İhtiyar Baba ve oğlu bankta otururken bir serçe önlerine konar.Babası bunun ne olduğunu sorar.Oğlu serçe olduğunu söyler.sonra tekrar ve tekrar tam dört kez konar.baba oğluna her seferinde "o nedir" diye sorar.Oğul,babasının aynı soruyu defalarca sormasına çok öfkelenir ve babasını azarlar.bunun üzerine babası yıllar önce kaleme aldığı günlüğünü getirir.günlükten bir yeri seçip oğluna okutturur.bunun üzerine oğlu duygulanarak babasına sarılır.günlükte şunlar yazıyordu: "henüz üç yaşına giren oğlumla birlikte bahçedeyken bir kuş önümüze kondu.Tam yirmi bir kez ... Oğlum her seferinde, "o nedir?" diye sordu.ben de her defasında ,sabırla "kuş" diye yanıtladım,masum günahsız çocuğumu kızmadan her seferinde cevapladım."
Babana 1000 kez sorsa her seferinde tatlı tatlı anlat ne kadar şanslısın arayıp soran baban var nice insanlar var annesi babası yok !
Adamcağız memnuniyetine gelmek için sormuş heves etmiş sorsun niye tersliyorsun ki
Senin ki de dert mi yahu diyesim geldi
Bir tane konu var onu oku istersen o zaman anlarsın ne demek istediğimi .
Babamı 19 yıldan sonra ilk kez bu kadar yakından gördüm .
Ben de bugün pazardan aldığım çilekler çürük çıktı diye oturdum dakikalarca ağladım
İşte bunlar hep hormonlardan.
ben anladım ama arkadaş ne yazılanın konu ile alakasını ne de babasının kıymetini anlamayacak...biz ne dersek boş....
Dert ise o halde evlendikten sonra anlarsin annenin babanin kiymetiniHer gün itinayla sormasına kızıyorum ben haber vercem belli değil demişim değil mi?
Evet dert!
Neden başkalarının konularını benim konumda paylaşıyorsunuz ki?
Amacınız nedir?
Sonuçta sizinde hiç mi bir sorununuz olmadı babanızlada bana ahkam kesiyorsunuz.
Kiminin derdi kiminin hayali...
Babanız öncesine ait sorunların var sanırım o yüzden bu kadar sinirlenmişsin. Normalse ilgisiz mi sana karşı
Dert ise o halde evlendikten sonra anlarsin annenin babanin kiymetini
Ay özür dilerim yazdığım şey için. Ben baban hep iyi de sen huysuzsun sandım...Şuanda bunlar sizin için ufak şeyler gibi ama babamın içki dayakçı babalardan farkı yok emin olun.
Allah anayı babayı bunun gibilerine veriyo işte
Her gün itinayla sormasına kızıyorum ben haber vercem belli değil demişim değil mi?
Evet dert!
Neden başkalarının konularını benim konumda paylaşıyorsunuz ki?
Amacınız nedir?
Sonuçta sizinde hiç mi bir sorununuz olmadı babanızlada bana ahkam kesiyorsunuz.
Anladım canım sıkma canınıÇok üzüldüm. K.bakmayın.
2-3 haftada 1 arıyor diyorum ya zaten bazen 1 ay bile aramıyor. İlgisiz beni de pek sevmez ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?