• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsız misafir

Ne eşim evdeyken bayan arkadasimi kabul ederim ne de eşi evde olan insanin evine tek giderim. Saçma bence. Açikça eşim evde bugun diyebilirsin.
 
Benim eşimde sadece pazar günleri evdedir. Bütün arkadaşlarım bilir ve pazar günü arayıp buluşmak istemezler. Bence sende arkadaşına bunu uygun bir dille anlat. Bugün görmedim dersin ya haftaya ?
 
Biz arkadasini tanimiyoruz bu ilk defa olan birsey degildir mutlaka.bence arkadasin mesafe koymalisin.net konus .ustu kapali anlamiyor demek ki.bazen herkesin aman ne olacak dedigine sen takilabiliyorsun.beb sizi anladim.tinnn demeyi ogrenmeliyiz.ben de oyle takintiliyim.azicik rahat olsam onlar gibi.olsam ama azicik ins
 
pazar günleri eşim evde deyin geçin
zaten pazar günü ev oturması olmaz onu da öğrenmiş olur
 
Bu kadar sinirlenmenize gerek yok ki.
Musait misiniz diye sormus cat kapi gelmemis.
Bize dediginiz gibi esimin bi pazari var cok yoruluyo evde dinleniyo, hafta ici beklerim ama de olsun bitsin iste
 
Evet kızdım bunları benim degil onun düşünmesi lazım bi keresinde müsait degilim dedim ne işin var sanki beni atlatıyorsun bahane dedi laftan anlamıyor. Ve nereye Can'ım konu açmak isterse açarım en doğal hakkım. Eşimi asla bi bayanın yanında durdurmam ortamda baska bi erkek yoksa . Ki aynı sofraya zaten oturtmam kafa meselesi bana göre değil. Mesajı cevaplamadım diye bes kez aradı. En son dediğinizi yaptım müsait degilim dedim sanki pazar günü ne işin var dedi buyrun size cevap

En son dediğinizi yaptım yazmışsınız da pardon, 3 sayfa boyunca yazı yazılmış, insanlar size "müsait değilim yazıp bırakın" mı demiş???

"Eşim evde, bugün olmaz" deyin demişler.

Müsait değilim derseniz tabi ki karşı taraf anlamaz.

Sizin iletişim kurmakla ilgili probleminiz olduğunu düşünüyorum. Bir de 5 kere aramış diye şikayet ediyorsunuz. Burda yorum yapan herkese soruyorum: Diyelim ki mesajınıza cebap gelmedi, telefonla aramaz mısınız? Çok normal değil mi telefon etmek? Çünkü sizden cevap bekliyor. 10 yaşındaki çocuklar gibi mesajı görüp de görmemiş numarası yapacağınızı tahmin etmiyordur.
 
" Canım Haftasonu vs Pazar günlerini sadece eşimle geçirmeye karar aldık malum 6 gün çalışıyor 1pazarımız var hak verirsin sanırım , oda dinlenme günümüz hafta içi gelebilirsin umarım anlayış gösterirsin "
 
Öyle deyince ne işin var diye sorucak . Alınacak alınmasını da istemiyorum
Alinmasini istemiyorum diyorsunuz arkasından da gıcık oluyorum böyle saygısız insanlara diyorsunuz arkadasliginizi gözden geçirin bence ve en önemlisi karşınızdaki insana dürüst olun bugün eşim evde onla vakit gecireyim sen de yarın gelirsin olur mu demek bukadar zor olmamalı
 
Evet kızdım bunları benim degil onun düşünmesi lazım bi keresinde müsait degilim dedim ne işin var sanki beni atlatıyorsun bahane dedi laftan anlamıyor. Ve nereye Can'ım konu açmak isterse açarım en doğal hakkım. Eşimi asla bi bayanın yanında durdurmam ortamda baska bi erkek yoksa . Ki aynı sofraya zaten oturtmam kafa meselesi bana göre değil. Mesajı cevaplamadım diye bes kez aradı. En son dediğinizi yaptım müsait degilim dedim sanki pazar günü ne işin var dedi buyrun size cevap
Yerinizde olsam arkadaslıgimi tekrar gozden geçirirdim

Haddini bilmeli arkadasimda olsa iyi niyetli de söylese bunlari yavas !

Hesap soruyor tatli dille .....mecburmuşsunuz gibi davranmayin

Yüz vermisdiniz ..... kocanizla ozel zaman geciriyo olabilirsiniz,temizlik yapiyo olabilirsiniz,daha özel işlerinizi yapiyo olabilirsiniz....patavatsizligin önde gideniymis bu bayan anlamiyosa anladıgi dilden konusun sizde.....
 
