Patavatsız Lise Arkadaşı

Bana da saçma geldi. Kaba bi hareket. Bakın şöyle de olabilir: kendi kafasında geç evlenen kadınları ve sizin de yaşınızı yaşlı bulduğu için ıyy yazık evlenemedin demiş olabilir. Ben olsam dalga geçerdim.

Anahahha aynisi basima geldi nerdeyse ve ben yaptim. Facebooktan takiplesmistik. E ben evlendim sen tohuma kacmissin demisti. Ve cok ciddiydi. Fotolarima bakmis. Gezip tozup cok bos bir hayat suruyormusum. Mutluluk bu muymus? Bana uzulmus o hallerimi gorunce. (Bu olay oldugunda 26 yasindaydim daha evlenmeyi kabuslarimda goruyordum ancak). Senin gibi Bogazicini bitirip ve calismayip Kaynanamin dizi dibinde sarma saracagima simdi bilmem ne kulubune gidiyorum sana mutluluklar. Yazdim engelledim bi de. Hala eski arkadaslarimiza beni kotuluyormus arada. Cok ayip etti vs diye. Yani buzulmuyor o kopasica agizlari. Keyif bozmamak lazim :) onun ustune bi 6 sene daha gezdim. Capkinlik yaptim:)) oooh canima degsin:)

Evet. Biraz daha beklemeye karar verdim.
Bence gorusmeyin o zaman. Cunku telefonda onu diyen yuzyuze iyice gemi aziya alir.
Bahanelerle atlatin anlar o da mesaji. Muhattap olmayin bence. Hayatinizda boyle asalak tipli insanlari barindirmayin.

Engellemek ergence geliyor bana, sessize alın, iletişim kurmayın, o arar sorarsa kestirip atın, kopar zaten.

Valla olmaz bence haketmis. Bu sekilde konusan dangalaklari hayatimdan siliyorum. Yeterince zor olan hayatimi bir de onlarin vidividilariyla tuketemiyecegim. Muhtemelen mutsuz sizin ustunuzden atio sinirini. Hic gerek yok bu luzumsuzlara.

İnanın benim kaç yaşımda evlendiğimi bile bilmiyor. Sadece kızımın yaşının küçük olmasından fikir yürütmüş olmalı :)

Yok artık. Bu resmen kabalık. Sanki kadın evlenince değerlenen bir varlık.
O haketmiş sonuna kadar, çok iyi yapmışsınız :)

Bence gorusmeyin o zaman. Cunku telefonda onu diyen yuzyuze iyice gemi aziya alir.
Bahanelerle atlatin anlar o da mesaji. Muhattap olmayin bence. Hayatinizda boyle asalak tipli insanlari barindirmayin.
Zaten görüşmeyi düşünmüyorum, acayip yoğun olacağım :)

Valla olmaz bence haketmis. Bu sekilde konusan dangalaklari hayatimdan siliyorum. Yeterince zor olan hayatimi bir de onlarin vidividilariyla tuketemiyecegim. Muhtemelen mutsuz sizin ustunuzden atio sinirini. Hic gerek yok bu luzumsuzlara.
Bana da öyle geliyor.

Bence silin gitsin. Çünkü negatif insanlar sizin hayatınıza da negatiflik getirecek. İnsanlar birbirinin hayatını ne kadar merak edip ne kadar kolay bir sekilde yorum yapabiliyorlar şaşırıyorum

Ben de ikinci büyüsün, üniversite diyorum ama herkes, ne yapacaksın ki üniversiteye gidip, diyor.

Ablam 30 yaşından sonra hem liseyi hem üniversiteyi, 3 çocukla bitirdi. Konu ona gelince, helal olsun bak üç çocukla okudu, oluyor.

Aynı insanlar, farklı kafalar...

Bana sadece ünv deki çocuklar helal olsun diyor. Komşular burun kıvırıyor :)

klasık cevap ; sende başın göğe ermiş gibi konuşuyorsun tatlım ayayahahaahy.de

Ben böyle laflar eden birinin beni takip etmesini istemem anında çıkarırdım sanırım. Yani takip öyle sadece ekli olması değil. Senin hayatın üzerinden kendini tatmin edecek. Hmm bak bak grill şuraya gitmiş, hmm şunu almış, şunu yapmış. Sürekli gözetleneceksiniz. Hatta ortak tanıklarınızla sizin muhabbetinizi edecekler. Ben çok rahatsız olurum ve kesinlikle çıkarırdım.
Mesafe güzeldir, belli ki olmasa da olur bu insan.

Hangi bölüm okuyorsunuz? Ne güzel. Ben de sizi kıskandım şimdi.
Gorusmeyelim. Zaten kaldiramam böyle küçük bebeli ve azimli kadınları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…