Patlama Noktasındayım.

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.244
5.130
398
Artık içime ata ata iyice birikti her şey,
Üniversite son sınıfım, annem babam çalıştığı için annem haftada 1 babam 2-3 haftada bir arar beni.
Ama bu aralar öyle bir şey oldu ki babacığım beni her Allah'ın günü aramaya başladı. Aradı arasın ben çok sevindim de hep aynı şeyi sorması beni deli etti meşhur sorumuza geliyorum " x senin mezuniyetin ne zaman , bilet alacağım , hala açıklanmadı mı " artık içimden gelme sen gelme diyesim geliyor ki benim elimde olmayan bir şey yüzünden sık boğaz edilmek hoşuma gitmiyor kibarca tersliyorum anlamıyor. Açık konuştum anlamıyor. Ben açıklandığında sana diyeceğim dedim gene tık yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Bıktım artık sabrım taşım çatladı. Ne yapabilirim cidden sinir olmaya başladım.

İkinci olayda annemden patladı kına yapılacak kıyafetim yok artı elbiseye para vermekte istemiyorum çünkü sık giydiğim bir şey değil neyse dedim ki anne evden bana kıyafet yolla kargoyla hani en fazla tutacak miktar 8 tl falan benim vaktim yok ki ee anne kuzenlerime söyle onlara söyleyemem dedi ya git oradan al dedi burada da mağaza yok bir şey yok internetten aldığımda da bedenim uymuyor. Regl dönemi duygusallığı mıdır nedir ben mi büyütüyorum anlamadım ki ciddi ciddi ağlıyorum şuanda sinirlerim bozuldu. İçimi dökmek istedim.

İhtiyar Baba ve oğlu bankta otururken bir serçe önlerine konar.Babası bunun ne olduğunu sorar.Oğlu serçe olduğunu söyler.sonra tekrar ve tekrar tam dört kez konar.baba oğluna her seferinde "o nedir" diye sorar.Oğul,babasının aynı soruyu defalarca sormasına çok öfkelenir ve babasını azarlar.bunun üzerine babası yıllar önce kaleme aldığı günlüğünü getirir.günlükten bir yeri seçip oğluna okutturur.bunun üzerine oğlu duygulanarak babasına sarılır.günlükte şunlar yazıyordu: "henüz üç yaşına giren oğlumla birlikte bahçedeyken bir kuş önümüze kondu.Tam yirmi bir kez ... Oğlum her seferinde, "o nedir?" diye sordu.ben de her defasında ,sabırla "kuş" diye yanıtladım,masum günahsız çocuğumu kızmadan her seferinde cevapladım."

Babana 1000 kez sorsa her seferinde tatlı tatlı anlat ne kadar şanslısın arayıp soran baban var nice insanlar var annesi babası yok !

Bu konuyla yazdığınızın alakasını çözemedim. Ayrıca babam 40 yaşında

Adamcağız memnuniyetine gelmek için sormuş heves etmiş sorsun niye tersliyorsun ki

Adamcağız memnuniyetine gelmek için sormuş heves etmiş sorsun niye tersliyorsun ki

Her gün itinayla sormasına kızıyorum ben haber vercem belli değil demişim değil mi?

Senin ki de dert mi yahu diyesim geldi

Evet dert!

Bir tane konu var onu oku istersen o zaman anlarsın ne demek istediğimi .
Babamı 19 yıldan sonra ilk kez bu kadar yakından gördüm .

Neden başkalarının konularını benim konumda paylaşıyorsunuz ki?
Amacınız nedir?
Sonuçta sizinde hiç mi bir sorununuz olmadı babanızlada bana ahkam kesiyorsunuz.

Babanız öncesine ait sorunların var sanırım o yüzden bu kadar sinirlenmişsin. Normalse ilgisiz mi sana karşı

Ben de bugün pazardan aldığım çilekler çürük çıktı diye oturdum dakikalarca ağladım

İşte bunlar hep hormonlardan.

Olabilir hormonlar tuhaf bir şekilde çalışıyor.

ben anladım ama arkadaş ne yazılanın konu ile alakasını ne de babasının kıymetini anlamayacak...biz ne dersek boş....

Offf nasiyat vermeye mi geldiniz? Ben ne dedim ne yapabilirim dedim kırmadan demi anlamıyo musunuz?

Dert ise o halde evlendikten sonra anlarsin annenin babanin kiymetini

Gerçekten ne demek istediğimi anlamıyorsunuz .Bence tavırlarınızı gözden geçirin , babanızın kıymetini bilin dedim ayrıca ahkam kesme gibi bir niyetim yoktu. Buraya konu açıyorsun tüm eleştirileri göze alarak konu açmış olmanız gerekiyor. Sizinle polemiğe girmicem iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…