Patavatsız Lise Arkadaşı

Aklıma bir anım geldi

Yıllar sonra yolda lise arkadaşımla karşılaştık. Havadan su dan konuştuk . Konu evlilik çocuk vs. geldi.
Bende 1 tane oğlum olduğunu 10 yaşında olduğunu söylemiştim. (Şİmdi 19)

Arkadaşım ''Oooo dedi 1 çocuk mu ? Tek çocukla olurmıumuş falan başladı lafa

Bende sende durum nedir dedim.

Ben daha kafama göre birini bulamadım demişti.

Ben şok ben iptal :) :)

O sebeble sallamayın bile herşey vakti zamanı gelince olacaktır zaten.

O erken evlenip çocukları büyütünce başına taç mı takmışlar.?

Birden bire engelemeyin ama mesafe koyun aranıza Kendinle övünen insanlardan her daim uzak durun.

Sağlıklı günler :)

Bana sadece ünv deki çocuklar helal olsun diyor. Komşular burun kıvırıyor :)
İnsanlar artık kompleksli. Kendi içlerindeki mutsuzluğu başkalarına yansıtmak içten içe onları mutlu ediyor ama sorsan asla öyle değil.

Benimde bir arkadaşım bir gün kızım okumadın, çok erken evlendin be gibi veryansın yaparken, bir saat- yarım saat sonra, vallahi artık evlenmek istiyorum, evleneyim çalışmayacağım yoruldum, diyebiliyor. Oysa bir senedir bile çalışmıyor. Daha mezun olalı 2 sene yeni olacak. Ünv. hazırlık aşamasından nasıl yapsam desem, bu saatten sonra okusan ne olucak, iki çocukla üniversite gülerler kızım gibi saçma sapan şeyler söyleyebiliyor. Neyse kendisini ciddi olarak hayatımdan çıkarma sürecindeyim zaten.

Neyse ki sosyal medyada ayda yılda bir paylaşım yaparım :)

Hangi bölüm okuyorsunuz? Ne güzel. Ben de sizi kıskandım şimdi.
Gorusmeyelim. Zaten kaldiramam böyle küçük bebeli ve azimli kadınları.
Öğretmenlik :)
Önemli olan KPSS.
Ah ah.

Sen koca bulamamışsın ayol deyip gülmelik mesele :)

Okuyun tabi ki.
İnsana çok şey katıyor.
7/24 evin içinde monoton bir hayat insanı yaşlandırıyor sanki.

Her yerden engelleyecek kadar önemsemeyin bence. Herkes sabit bir yaşta evlenmek, cocuk yapmak zorunda felan degil..

İnanın benim kaç yaşımda evlendiğimi bile bilmiyor. Sadece kızımın yaşının küçük olmasından fikir yürütmüş olmalı :)
Aa salaklık,takmayın bence hatta yüzyüze görüşün ve hayatınız mükemmelmiş gibi yapın gıcık olsun :)

Açıkçası kararsızım.
Bir şans daha vereyim kendi açımdan diye düşünüyorum, diğer yandan hiç uğraşma boşver diyorum.
hemen kestirip atmak doğru değil silip engellemeyin tabi
ama fazla görüşmeyin artık

hiç yani bu yaştan sonra ne üniversitesi
not kızımla bu sene bende sıvana giriyorum

Okuyun tabi ki.
İnsana çok şey katıyor.
7/24 evin içinde monoton bir hayat insanı yaşlandırıyor sanki.
Bebiş biraz daha büyüsün, şu ramazanı atlatalım yavaş yavaş ders çalışmaya başlayacağım zaten.

Siz hangi bölümü okuyorsunuz?

Ona özel paylaşım yapıp boğayım onu :)
Öyle şeylere girme. Anlar ve kendisi de yarışa girer. Senin doğumdan sonra güzelliğini kaybetmediğine inanıyorum. Güzelce giyin kuşan. Eşin bırakacaksa o da gündelik ama şık giyinsin. Buluşcağınız kafeye ve onun oturduğu masaya kolkola gidin. Eşin hafif bi baş işaretiyle selam versin. Sandalyeni çeksin. Ne zaman istersen ara beni gelip alırım desin yanağına da buse kondursun ya da sen koy. Bu Leonardo Dicapriomsu hareketler karşısında hatun çatım çatım çatlar zaten

Standart güzellik anlayışının altındayım maalesef.
Ancak kocam ve çocuklarım konusunda gerçekten şanslı olduğuma inanıyorum.
Eğer yoğun(!)luktan fırsat bulursam böyle bir gösteriş düşünebilirim :)

Benim annemin lise arkadaşı da çok kibirli davranmıştı. Evine hizmetçiler geldiğini kocasının ve kaynanasının ona taptığını falan söylemişti. Annem de mesajda "ya ne güzel ben de çarşaflandım beyim öyle uygun gördü. 6 çocuğum var dedi dini isimler sıraladı"ümmü gülsüm,hayrunisa,rabia gibi". Kadın da ayy yazık,yok mu evinizde hizmetçi falan diyo. Annemin tabi alakası yok. Yaşına göre güzel bi kadın ve saçından makyajından ödün vermez,biz üç kardeşiz ve gecekonduda falan oturmuyoruz :)) Neyse buluşmaya gitti annem beni de yanına aldı. Kadın masaya oturmuş sağa bakıyo sola bakıyo annem de yakınında :) en sonunda oturdu karşısına kadın bi şaşırdı bi şaşırdı. Buluşmanın sonunda eşi geldi kadına "aa arkadaşın nerde"(çarşaflı bekliyo :)) kadın da burda dedi. Adam ibrahim tatlısesin beyninden vurulmasını yaşadı. Yani anafikir: kimsenin sizin üzerinizden pay çıkarmasına izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…