Bana da saçma geldi. Kaba bi hareket. Bakın şöyle de olabilir: kendi kafasında geç evlenen kadınları ve sizin de yaşınızı yaşlı bulduğu için ıyy yazık evlenemedin demiş olabilir. Ben olsam dalga geçerdim.Kadının hayatı hakkında zerre fikrim yok. Hiç foto filan da paylaşmamış.
Benim tek fotomla bu kadar fikir yürütmesi -laf sokma da olabilir- abes geldi bana.
İlk aşkı öğretmeniyle evlenmesiyle övünüyordur belki :)
Anahahha aynisi basima geldi nerdeyse ve ben yaptim. Facebooktan takiplesmistik. E ben evlendim sen tohuma kacmissin demisti. Ve cok ciddiydi. Fotolarima bakmis. Gezip tozup cok bos bir hayat suruyormusum. Mutluluk bu muymus? Bana uzulmus o hallerimi gorunce. (Bu olay oldugunda 26 yasindaydim daha evlenmeyi kabuslarimda goruyordum ancak). Senin gibi Bogazicini bitirip ve calismayip Kaynanamin dizi dibinde sarma saracagima simdi bilmem ne kulubune gidiyorum sana mutluluklar. Yazdim engelledim bi de. Hala eski arkadaslarimiza beni kotuluyormus arada. Cok ayip etti vs diye. Yani buzulmuyor o kopasica agizlari. Keyif bozmamak lazim :) onun ustune bi 6 sene daha gezdim. Capkinlik yaptim:)) oooh canima degsin:)İyi akşamlar hanımlar;
Lise arkadaşım beni sosyal medyada bulmuş, karşılıklı takipleştik.
Bir ara buluşalım deyince olur dedim. Fakat bugün telde sohbet ederken "çocuk için de, üniversite için de çok geç kalmışsın. Ben çocukları büyüttüm bile, lise çağındalar "minvalinde bir konuşma geçti aramızda.
Ben bu tavrına sinir oldum. Her yerden engellesem ayıp/abartı olur mu?
Bence gorusmeyin o zaman. Cunku telefonda onu diyen yuzyuze iyice gemi aziya alir.Evet. Biraz daha beklemeye karar verdim.
İnanın benim kaç yaşımda evlendiğimi bile bilmiyor. Sadece kızımın yaşının küçük olmasından fikir yürütmüş olmalı :)Bana da saçma geldi. Kaba bi hareket. Bakın şöyle de olabilir: kendi kafasında geç evlenen kadınları ve sizin de yaşınızı yaşlı bulduğu için ıyy yazık evlenemedin demiş olabilir. Ben olsam dalga geçerdim.
Yok artık. Bu resmen kabalık. Sanki kadın evlenince değerlenen bir varlık.Anahahha aynisi basima geldi nerdeyse ve ben yaptim. Facebooktan takiplesmistik. E ben evlendim sen tohuma kacmissin demisti. Ve cok ciddiydi. Fotolarima bakmis. Gezip tozup cok bos bir hayat suruyormusum. Mutluluk bu muymus? Bana uzulmus o hallerimi gorunce. (Bu olay oldugunda 26 yasindaydim daha evlenmeyi kabuslarimda goruyordum ancak). Senin gibi Bogazicini bitirip ve calismayip Kaynanamin dizi dibinde sarma saracagima simdi bilmem ne kulubune gidiyorum sana mutluluklar. Yazdim engelledim bi de. Hala eski arkadaslarimiza beni kotuluyormus arada. Cok ayip etti vs diye. Yani buzulmuyor o kopasica agizlari. Keyif bozmamak lazim :) onun ustune bi 6 sene daha gezdim. Capkinlik yaptim:)) oooh canima degsin:)
Zaten görüşmeyi düşünmüyorum, acayip yoğun olacağım :)Bence gorusmeyin o zaman. Cunku telefonda onu diyen yuzyuze iyice gemi aziya alir.
Bahanelerle atlatin anlar o da mesaji. Muhattap olmayin bence. Hayatinizda boyle asalak tipli insanlari barindirmayin.
Bana da öyle geliyor.Valla olmaz bence haketmis. Bu sekilde konusan dangalaklari hayatimdan siliyorum. Yeterince zor olan hayatimi bir de onlarin vidividilariyla tuketemiyecegim. Muhtemelen mutsuz sizin ustunuzden atio sinirini. Hic gerek yok bu luzumsuzlara.
Böyle mutlu olunuyorsa, olsun bari.Yazık kendi eksiğini kapatmıştır. Eleştiri yaparken kendini tatmin etmiştir
Bana sadece ünv deki çocuklar helal olsun diyor. Komşular burun kıvırıyor :)Ben de ikinci büyüsün, üniversite diyorum ama herkes, ne yapacaksın ki üniversiteye gidip, diyor.
Ablam 30 yaşından sonra hem liseyi hem üniversiteyi, 3 çocukla bitirdi. Konu ona gelince, helal olsun bak üç çocukla okudu, oluyor.
Aynı insanlar, farklı kafalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?