Patavatsız misafir

durumu izah edip şu an uygun bir zaman olmadığını söylerdin bu kadar gerilmene gerek yok bence açık olmak her zaman için iyidir.

Evet kızdım bunları benim degil onun düşünmesi lazım bi keresinde müsait degilim dedim ne işin var sanki beni atlatıyorsun bahane dedi laftan anlamıyor. Ve nereye Can'ım konu açmak isterse açarım en doğal hakkım. Eşimi asla bi bayanın yanında durdurmam ortamda baska bi erkek yoksa . Ki aynı sofraya zaten oturtmam kafa meselesi bana göre değil. Mesajı cevaplamadım diye bes kez aradı. En son dediğinizi yaptım müsait degilim dedim sanki pazar günü ne işin var dedi buyrun size cevap

Net bir şekilde eşinizin evde olduğunu ve müsait olmadığınızı soylemeniz gerekid

Anladığım kadari ile arkadaşınız eşi çalıştığı için hafta ici hafta sonu kavramı yok ama sizin ve eşinizin var.

Eşinizi de odaya kapatmayın, siz mutfakta oturun eşiniz salonda kalsın, yemek yerken de beraber yiyin niye ayri sofra kuruyorsunuz ki

Kadın sana çat kapı gelmemiş. Müsaitsen gelicem demiş. Medeni bir şekilde bugün müsait değilim deyip nedenini aciklasaydin ve başka bir gün cagirsaydin hic bu kadar uzun uzun yazmana gerek kalmazdi. Ben de sonuna kadar okudum acaba ne oldu diye. O sana patavatsizlik yapmamış ama Sen büyük terbiyesizlik yapmissin görmezden gelerek.

daha önce olsa bu konuda sizi eleştirebilirdim eleştiremiyorum bende buna benzer bir olay yaşadım sabır taşı olsa dayanamacak türden bir misafir

Herkes söylemiş bir de ben söyleyim.Eşim evde dinleniyor,tek tatil günü,adamcağız evde yayılmak istiyor kusura bakma diyeceksiniz.
Öyle üstü kapalı müsait değilim demekle olmaz.Madem sık gidip gelecek kadar samimisiniz,ev ortamınızı bilmesinde sakınca yok.

Siz gereken cevabı verdinizse sorun yok. Düsünememis olabilir. Ya da dertlesmeye ihtiyacı vardır. Belki o sizi cok kendine yakın görüyordur. Kırmadan söylerseniz size uygun saatlerde gelmeye dikkat edecektir.

Ya aynı sofraya oturup oturmamaları değil ki mevzu ... ister oturtursun ister hoş geldiniz bile dedirtmezsin eşine , bu sizin yaşantınız..

Ve arkadaşım dediğin kişininde az çok bunu bilmesi gerek.

Müsait değilim'e "aaa ne işin var ki ? beni atlatıyosun sen" diyen kişiyle zaten muhabbeti yavaş yavaş kesmeli o ayrı da ... biz sana diyoruz ki müsait değilim deme direkt sebebi söyle .

Böyle laftan anlamayan biriyse hiç görüşme bence sen bu arkadasinla.eşim suan evde sonra görüşürüz demen yeterli.kendinden uzaklastir.eşin evdeyken ısrarla gelmek istemesi de manidar

İyi de siz net olmazsanız karşı taraf tabi ki soru sorucak.
Eşin dinleniyor yarın görüşelim yazmak zor gelmemeli.

Bak şimdi bana da kızdınız :) Hayat kısa kısa, cevap yazmayın siz de arasın dursun, gerçekten düşüncesiz biriyse zaten kendisi kaybeder. Böyle biri arkadaşınız, misafiriniz olsa ne olur olmasa ne olur? Israrcı biri demek ki, hiç sevmem ısrarcı insanları ama ona açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bu kadar sinirlenmeyin yeter, boşverin. Ciddiyim. Eşim evde dinleniyordu da gayet güzel bir cevap.

Mesaja cevap yazmazsanız arar

Işim var derseniz ne işi der

Ilk mesaja bugün pazar eşimin izin günü ona zaman ayırıyorum haftanın altı günü bizim çık gel dersin olur biter

Yalnız eşimle aynı sofraya oturtmam falan da normal değil sofrada yemek yerken ne olur yani

Çorbayı içerken göz mü süzerler

Hayata baktığınız pencereleri azıcık açın

Açiklama yapmak zorundamisiniz

yahu isim var musait degilim diyin ne

isin var derse özel islerim var kocam evde diyin yahu ben hayatta tatil gununde evde kocasi olan birine

gitmem onlari rahatsiz etmeyi birakin ben rahatsiz olurum

Coj yüz bulmuş arkadaşinız yada fazla geniş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…