukları büyütmüş, kocasıyla gezip tozuyordur diye mi kıskansam? :)
benim için ya da sizin için her iki durum da kıskanılacak birşey değil ama herkes farklı duygulara sahip bu arkadaşınız kıskançlıktan dolay patavatsızca konuşmuş.

Başta sinirlendim ama yorumlardan sonra fevri davranmayayım diye düşünüyorum.
Yaa benim ilkokul arkadaşım vardı. Kıza daha önce kimseyle flörtleşmediğimi söyleyince kalçamda kulağım varmış gibi şaşırmış. Nasıl sevgilin olmaz demişti. Bunu söylerken üzgünüm ama insanlar bi yerden vurmak istiyo. Buna takarsan başarırlar demek olur o yüzden takma. Hem evlilik kişinin kendi iradesiyle olan bişey. Evlenmek isteyen bile 30 dan önce evlenmemeli. Enflasyondan haberleri var mı,iş şartlarından haberleri var mı,iş bulana kadar birikim edene kadar 30 oluyoruz artık. Kusura bakmayın da arkadaşınız işini bitirince arkasını dönen sunta tiple parası için evlenmiş hayatta başarılı olamamış,mutlu olamamış kendisi sizi ordan vurmaya çalışmış

20 yıldır görüşmediğimiz için huyunu suyunu bilmiyorum. İlk imajı olumsuz oldu benim açımdan.

Eksik hissetmesi saçma olur. Zaten 20 yıldır görüşmüyorduk.
Hayır sizle görüştükten sonra sizi görünce falan sizin hayatınızı görünce falan öyle hissetmiş olabilir.

abartı olur... birde bilmediğiniz bir kıskançlığı varsa laf soktum koydu bak engellemiş heryerden deyip totosu kalkar... ha yok öyle biri değil sadece bi patavatsızlık yapmış aslında kötü niyetli değilmiş demek için bir şans verip görüşün, sonraki tavra göre karar verirsiniz

Biz ne zaman bu kadar kötü kalpli olduk ya liseden arkadaslarim var bi tanesi yeni anne olacak benim 14 yasinda oğlum var gec evlendi nasip bu işler halada görüsürüz asla sen gec kalmissin herseye demek aklimin ucundan dahi gecmedi engellemeyin ama görüşmeyinde evlenmek cocuk sahibi olmak marifet değil insanlar evlenmeden cocuk sahibi olmadanda hayatin tadini cikarip guzel bi hayat yasayabilir arkadasiniz kötü kalpli uzak durmaniz fayda sağlar

Kadının hayatı hakkında zerre fikrim yok. Hiç foto filan da paylaşmamış.
Benim tek fotomla bu kadar fikir yürütmesi -laf sokma da olabilir- abes geldi bana.
İlk aşkı öğretmeniyle evlenmesiyle övünüyordur belki :)

Neden ayıp olacakmış, size istediği gibi konuşan birisine sizde istediğiniz gibi davranabilirsiniz.
Ben 37 yaşındayım ilk bebeğimi Allah nasip ederse kucağıma 2 hafta sonra Rabbimin izniyle alacağım. Birisi bana densiz bı konuşma yapsa acı acı cevabını veririm.
Çocuk kaderdir kısmettir Rabbimin mucizesi ne zaman nasip ederse, okul ise imkanlarla ilgili...
Kimse kimseye bu konularla ahkam kesemez.

Evet. Biraz daha beklemeye karar verdim.

Diğer lise arkadaşlarımla aramda hiç böyle bir diyalog geçmedi. Geçmişi yad ettik, kv koca çekiştirdik. Ama bu arkadaşın ilk yaptığı bu oldu.
Çok manasız.

Rabbim sağlıkla kavuştursun. :)
Biraz bekleyip duruma göre davranacağım.

Sizden ders almak istiyorum.
Laf sokma sanatı hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…