• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsız misafir

Çok basit. Bugün eşim evde daha sonra telafi ederim diyeceksiniz. Yani adetler mi değişti bilmiyorum ben mi geri kafalıyım. Eşi evdeyken arkadaşlarıma gitmem ben ne eşinin rahatını bozarım ne kendi rahatımı kimse yokken gitmek varken.

Yani aynı durumda siz olsanız eşinizin erkek arkadaşı siz evde yorgun yatarken geleceğim dese eşinizde onu kıramasa alınmazmıydınız. Eşiniz haklı. Siz arkadaşınız bozulmasın diye eşinizi huzursuz etmiş oluyorsunuz. Hangis daha önemli.

ya kızlar içimi huzursuz ediyor ama yaptım bi kere eşimin sadece pazar günü tatil kendi işinde çalışıyor ama sabah 8 den akşam 10 11 e kadar işte. Kendi işi diye es geçmiyor cok yoruluyor. Malum bugün tatil ve tv izliyor dinleniyor. Bi arkadasım mesaj atmış aynı mahalle de oturuyoruz ve saat beşte müsaitsen sana gelicem şimdi diye. Eşime söyledim bu saatte mi dedi sadece pazar günüm var şimdi geldi mi gitmek de bilmiyo resmen gözünün içine bakıyorum artık gitse diye. Eşim dışarıya çıkmaz öyle kimseyle de takılmaz arada bi kardesi felan . Adamı çağırsam mecbur yatak odasına kapatcam. Bende cevap vermedim. Hani sabahtan haber versin gene bi şekil de tamam derim.aksam yemek yicez eşime ayrı sofra kurmak zorunda kalcam felan.arkadas da evli ama eşi şöför o yüzden evde degil eşi. Saat beşte gelinir mi ya hani bi anlayış vardır misafir diye ama ben böyle misafir istemiyorum gıcık oluyorum saygısız insanlarA. Son dakika haber ver pat kapı gel. Ben kimseye yapmam öyle onada hiç yapmadım yanliş mi düşünüyorum sizce. Sonra da bende bi srkadımdaydım görmedim diye geciştircem çünkü buna mecbur bırakıyor lar.
Fazla abartmış bi kere bi insan düşünür, çekinir kocası evdeyken bi kadın başıma gitmem uygun mu diye..Hele ki 5 tam yemek saatleri yani işi gücü bitirmiş akşamı da orda cikartayim demiş..

Hafta sonu yatakta oluyoz banyoda oluyoz de bunları söylemek mi lazim canim hic özel de kalmadı valla...

Annemin komşuları gibi..Anneme kızardim çok yüz veriyorsun diye gece kahvelerini içmeden gitmezlerdi ve her güüüünnn boyleydi..Babam bir gün sizin eviniz kocanız çocuğunuz yok mu ben ailemle vakit geçirmek istiyorum gelmeyin akşamları ben evdeyken gündüz yetmiyo gibi deyince işe yaradı..Babam gibi sakin bir insandan bunu beklemezdim ve o adamı bile çıldırttılar en son..Yüz bulamayacak birisi lazım yani eşiniz konuşsun sürekli böyleyse..

Fazla abartmış bi kere bi insan düşünür, çekinir kocası evdeyken bi kadın başıma gitmem uygun mu diye..Hele ki 5 tam yemek saatleri yani işi gücü bitirmiş akşamı da orda cikartayim demiş..

Hafta sonu yatakta oluyoz banyoda oluyoz de bunları söylemek mi lazim canim hic özel de kalmadı valla...

Annemin komşuları gibi..Anneme kızardim çok yüz veriyorsun diye gece kahvelerini içmeden gitmezlerdi ve her güüüünnn boyleydi..Babam bir gün sizin eviniz kocanız çocuğunuz yok mu ben ailemle vakit geçirmek istiyorum gelmeyin akşamları ben evdeyken gündüz yetmiyo gibi deyince işe yaradı..Babam gibi sakin bir insandan bunu beklemezdim ve o adamı bile çıldırttılar en son..Yüz bulamayacak birisi lazım yani eşiniz konuşsun sürekli böyleyse..
Pardon bu arada kadın sürekli çıkıp kafasına göre geliyor gibi düşündüm bi an ama burada size uygun konuşmam gerekirse arkadaşınız aramış en azından siz de arada kalmayıp uygun bir dille hafta sonu esim benimle oturmak istiyor.sakinliği seviyor filan dersin

Pazar günlerini eşimle geçirmek istiyorum demek zor değil. Bahane üretmeyin açıkça söyleyin yoksa laftan anlamıyorlar.