Saygısız,patavatsız diye nltelendirip,sinir krizi geçirip kin kusmuşsunuz,hakkında bunları düşündüğünüz kişiyle zaten arkadaşlık etmeyin,samimi ve sevdiğiniz biri olsaydı zaten bu kadar sinir olmazdınız.kadın size müsaitmisin diye sormuş kapıya habersiz dayanmamışki.eşim evde dinleniyo hafta içi şu gün beklerim canım demek bu kadar zor olmasa gerek.
 
Eşim sadece bugün tatil evde dinleniyo deseydin keşke.En azından bidaha pazar günü gelmezdi.
 
Öyle deyince ne işin var diye sorucak . Alınacak alınmasını da istemiyorum

eşimle planımız var dersin, niye alınsın ki. eve gelip sizin moralinizi etkileyeceğinize - ki kendisi de anlıyordur çok da istenmediğini - gerçeği söylersiniz.
 
ya kızlar içimi huzursuz ediyor ama yaptım bi kere eşimin sadece pazar günü tatil kendi işinde çalışıyor ama sabah 8 den akşam 10 11 e kadar işte. Kendi işi diye es geçmiyor cok yoruluyor. Malum bugün tatil ve tv izliyor dinleniyor. Bi arkadasım mesaj atmış aynı mahalle de oturuyoruz ve saat beşte müsaitsen sana gelicem şimdi diye. Eşime söyledim bu saatte mi dedi sadece pazar günüm var şimdi geldi mi gitmek de bilmiyo resmen gözünün içine bakıyorum artık gitse diye. Eşim dışarıya çıkmaz öyle kimseyle de takılmaz arada bi kardesi felan . Adamı çağırsam mecbur yatak odasına kapatcam. Bende cevap vermedim. Hani sabahtan haber versin gene bi şekil de tamam derim.aksam yemek yicez eşime ayrı sofra kurmak zorunda kalcam felan.arkadas da evli ama eşi şöför o yüzden evde degil eşi. Saat beşte gelinir mi ya hani bi anlayış vardır misafir diye ama ben böyle misafir istemiyorum gıcık oluyorum saygısız insanlarA. Son dakika haber ver pat kapı gel. Ben kimseye yapmam öyle onada hiç yapmadım yanliş mi düşünüyorum sizce. Sonra da bende bi srkadımdaydım görmedim diye geciştircem çünkü buna mecbur bırakıyor lar.
İyide çat kapı gelmemiş ki sormuş müsaitsen geleyim diye. Sende müsait değilim canım eşimin izin günü ya onunlayım de
 
Çok abartmissin ya musait değilim başka gune de ne olacak yani
 
Öyle deyince ne işin var diye sorucak . Alınacak alınmasını da istemiyorum
bu mantıkla gidersen daha çok ugrasirsin.en kısa zamanda git veya çağır kusura bakma pazar mdj atmissin eşim bir pazar günü evde o yüzden birbirimize zaman ayiriyoruz tlflara bile bakmiyorux ondan geç gördüm de insan olan alır msji
 
Biz calistigimiz ve bi h sonumuz oldugu icin annem dinlenelim diye ne teyzelerimi nede komsulari cagirir.. Onlara pesin pesin soyledi h ici gelin h sonu esim ve cocuklarim evde dinlenecekler dedi.. Neden korkuyorsunuz anlamadim alt tarafi bi pazar gunu musait olamiyorum diyeceksiniz bu arada komsunuz da tam bi dusuncesizmis hem pazar geliyor hem esin evde hemde aksam ustu yemek saatinde.. Boyle komsuya gelme demen lazim
 
Bende başlığı gorunce misafirin evine gelip sacma sacma konuştu sandım.
Bence dürüst olmak lazim.
Arkadasina guzelce 1 kere soylemen gerek ki her zaman uğraşma. Ben olsam arkadaşım yanlis anlama ama eşimin bir pazar gunu tatil biliyorsun o yüzden kendisi yatiyor dinleniyor bu gun boyunca. Seninde rahat etmeni isterim o yuzden hafta ici musait oluyorum hatta yarin kahveye beklerim diye bir cevap verebilirdin. Eşşek degilse anlardi.
 
Niye ayrı sofra kuruyosunuz ben ona takıldım?

Ve 5 gayet normal bir saat.
 
Back
X