Patavatsız Lise Arkadaşı

Başka arkadaşmı yok Allah aşkına görüşmeyin. Onunlamı uğraşacaksınız. Bu tip insanlar insanın bütün enerjisini emiyorlar boşverin bi köşede dursun öyle. Muhatap olmayın.

Hahaha :)
Elbette izin vermem. Sadece önyargıyla fevri davranmak istemedim.
Bakalım süreç nasıl ilerleyecek

hoşuna gitmediyse boşver engelle gitsin .yoksa üstünde daha çok egosunu tatmin edecektir

Bence bi şans daha verin belki kendi yaşadıkları farklı olduğu için aniden farklı bir tepki vermiştir. Kötü niyetli olsa niye sizi bulup buluşmak istesin. Ama yine aynı devam ederse mesafe koyar görüşmezsiniz.

Takmak için değer vermek önemsemek lazım. Bence engelleme hiç sallama bile..

Bakalım bekleyeceğim biraz daha.
Takmak için değer vermek önemsemek lazım. Bence engelleme hiç sallama bile..
Öyle yapacağım sanırım :)

Çok şükür erkenden koca derdine düşmedim deseydiniz. Görüşmeyin derim patavatsız insan seneler sonra görüştüğü arkadaşa böyle bir cümle kullanır mı

Kac yasındasınız merak ettim. Bence arkadasınız la gorusmeyın. Hayatınız kararlarınız hayalerınız kıymetli kimseye laf dusmez acıkcası bende kendi hayatımda oyle bir karar aldım beni asagı cekem insanlardan uzak duruyorum çokta mutluyum.

40 yaşındayım ve 15 yıllık evliyim :)

Ya bu şey değil mi, hayatta evlenmekten çocuk doğurmaktan başka vasfı olmadığı için çevresine en fazla bunlarla hava atabilmek için samimiymiş gibi yapan tip? Sizi bariz bunun için bulmuş. Engeli haketmiş bence.

Bence böyle boşboğaz birine anca laf vermiş olursun
Hiç muhattap olma o yazdıkca merhaba merhaba takıl derim

Bana da öyle geliyor.
Whatsapp ta saz çaldığım bir durum paylaştım, sen öğretmenlik okumuyor musun, niye saz çalıyorsun yazmış.
Cahilliğin dibine vurmuş bir arkadaş sanırım.

Bana da öyle geliyor.
Whatsapp ta saz çaldığım bir durum paylaştım, sen öğretmenlik okumuyor musun, niye saz çalıyorsun yazmış.
Cahilliğin dibine vurmuş bir arkadaş sanırım.
Kıskanclıgından neye saracagını sasırmıs
Bidaha coluk cocuk muhabbeti yaparsa çocuğu bi basarı olarak görmedim hedeflerim vardı önceliklerim farklıydı gibi sizde onu gömün :)

Kıskanclıgından neye saracagını sasırmıs
Bidaha coluk cocuk muhabbeti yaparsa çocuğu bi basarı olarak görmedim hedeflerim vardı önceliklerim farklıydı gibi sizde onu gömün :)
Asıl derdi sanırım aynı yaşta olmamıza ve küçük çocuklarıma rağmen benim farklı aktivitelerim olması.
Vardığım sonuç bu :)

Asıl derdi sanırım aynı yaşta olmamıza ve küçük çocuklarıma rağmen benim farklı aktivitelerim olması.
Kendi icinde uhde kalan seyleri gördükce sinir olup sana sarıyor
Bozmadıgın sürece uslanmaz
Kibarlıgı bırak sacmaladıgında yapıstır cevabı ki haddini bilsin :)

yok asıl sorun ne yaparsaniz yapın kendini sizden üstün görmesi. uzaktan akrabam olan bı kız var. ara ara yazar, üstünlük taslar akıl verir küçümser sonra yalnızlığıyla başbaşa kalır.

nasada astronot olsaniz, boyunuz kadar ergen cocugunuz olsa, trilyoner ve dört dortluk bi adamla evlenmeniz bile yetmez. çünkü o herzaman en iyisine layik en yücedir. eger siz ondan ustun durumdaysaniz kesinlikle onun gibi iyilerin kaderi kötüdür, kötü insanlara hep iyi seyler olur

bana ilginç geliyolar ya oturup izliyorum. cok acayipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…