Öyle deyince ne işin var diye sorucak . Alınacak alınmasını da istemiyorum
ne işin var diye mi soruyor ona ne? senin pazarin eşine vakit ayirman var. ne biçim arkadaşin var
müsait degilim deyin geçin işim var eşimle bi yere gidecem deyin o kadarr..

Canim eşimevde inşallah yarin sabah kahvesine buyur gel diyebilirseniz daha iyi olmaz miydi

açık açık söyle eşimin tatil günü dinleniyor hafta içi o çalışırken gel de.böylece bir daha eşin evdeyken gelicem diyemez.

ya kızlar içimi huzursuz ediyor ama yaptım bi kere eşimin sadece pazar günü tatil kendi işinde çalışıyor ama sabah 8 den akşam 10 11 e kadar işte. Kendi işi diye es geçmiyor cok yoruluyor. Malum bugün tatil ve tv izliyor dinleniyor. Bi arkadasım mesaj atmış aynı mahalle de oturuyoruz ve saat beşte müsaitsen sana gelicem şimdi diye. Eşime söyledim bu saatte mi dedi sadece pazar günüm var şimdi geldi mi gitmek de bilmiyo resmen gözünün içine bakıyorum artık gitse diye. Eşim dışarıya çıkmaz öyle kimseyle de takılmaz arada bi kardesi felan . Adamı çağırsam mecbur yatak odasına kapatcam. Bende cevap vermedim. Hani sabahtan haber versin gene bi şekil de tamam derim.aksam yemek yicez eşime ayrı sofra kurmak zorunda kalcam felan.arkadas da evli ama eşi şöför o yüzden evde degil eşi. Saat beşte gelinir mi ya hani bi anlayış vardır misafir diye ama ben böyle misafir istemiyorum gıcık oluyorum saygısız insanlarA. Son dakika haber ver pat kapı gel. Ben kimseye yapmam öyle onada hiç yapmadım yanliş mi düşünüyorum sizce. Sonra da bende bi srkadımdaydım görmedim diye geciştircem çünkü buna mecbur bırakıyor lar.
Eşim evde Pazar günleri misafir kabul edemiyorum demek çok mu zor? Bunu deseniz illaki gelirim diye tutturmaz herhalde.
Arayın söyleyin ,bozulacak birşey yok. Bilir oda pazar misafir kabul etmediğinizi.

Pazar günleri misafir kabul etmiyoruz eşim evde dinlenmek istediği için demeniz gerekir.
Sizin eşiniz pazar günleri evde olabilir ama tek tatil gününü dışarıda, arkadaşlarıyla geçiren bir sürü erkek var. Arkadaşınız nereden bilsin sizin kocanızın sosyal hayat düzenini?
Veya normalde biliyor ama belki kocası dışardadır diye bir soruverdi. Buna patavatsızlık denmez.

yalan söylemeye lüzum yok bence. canım bugün eşim evde yarın gelsen daha iyi olur, diyebilirdiniz.

Patavatsizlik olarak görmedim ben bu olayı kadın size mesaj atmış müsaitsen diye çat kapı gelmemiş eğer çat kapı çıkıp gelseydi o zaman patavatsizlik olurdu.

eşimle dışarıdayız yada eşim evde rahatsız diyebilirsin düşünceli olmalı insan ama nerde öyle insanlar

Sen patavatsız misafir görmemişsin ben sana bir anlatayım şaşar kalırsın
Evimiz Bahçeli. Havalar ısınsın bahar gelsin istemiyorum. Herkes bizde mangal yapma peşinde. Küçük bir bebeğim var bir de. Sen curcunayı gör. Kimse elini bir işe sürmüyor. İşin maddi boyutu da var tabi herkes kırmızı et istiyor. İçecek almadan geliyorlar. Sofra kur kaldır bulaşık yıka kahve yap çay demle. Evde yokuz dediğimiz Zaman kapımızın önünden geçip arabamız orda mı diye bakan aaa geldiniz mi diyen mi dersin ooo..

Açık açık eşim evde yarın görüşelim de günler çuvallamı girmiş

Bu patavatsizlik değil sizin yaptiginiz ayıp asıl. Şu msjlara cvp vermeyerek biseyi halletmiş zannedenlere uyuz oluyorum asıl siz ona ayıp etmiş oluyorsunuz böyle yaparak. Hep mi böyle yapıyor anlamadm ama demekki ona pazar günü eşinizin evde olduğunu ve onla vakit geçirmek istediğinizi uygun bir dille anlatamamissınız .ozmaman soyle soyleyeyim ona kırmak istemiyorsanız ilk olarak msjina cvp vereceksiniz .şöyle söyleyebilirsiniz mesela "eşimin bugün tatili cnm bizde alışverişe gidiyorduk simdi ,yarın goruselimmi "? Abartmaya gerek yok

Back
X