Hahaha :)Benim annemin lise arkadaşı da çok kibirli davranmıştı. Evine hizmetçiler geldiğini kocasının ve kaynanasının ona taptığını falan söylemişti. Annem de mesajda "ya ne güzel ben de çarşaflandım beyim öyle uygun gördü. 6 çocuğum var dedi dini isimler sıraladı"ümmü gülsüm,hayrunisa,rabia gibi". Kadın da ayy yazık,yok mu evinizde hizmetçi falan diyo. Annemin tabi alakası yok. Yaşına göre güzel bi kadın ve saçından makyajından ödün vermez,biz üç kardeşiz ve gecekonduda falan oturmuyoruz :)) Neyse buluşmaya gitti annem beni de yanına aldı. Kadın masaya oturmuş sağa bakıyo sola bakıyo annem de yakınında :) en sonunda oturdu karşısına kadın bi şaşırdı bi şaşırdı. Buluşmanın sonunda eşi geldi kadına "aa arkadaşın nerde"(çarşaflı bekliyo :)) kadın da burda dedi. Adam ibrahim tatlısesin beyninden vurulmasını yaşadı. Yani anafikir: kimsenin sizin üzerinizden pay çıkarmasına izin vermeyin
Başka arkadaşmı yok Allah aşkına görüşmeyin. Onunlamı uğraşacaksınız. Bu tip insanlar insanın bütün enerjisini emiyorlar boşverin bi köşede dursun öyle. Muhatap olmayın.
Elbette mesafeli davranacağım.her yerden engellemeyin tabi ki. ama mesafe koyabilirsiniz
hoşuna gitmediyse boşver engelle gitsin .yoksa üstünde daha çok egosunu tatmin edecektirİyi akşamlar hanımlar;
Lise arkadaşım beni sosyal medyada bulmuş, karşılıklı takipleştik.
Bir ara buluşalım deyince olur dedim. Fakat bugün telde sohbet ederken "çocuk için de, üniversite için de çok geç kalmışsın. Ben çocukları büyüttüm bile, lise çağındalar "minvalinde bir konuşma geçti aramızda.
Ben bu tavrına sinir oldum. Her yerden engellesem ayıp/abartı olur mu?
Fevri davranmış olmamak için şimdilik beklemeye aldım bakalım.hoşuna gitmediyse boşver engelle gitsin .yoksa üstünde daha çok egosunu tatmin edecektir
Bakalım bekleyeceğim biraz daha.Bence bi şans daha verin belki kendi yaşadıkları farklı olduğu için aniden farklı bir tepki vermiştir. Kötü niyetli olsa niye sizi bulup buluşmak istesin. Ama yine aynı devam ederse mesafe koyar görüşmezsiniz.
Öyle yapacağım sanırım :)Takmak için değer vermek önemsemek lazım. Bence engelleme hiç sallama bile..
40 yaşındayım ve 15 yıllık evliyim :)Kac yasındasınız merak ettim. Bence arkadasınız la gorusmeyın. Hayatınız kararlarınız hayalerınız kıymetli kimseye laf dusmez acıkcası bende kendi hayatımda oyle bir karar aldım beni asagı cekem insanlardan uzak duruyorum çokta mutluyum.
Bana da öyle geliyor.Ya bu şey değil mi, hayatta evlenmekten çocuk doğurmaktan başka vasfı olmadığı için çevresine en fazla bunlarla hava atabilmek için samimiymiş gibi yapan tip? Sizi bariz bunun için bulmuş. Engeli haketmiş bence.
Kendisini engelletmek için uğraşacak gibi.Bence böyle boşboğaz birine anca laf vermiş olursun
Hiç muhattap olma o yazdıkca merhaba merhaba takıl derim
Kıskanclıgından neye saracagını sasırmısBana da öyle geliyor.
Whatsapp ta saz çaldığım bir durum paylaştım, sen öğretmenlik okumuyor musun, niye saz çalıyorsun yazmış.
Cahilliğin dibine vurmuş bir arkadaş sanırım.
Asıl derdi sanırım aynı yaşta olmamıza ve küçük çocuklarıma rağmen benim farklı aktivitelerim olması.Kıskanclıgından neye saracagını sasırmıs
Bidaha coluk cocuk muhabbeti yaparsa çocuğu bi basarı olarak görmedim hedeflerim vardı önceliklerim farklıydı gibi sizde onu gömün :)
Kendi icinde uhde kalan seyleri gördükce sinir olup sana sarıyorAsıl derdi sanırım aynı yaşta olmamıza ve küçük çocuklarıma rağmen benim farklı aktivitelerim olması.
Vardığım sonuç bu :)
Asıl derdi sanırım aynı yaşta olmamıza ve küçük çocuklarıma rağmen benim farklı aktivitelerim olması.
Vardığım sonuç bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?